פורסם 2013 ביולי 2112 שנים אני לא מצליח להשתמש בו בנקסוס 4 שליהאם יש תחליף אחר להאזין למוזיקה בענן (ללא וידאו)?תודה רבה
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים עדיין לא עובד בארץאבל אם תיכנס אליו פעם אחת דרך VPN של ארה"בתוכל להשתמש בו גם מהארץ לאחר מכן
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים בעיקרון הוא עובד בארץ אבל לא תוכל להשתמש ב Subscription.כלומר לשמוע רק מה שהעלת, או כמה Demo'ים שיש שמה.אני התחברתי ב VPN, רכשתי מנוי, ועכשיו אני מאזין מכל מקום ישירות ללא VPN.
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים מחבר רגע אחד -אם אני בארה"ב בקרוב ואני נכנס משם, אני אוכל להמשיך להשתמש בזה גם כשאחזור לארץ?ואיך אני עושה VPN כבר עכישו מפה?תודה
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים תתחברו פעם אחד דרך פרוקסי לגוגל MUSIC מהדפדפן במחשב תגידרו מה שצריך, מה שאתם רוצים וזהו, עובד לי כבר מעל לשנה ככה...
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים נכנסתי דרך פרוקסי אמריקאי.השירות עובד אבל צריך להזין Google Wallet (פרטי אשראי) גם כשאני בוחר בחבילה החינמית.
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים הזנתי, אבל הוא רושם שיש שגיאה זמנית.אני אנסה את מזלי שוב בערב..גם לי אותו דבר...מה נותנת החבילה החינמית? עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאחסון מוזיקה.להזין למוזיקה שלא איחסנת - כמו רדיו
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים ממש לא כמו רדיו.פשוט גישה חופשית לכל המוסיקה שנמצאת ב Google Play, כולל Streaming או הורדה למחשב \ מכשיר להזנה Offline.עד עכשיו לא נתקלתי באלבום שלא היה קיים שמה, המאגר שלהם גדול מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.