עבור לתוכן

איך להתקין ssd ב dell vostro 3560?

Featured Replies

פורסם

יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 .

המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל?

ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .

פורסם

תוכל אולי להתקין כונן נוסף במקום הצורב.

פורסם
  • מחבר

עריכה:

בדקתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שלא יכול להיות שאין במחשב הזה את הכונן SSD המובנה של 32G. עכשיו אני מנסה להבין איך לגרום למחשב לזהות אותו , ראיתי עוד מקרים כאלו בפורומים בחול.

נערך על-ידי disturbeder

פורסם

^^^

זה עולה 10$ באיביי

אם לא היה לך כבר כונן SSD, היינו ממליצים כי תקנה כונן בחיבור mSATA ואז תוכל להנות מ"כל העולמות". צורב + HDD + SSD

במחשב צריך להיות תא פנוי כדי לאכלס כונן קטן יותר (פיסית) מאשר SSD סטנדרטי (יש לוודא פיסית שהוא קיים, כי היו מקרים שהסלוט להכנה לא הולחם).

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

המחשב מגיע עם SSD 32G שעליו לא מותקן המערכת הפעלה אלה הכונן מסונכרן ב raid 0 , כלומר הוא משמש בתור זיכרון מטמון . ולכן גם אני לא רואה אותו .

המידע הוא מכאן http://en.community.dell.com/support-forums/disk-drives/f/3534/p/19466571/20184935.aspx

(קניתי את המחשב היום יד שנייה)

אז כמה שאלות:

התקנתי על המחשב WIN8 האם אוטומטית הכונן של ה32G מוגדר ב raid 0 או שהייתי צריך להגדיר בביוס לפני ההתקנה?

כרגע ה 840 נמצא על המחשב הנייח שלי בבית (עם i3), האם לדעתכם השיפור בהתקנת ה840 שווה את ההתעסקות והחלפת הכונן האופטי?

הנייד בקרוב יהיה המחשב העיקרי שלי והנייח של המשפחה , אני יוצא מנקודת הנחה שה840 ינוצל יותר טוב על מחשב חזק יותר .

פורסם

יש היום כוננים היברידיים שמשלבים פיסית בתוכם זיכרון 32GB פיסית בכונן עצמו בנוסף למכני. כך שאתה לא יכול לגשת ל-32GB שם.

מה הדגם של הדיסק קשיח שמותקן אצלך? זה יעזור לך להבין מה יש לך במחשב.

לדעתי זה מיותר, הביצועים של המחשב צריכים להיות טובים עם כונן היברידי, אמנם לא כמו SSD "אמיתי" אבל עדיפים על כונן סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

זה הדגם המדויק של המחשב Dell Vostro 3560 VM-RD33-6448

לא מצוין מה הדגם של הכונן קשיח, אני חושב שאתה צודק , לא חשבתי על האופציה שזה כונן היברידי.

אז עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים