עבור לתוכן

האם ניתן להשיג Audio Technica ATH-M50 בארץ במחיר שפוי?

Featured Replies

פורסם

או להמשיך לחלום?

פורסם

בחוברת המבצעים של באג לחודש יולי Audio Technica ATH M50 מופיעות במחיר של 650 ש"ח.

האוזניות לא מופיעות באתר שלהם בקטגורית האוזניות. מציעה לברר איתם אם המבצע בחוברת עדיין רלוונטי.

פורסם
  • מחבר
בחוברת המבצעים של באג לחודש יולי Audio Technica ATH M50 מופיעות במחיר של 650 ש"ח.

האוזניות לא מופיעות באתר שלהם בקטגורית האוזניות. מציעה לברר איתם אם המבצע בחוברת עדיין רלוונטי.

650 זה טיפה יותר יקר מהממוצע אבל בסך הכל מחיר די סביר , אני אצור איתם קשר מחר כי האתר שלהם זה בושה לאינטליגנציה , תודה רבה

פורסם

דווקא האתר שלהם סבבה. אבל 650 זה דיי יקר....

פורסם
  • מחבר
דווקא האתר שלהם סבבה. אבל 650 זה דיי יקר....

המחיר שלהם באמזון כרגע זה 160 דולר שזה בערך 580 שקל , כלומר בבאג זה 70 שקל יותר יקר מארה"ב , אל תשכח שמדובר בבאג , תגיד תודה שלא צריך למשכן את החתול של השכן

פורסם

עכשיו אולי.. תחכה קצת המחיר שלהם מגיע ל100-110...

פורסם
  • מחבר
בזאפ זה הרבה יותר יקר, 959 ש"ח והלאה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718182

בדיוק , בגלל זה שאלתי אם יש במחיר שפוי , בכל אופן היום אני טס לברלין אולי אני אמצא שם במחיר יותר זול.

פורסם
650 זה טיפה יותר יקר מהממוצע אבל בסך הכל מחיר די סביר , אני אצור איתם קשר מחר כי האתר שלהם זה בושה לאינטליגנציה , תודה רבה

איך 650 שקל זה יקר שהכי זול בזאפ זה 950?

לי הם עלו 600+- מאמאזון (אומנם קניתי את הלבנות שיקרות ב50-100 שקל) אבל יחסית לארץ זה אחלה של מחיר!

פורסם

אם המחיר הוא 650 בבאג, זה אומר שבאילת המחיר הוא 550 שח וזה כבר דיי זהה למחיר באמזון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים