עבור לתוכן

המלצה על תוכנה להמרת סירטונים שאיננה YTD Video Downloader

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה להמרת סירטונים (Video Converter) שאוכל להשתמש בה כדי להמיר את הסירטוני ה-MOV שלי לפורמט AVI, שיהיה ניתן לערוך אותו לאחר מכן ע"י Avidemux (אבל שאיננה YTD Video Downloader, כיוון שזו התקינה לי Ask Toolbar על המחשב בלי ידיעתי בעת עדכון [פיירפוקס התריע לי עליו], ורק לאחר שהסרתי את התוכנה, גיליתי אותו ברשימת התוכנות המותקנות, ובעת ניסיון התקנה חדשה אתמול, הוא הוריד לי קובץ להורדה מקוונת של התוכנה, במקום את קובץ ההתקנה עצמו).

מומלץ תוכנה בקוד פתוח.

Any Video Converter יצרה קובצי AVI, שגרמו לבעיות עם Avidemux 2.6.4 כשרציתי לערוך אותם.

גם Ultimate Video Converter, שהיא בקוד פתוח, עשתה לי בעיות.

תודה מראש.

פורסם
http://www.freemake.com היא חינמית ותומכת בהרבה פורמטים
פורסם
  • מחבר

גם לאחר המרה עם Freemake ל-AVI, פתיחת הסירטונים ב-Avidemux 2.6.4 עושה את אותן הבעיות שעשתה עם Any Video Converter: התוכנה טוענת את הסירטון בתוך מאית השנייה, ולא מאפשרת לי לגלול את פס הנגינה שלו, ובמקרים מסויימים נתקעת, ופשוט אי אפשר לערוך.

Avidemux החל מגרסה 2.6.2, משמיעה מקוטע את הצליל בסירטוני MOV, והיא גם שומרת את הסירטונים הערוכים עם הצליל המקוטע.

פורסם

VLC media player

פורסם
  • מחבר

יש לי את VLC, ולא מצאתי באופציה המרה / שמירה, אפשרות להמיר ל-AVI.

הבעייה בגדול היא שכאשר אני פותח סירטון שהומר ל-AVI ע"י תוכנת המרה שאיננה YTD ב-Avidemux, התוכנה לא מאפשרת לי להזיז את פס הנגינה עם העכבר, והוא חוזר מעצמו להתחלה כל פעם שאני עושה זאת. התוכנה נתקעת כאשר אני לוחץ על הכפתור שאמור להביא אותי לפריים האחרון.

בינתיים ירדתי בחזרה לגרסה 2.6.1, שכן היא איננה עושה בעיות עם קבצי MOV.

פורסם

אני משתמש ב ImTOO Video Converter .

יש לתוכנה המון אפשרויות המרה , כולל לקבצי קול בלבד.

פורסם
  • מחבר

תוכנה קניינית. מה שמורידים זה דמו שמוגבל לסירטונים באורך 3 דקות מקסימום. חסר תועלת בשבילי.

פורסם

אם אתה מוכן לשלם (וזה לגיטימי, המחיר באמת לא יקר) - הממיר הזה די חזק (והוא עף על NVIDIA) - רק תבדוק תמיכה בפורמטים שאתה צריך:

http://www.xilisoft.com/video-converter.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים