עבור לתוכן

שאלה על דרייברים של AMD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה present עשית ב-3DMARK11? בגלל שיש לי את ה-basic אני יכול רק performance (p). וקיבלתי בזה 8753 (full 3DMARK11 experience). ודרך אגב מה הציון שלך?

• תגובות 65
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הציון שלך נשמע נמוך..איזה מעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

i5 3570k 3.4 ghz (3.8 with boost). לא עשיתי שום oc למעבד וגם לכרטיס לא (למרות שהכרטיס בא כבר oc מהמפעל 1000 MHz). יכול להיות שהציון מושפע מזה שהמחשב שלי פעל במשך הרבה זמן? (שיחקתי היום עם חברים יחסית הרבה זמן...)

פורסם

גם אני מקבל בווינדוס 8 כ8900 נקודות בלבד, אבל בווינדוס 7 יש לי כ 9100 נקודות בניקוד הכללי.

פורסם
  • מחבר

אז יכול להיות שבווינדוס 7 הניקוד שלי יהיה יותר גבוה...

פורסם

לא זוכר מתי פעם אחרונה מתי הרצתי 3Dmark11 בתדרי סטוק אבל ממה שאני זוכר הייתי מקבל מעל 9000..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה קשור לווינדוס 8? גם רוני טען שהוא קיבל תוצאה נמוכה מ-9000 בווינדוס 8 אך לעומת זאת קיבלח ב-7 תוצאה גבוה מ-9000

פורסם

אני לא קנה מידה, לא זכור לי כבר מתי ביצעתי את המבחן בתדרי סטוק לכרטיס ומתי בתדרי סטוק למעבד:

http://www.3dmark.com/3dm11/6880187

ממה שזכור לי זה היה 9000+..

פורסם
  • מחבר

התוצאה מעולה אבל עשית חתיכת oc. לצערי הכרטיס שלי נעול מתחים ואני לא יכול להעלות אותו יותר מ-1050. כרגע הוא על 1000 mhz (אוברקלוק מהמפעל) ותדר הזיכרון הוא 1375 mhz.

פורסם

טוב בדקתי עכשיו על תדרי סטוק 925/1375 לכרטיס, המעבד בOC ל-4.5 לא נגעתי וקיבלתי 8890...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שבדקת. בגלל שהמעבד שלי על תדרי סטוק אז התוצאה שלי בסדר? נורמלית?

פורסם

היי

לצערי גם לאחר כל המלצותכם השארתי את המחשב דלוק בלילה ובבוקר שוב המסך לא נדלק , אבל מוזר שנורת הבקרה של המסך היתה כחולה, העברתי את חיבור הDVI לחיבור השני של המסך והמסך נדלק, יש סיכויי שהמסך לא תקין, יש לי דל 24 מדגם U2410.

פורסם

לא חושב.. נסה עם מסך אחר.

פורסם

בנתיים חיברתי את המסך 22" הישן שלי לבדיקה של כמה ימים בכדייי לראות אם יש תקלה כזו שוב, זה לא קצת אובר קיל כרטיס מסך כמו שלי לרזולוציה של 1680X1050?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם אובר קיל אבל בהחלט רזולוציה נמוכה יחסית לכרטיס כזה.... ואיך רצים לך משחקים (אם אתה משחק) ברזולוציה 1920x1200??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים