עבור לתוכן

שאלה בנוגע לחוקיות של אולר שוויצרי Swiss army knife

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 41
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לצורך העניין גם סכין יפנית שיש לי באוטו שיש לה להב כנראה גדול יותר מ-10 ס"מ,לא חוקית, אבל סכין כמו שפותח הדיון רוצה הינה מהווה כלי נשק.

בנימה אישית אני חושב שלסחוב דבר כזה בכיס זה מיותר.

אז אם יש לי סכין יפנית חדשה היא לא חוקית, ואם אני מוריד לה כמה שלבים כדי להקטין אותה מעט היא חוקית ????

פורסם
  • מחבר

הנה הוא הגיע שוב להציל את היום!

תודה על הסרטון מאוד יעיל

- - - תגובה אוחדה: - - -

שלחתי לבחור הודעה בפייסבוק אולי הוא יבוא לפה ויסביר לנו את המצב בנימה קצת יותר אישית

- - - תגובה אוחדה: - - -

אז אם יש לי סכין יפנית חדשה היא לא חוקית, ואם אני מוריד לה כמה שלבים כדי להקטין אותה מעט היא חוקית ????

ואו , שאלה ממש טובה.

פורסם

מה שאלה ממש טובה בזה?

הסכינים היחידות שהן חוקיות להסתובב ללא הצורך להוכיח שהם לעיסוק לגיטימי הן סכינים שאינן ננעלות שאורכן לא עולה על 10 ס"מ

יפניות עם הפלסטיק הנועל?לא

פורסם

שלחתי לבחור הודעה בפייסבוק אולי הוא יבוא לפה ויסביר לנו את המצב בנימה קצת יותר אישית

אחרי שדיברתי איתו באופן אישי דרך החיפוש של YOUTUBE, הוא הסכים לבוא לפה ולהסביר לנו את המצב בנימה קצת יותר אישית.

פורסם

ישר כוח לבחור

בכל מקרה אני עדיין רואה בעיות שההסבר לא מכסה

הסכין החוקית. לסכין הזאת יש קפיץ שלוחץ את הלהב למקום, גם אם הוא לא מקבע אותה (בלי קפיץ כזה הסכין מסוכנת למשתמש). שוטר שיש לו "יום רע" יכול להתייחס לקפיץ כזה כנעילה ולך תוכיח לו אחרת. בנוסף על עצם זה שאתה אומר לו שחובת ההוכחה עליו, אפשר להיכנס להתחצפות לשוטר, התחכמות ומעל ומעבר סיבות אחרות שהשוטר יצא עליך בלי קשר לסכין בכלל

הלדרמן. לדרמן הוא גם פלאייר, ונאמר כבר עליו ככלי לחיתוך חוטים, מה שמעלה שוב את הבעיה של "מטרה כשרה" : מכיוון שחובת ההוכחה על המשתמש השוטר יכול לאמר שאתה לוקח אותה כדיי לגנוב חוטי חשמל (בגלל הפלאייר, לא בגלל הסכין) ולך תוכיח לו אחרת (וזה שהידיות עשויות ממתכת אינו הוכחה מספיקה)

בעוד כוונת החוק ברורה ומספיק common sense כדיי להבין אותה בדיוק, ניתן לדחוף אותו לכל כיוון אפשרי אם יש רצון

פורסם

אני לא מבין אותך. אתה כל הזמן מעלה מצבים היפוטתיים. אז יופי - הם אפשריים, בהסתברות מאוד נמוכה. אז מה? אין לזה אחיזה במציאות. זה לא באמת קורה.

אתה יכול גם לקנות שק קמח ואז שוטר יחליט ששק הקמח הזה זה שק הירואין. אז אל תקנה קמח.

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין אותך. אתה כל הזמן מעלה מצבים היפוטתיים. אז יופי - הם אפשריים, בהסתברות מאוד נמוכה. אז מה? אין לזה אחיזה במציאות. זה לא באמת קורה.

אתה יכול גם לקנות שק קמח ואז שוטר יחליט ששק הקמח הזה זה שק הירואין. אז אל תקנה קמח.

שמע גבר אין מה לעשות , לסכין יש קונוטציה שלילית , גם אם אתה בוחר להתעלם מזה , אני אישית לא מעוניין להכנס למצבים של חובת הוכחה ושטויות כאלה

פורסם

תעשה מה שבא לך. זה לא אומר שאתה צריך להנפיץ שטויות. אין שום בעיה ללכת עם אולר והרבה אנשים שכן מסתובבים עם כזה ולא קורה להם דבר הם ההוכחה. מעבר לזה, הבהירו לך פה שזה חוקי ושאין חובת הוכחה לגבי גורם הנשיאה של כזה. אם אתה פראנואיד, אל תסתובב עם אולר ותפסיק לבלבל את המוח ולזרוק את המילה "גרמניה" בכל פוסט שלך.

פורסם

שוטר שבאמת רוצה יכול להוציא ממך נסיעה לתחנה גם על סכין חוקית, ושם הממונה שלו יאמר שאין לו קייס וישחררו אותך. בא לך לאחר למכללה לשיעור או למבחן בגלל זה ?

פורסם

לא, אבל אתה לא יכול לנהל את החיים שלך לפי דברים שיקרו בהסתברות של 0.001% (כמובן שאני מדבר על דברים שסופם אינו מוות, אם כן יקרו). לעשות את זה נקרא להיות פראנואיד.

פורסם
  • מחבר
תעשה מה שבא לך. זה לא אומר שאתה צריך להנפיץ שטויות. אין שום בעיה ללכת עם אולר והרבה אנשים שכן מסתובבים עם כזה ולא קורה להם דבר הם ההוכחה. מעבר לזה, הבהירו לך פה שזה חוקי ושאין חובת הוכחה לגבי גורם הנשיאה של כזה. אם אתה פראנואיד, אל תסתובב עם אולר ותפסיק לבלבל את המוח ולזרוק את המילה "גרמניה" בכל פוסט שלך.

2edgy4me

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים