עבור לתוכן

עוד מישהו שם לב לזיהום אוויר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
לא הבנתי את ההגדרה שלך ל"עוזר". איך בדיוק ה"עזרה" הזאת מתבטאת ומתרחשת?

סיבים, חרבון תדיר יותר.

פורסם

דיי תפסיקו כבר, זיהום אוויר הוא חלק מהחיים שלנו, תגידו תודה שאתם חיים מעל גיל 50, כי לפני 100 שנה לא היה זיהום אבל אנשים היו חיים 50 שנה וסובלים ממכות של מגפות, אז קיבלנו אנטיביוטיקה, מעמד הביניים התרחב ובדרך קצת זיהום אוויר. לא נורא, אנחנו עדיין חיים יותר טוב, החיים שלנו יותר ארוכים, ולא צריכים להתמודד עם מגפות מטומטמות.

יפי נפש נמאסתם, כל היום רק מתלוננים.

פורסם

^

:kopfpatsch: זה שהיום טוב יותר מפעם, לא אומר שלא יכול להיות אפילו יותר טוב... לשם האנושות הולכת. בתקווה.

פורסם

ביבי, ימח שמו וזכרו, הולך לשחרר רבי מרצחים מחר.

גם אם האנושות הולכת למקום טוב יותר, מדינת ישראל לא תהיה שם..

פורסם

אפשר לא לדחוף את ביבי ואת הערבים לכל דיון בבקשה?

פורסם
^

:kopfpatsch: זה שהיום טוב יותר מפעם, לא אומר שלא יכול להיות אפילו יותר טוב... לשם האנושות הולכת. בתקווה.

בשבילי הכל טוב ויפה, במקום להתרכז בחסרונות של הטבע, העולם, הארץ, המדינה, השכן ממול, הנהג מונית הבן זונה שחושב שהכביש שייך לו וכו... אני מתרכז ביתרונות , יפי נפש רק מתלוננים. אני לא אומר, שיותר טוב מעכשיו זה משהו שאני נגד. אבל אני גם לא מתלונן 24 שעות ביממה על עניינים שוליים.

חוץ מזה אתה מודע לזה, שאנשים מבוגרים יותר בממוצע, אומר כלכלה בסכנה? (ראה ערך גרמניה אוכלוסיה עובדת מול אוכלוסיה נתמכת)

פורסם
אפשר לא לדחוף את ביבי ואת הערבים לכל דיון בבקשה?

תן להתפרק קצת :(

פורסם
בשבילי הכל טוב ויפה, במקום להתרכז בחסרונות של הטבע, העולם, הארץ, המדינה, השכן ממול, הנהג מונית הבן זונה שחושב שהכביש שייך לו וכו... אני מתרכז ביתרונות , יפי נפש רק מתלוננים. אני לא אומר, שיותר טוב מעכשיו זה משהו שאני נגד. אבל אני גם לא מתלונן 24 שעות ביממה על עניינים שוליים.

חוץ מזה אתה מודע לזה, שאנשים מבוגרים יותר בממוצע, אומר כלכלה בסכנה? (ראה ערך גרמניה אוכלוסיה עובדת מול אוכלוסיה נתמכת)

המשל של חצי כוס מלאה לא מתאים כאן. יותר מתאימה פה כוס עם מים שמוססו בתוכה מלח רעיל. בוחר להתעלם? תקבל הרבה רעל בפנים. אפילו אם אתה שוה ואומר שאתה לא מרגיש, המלח יעשה את שלו ויפגע בך בסוף. בוחר לשתות רק את המים מן הכוס? אי אפשר. לא תוכל ככה. תאלץ למצוא פתרון לזה, כמו לבנות מכשיר שיאדה את המים לכלי אחד ויותיר את המלח בכלי אחר. למשל.

ואותו הדבר במציאות: יש בעיה. הבעיה במקרה הזה היא זיהום האוויר. למה זה בעיה? כי זה פוגע בבריאות שלי ובאיכות חיי. אנשים לא מתלוננים, כמו שאתה שם לב (אף על פי שראוי לה לתופעה כזו שיתלוננו עליה). אם תשים לב טוב, תראה שאף אחד פה לא "מתלונן". האנשים אשר פה באו לדון בבעיה הזו, ולחפש פתרונות שונים שימזערו או ימנעו את הנזק שזיהום האוויר גורם להם. זהו דבר מבורך ורצוי, ואין צורך לגשת לתר אחר הפתרון בקובלנות שונות. אתה מעוניין לשתות את תמיסת המלח הרעילה? כרצונך. אני מעדיף למצוא פתרון יותר טוב ובריא לעצמי.

ולא, זיהום אוויר אינו דבר שתמיד בני האדם חיו איתו, והם גם לא תוכננו לחיות איתו. זה לא בריא ולא רצוי, ואם אפשר למנוע את זה- מה טוב.

אגב, מדוע אתה ממשיך לכנותנו בכינוי "יפי נפש"? אני נראה לך כמו נפש יפה איכשהו? אם כן, אמור זאת, אזכור זאת בראיון העבודה הבא אליו אגש.

תן להתפרק קצת :(

תפתח על זה דיון, והאמן לי שאבוא להתפרק יחד איתך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים