עבור לתוכן

קלאב הוטל = בושה וחרפה

Featured Replies

פורסם

אני חייב לציין לפני שאני רושם את הסיפור שלי פה

שימו לב לאטימות של המלון "קלאב הוטל אילת" גם לאחר שכתבתי להם בפייסבוק זה לא עזר, התייחסו ואמרו שיצרו איתי קשר והנה כבר עבר מעל שבוע ולא שמעתי מהם, כי כנראה נוח להם

אז הגענו לשפל חדש בקלאב הוטל אילת, חמי וחמתי בעלי סוויטה כבר מספר שנים טובות, השנה במקרה יצא שגם אני אישתי וביתנו הקטנה בת החודשיים וחצי נפשנו באילת במלון אחר, לאחר טיול בטיילת עם ההורים של אישתי ביתנו הקטנה היתה רעבה ומלון קלאב הוטל היה הכי קרוב, רצינו לבוא להאכיל את הקטנה שלנו וללכת, כאמור התארחנו במלון אחר, להפתעתנו לא איפשרו לי ולאישתי להיכנס להאכיל את הילדה שלנו והיינו זקוקים למים רותחים להכין לה אוכל (מטרנה), האטימות של השומרים היתה פשוט ביזיון, כל הנסיונות שלנו להיכנס להאכיל את הילדה לא צלחו לבסוף אני ואישתי ישנו על המדרגות של המלון וחמתי האכילה את הילדה בספסל בלובי, חוויה ממש מבזה ומשפילה

הטופיק הזה מועתק במדויק מהפייסבוק שרשמתי שם, כאמור לא עזר בכלל..

פשוט עברנו שם השפלה, ואני לא מאלה שיבואו ויצעקו כמו ברברים שיתנו לנו להיכנס, דווקא שמדברים יפה ומנסים להסביר להם שאנחנו באנו ממלון אחר, ואפילו הצעתי להם להתקשר אליי למלון והראתי להם את כרטיס החדר, אפילו רציתי לתת להם תעודת זהות בתור ערבון רק בשביל שיבינו שאני באתי להאכיל את הילדה שלי הקטנה וללכת..

לא עזר לי כלום ואני פשוט נדהמתי

• תגובות 75
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה לא בסדר? שומרים שלא כל אחד יכנס למלון (אז אולי אתה בן אדם מנומס ונחמד, אבל הם לא מכירים אותך, נכון?). אני דווקא הייתי נרתע מקלאב הוטל אם לא היו נוהגים כך.

פורסם

באמת צריך להסביר למה עסק תיירותי לא רוצה להכניס אנשים שלא משלמים? חמו וחמותו דאגו לביטוח למקרה שחס וחלילה יקרה משהו? חמו וחמותו יהיו אחראים אם היה מדובר באדם אלים או מסוכן?

פורסם

למלון? לא....

פורסם

צודק.

אם אתה רוצה להכניס את הבת והנכדה ל20 דקות, אתה צריך לשלם עליהם מראש.

המלון מחויב לגזול רק מאלו שמשלמים לו.

ואלו שלא משלמים, שיחפשו מי שיגזול אותם בחוץ.

פורסם

כן, התייר הישראלי ידוע בעולם בשל הנימוס והאמינות שלו, הרי ברור שהוא רק היה בא ל-20 דקות וילך, כי ככה נהוג בארץ.

פורסם

צודק.

בגלל זה צריך להתייחס אליהם כמו אל בני זונות.

גם הקטנה בת החודשיים בקרוב תהיה גנבת מסוכנת.

ככתוב: הבא לגנובך גנוב אותו ראשון, הגונב מגנב פתור, גנב מי שגונב אחרון, על ראש הגנב בוער הכובע, גנובים השניים מן האחד.

במסכת בובא נגנובה כתוב: גנב, מה הוא אומר? אני לא גנב.

ורש"לי אומר: אמר לא גנב, גם שקרן הוא.

גנבון בן שודדון אומר: אין אדם ישר לפני שהוכחה אי גנבותו.

רבא טבא אומר: כל המקדים תרופה למכה כאילו תיקן עולם ומלואו.

גרזנון בן מטורפון אומר: אין ידיים אין גנבים.

פורסם
למלון? לא....

על מה לעזאזל אתה מדבר? אני לא חושב שאי פעם אסרו עלי להיכנס ללובי של מלון כלשהו בירושלים, כולל מלונות שמארחים אחמים שמגיעים לארץ.

פורסם

נשמע כמו כשל שרות חמור מאוד

פורסם

נשמע כמו סיפור חלקי

האם הם היו במלון בזמן שבקרתם ? או שיש להם שם יחידות נופש שהם באים פעם בשנה, ואין שום קשר לזה שאתם הייתם באילת ?

לא שמעתי בחיים שלי על מלון שלא נותן לאנשים להכנס ללובי, ואם יש אורחים במלון שמזמינים אותם, קל וחומר.

לא ברור כל הסיפור הזה.

פורסם
  • מחבר
כן, התייר הישראלי ידוע בעולם בשל הנימוס והאמינות שלו, הרי ברור שהוא רק היה בא ל-20 דקות וילך, כי ככה נהוג בארץ.

אם היית אומר לי שמדובר בבני 15-20 מילא, היה חשש שהם היו עושים בלאגן מסכים איתך ב 100 אחוז! אני גם לא אוהב את הערסים שבאים בהמוניהם ועושים צרות

אבל מדובר פה על הורים + ילדה שחוץ מלאכול ולצחוק לא תעשה צרות למלון ככה אני מאמין אולי מקסימום תבכה קצת (אוי לא)

- - - תגובה אוחדה: - - -

נשמע כמו סיפור חלקי

האם הם היו במלון בזמן שבקרתם ? או שיש להם שם יחידות נופש שהם באים פעם בשנה, ואין שום קשר לזה שאתם הייתם באילת ?

לא שמעתי בחיים שלי על מלון שלא נותן לאנשים להכנס ללובי, ואם יש אורחים במלון שמזמינים אותם, קל וחומר.

לא ברור כל הסיפור הזה.

רשמתי, שטיילנו ביחד בטיילת באילת.. יש להם יחידת נופש קבועה ובמקרה יצא לי דיל מהעבודה אז יצא לנו טוב לראותם אותם סופשבוע שם, לא הבנתי למה אנחנו כאלה מסוכנים שאי אפשר להכניס אותנו ולהאכיל את הילדה שצרחה שם וזה מדהים שלא עניין לא את הקב"ט ולא את השומרים

פורסם

אני דווקא חושב שעובדי המלון פעלו נכון.

במקרה טיילתם בטיילת ורציתם להאכיל את הילדה הקטנה במטרנה? מה הבעיה להכנס לכל בית קפה/מסעדה ולבקש מים רותחים למילוי הבקבוק?

נראה לי שאתה משמיט כמה פרטים ליצירת תמונה אובייקטיבית.

פורסם
  • מחבר

לא משמיט כלום, ותאמת אפילו לא חשבנו על זה כי היה נשמע לי הגיוני לשבת בנחת במלון שלהם ולהאכיל את הילדה שלי ולא בבית קפה באמצע טיילת

אני לא אומר שהמלון צריך להכניס כל אחד..

יש הרבה טיפוסים שנכנסים למלון ועושים בלאגן ורעש ואני מתכוון לצעירים

פה זה היה מקרה שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים