עבור לתוכן

האם הרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה

פורסם

כן, אבל אם הוא טוחן את ההרדיסק ככה אז כנראה שהזיכרון קטן מדי.

פורסם
  • מחבר

יש לו זיכרון 256 במהירות 100 mg ::)

פורסם

הרדיסק בגודל כזה הוא איטי יחסית ואכן תורגש טחינה שלו גם באינטרנט , למרות הזיכרון....

ככה גם היה לי פעם.

בכל אופן , המלצה - תקטין את הזיכרון מטמון של האינטרנט אקספלורר(מגה או שניים), ותעשה ריקון שלו.

שמצטבר זיכרון גדול על ההרדיסק הוא די טוחן.

פורסם

סתם רעיון-אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הספציפית הזאת, אבל אם ההרדיסק משמיע יותר מדי רעשים של טרטור וכאלה, אולי הגיע כדאי להחליף אותו לפני שהוא יהרס לגמרי וכל מה שעליו ילך....

ועוד משהו-איזה OS יש לך? כי XP על 256MB זה ממש מינימום, ובאמת יכול להיות שבגלל זה הוא פונה כל הזמן להרדיסק.

חוץ מזה אני מצטרף למה שאמרו פה קודם לגבי הקטנת הזכרון הוירטואלי של ווינדוס.

פורסם
  • מחבר

יש לו win98 , אבל איך מקטינים את הזיכרון של האנטרנט , ואם ההרד דיסק הזה הוחלף ל 20 g ' הכל יסתדר מבחינת גלישה באנטרנט

פורסם

במאפייני האינטרנט

דיסק חדש ישפר את המצב מאוד, במיוחד אם הוא יהיה 7200 סל"ד.

נסה אולי לחפש איזה PIII סלוט1 ישן, זה גם ישפר את המצב בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אם יורכב הרד דיסק בגודל 40 g זה יעבוד בצורה טובה , :-\ :-\ :-\

פורסם

אם הלוח תומך ביותר מ 32GB אז כן.

פורסם

אמירם , אני לא יודע מה כולכם רוצים מXP , אבל יתכן שהתקנתי לאבא שלי XP PRO על P2 350MHZ עם 128SDRAM PC100 והוא עובד טוב? עם דיסק 20GB 5400RPM של WD...

הוא עובד מעולה! המחשב באמת עובד יחסית מהר לפנטיום 2... ועם XP PRO. כבר כמה חודשים שהוא עובד ככה וכלום לא קרה...

והמחשב עדיין עובד מהר...

אז זה נכון שבמחשבים למשחקים זה באמת 256MB ואילך , אבל לעבודה משרדית גם 128MB יספיק ויעלה את הXP... כמו גדול...

פורסם

תראה מנסיון אצל חבר שלי הוא (ניסה) להריץ XP על RAM128 (לא יודע איזה מעבד) והמחשב ל-א ז-ז!!

אני מדבר איתך על זה שלהזיז קובץ ממקום למקום על הדסקטופ לקח לו כמה שניות.

XP צריך הרבה אנרגיה.....

פורסם

מה לגבי פירמוט?

לא פעם קורה שאנשים מתלוננים על המחשב שלהם כ"איטי" - לאחר שלא פירמטו כלל את מחשביהם למשך מספר שנים.

אני הייתי מפרמט ורואה האם העבודה השתפרה.

top-gun,

תראה על איזה מחשב אני עובד (128MB RAM), והוא מריץ כמו מלך XP...לא מבין כפי שנאמר למה נתפלים לMB128 (הרי 64 זה מינימום).

עריכה:

שמתי לב שהוא הזכיר " מודם USB", אם יש אפשרות להחליף למודם שיתחבר דרך כבל רשת למחשב ולא USB.

הרי USB בכל זאת זולל משאבים :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים