עבור לתוכן

מישהו שעובד בKSP בתור טכנאי PC יכול לספר לי יותר על תפקיד?

Featured Replies

פורסם

אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים.

האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות.

תודה.

פורסם

דעתי האישית בלבד:

רוב מקומות העבודה ההתחלתיים (שלא דורשים ניסיון תעסוקתי רציני ולא מספקים משכורת בהתאם) אתה לא יכול ממש לבוא בדרישות, ובנוסף התנאים ישתנו עם הזמן בלי שום קשר לתנאים הראשוניים (מה שקורה כרגע בסניף ספציפי לא רלוונטי, בין לילה דברים יכולים להשתנות ב-180 מעלות) פשוט מהסיבה שיש עוד מיליון שיכולים למלא את התפקיד אז המעסיק לא רואה סיבה להתגמש לרצונות שלך.

בדר"כ העבודה ברשתות גדולות היא דיי לחוצה ועמוסה, אל תצפה להנות יותר מידי מהאהבה שלך לחומרה כי יש לך זמן קצר מאוד להקדיש לכל מחשב, זה דיי מפעל תיקונים והמטרה שלך זה להעיף כל מחשב הכי מהר שאפשר ולא בצורה הכי קפדנית שאפשר.

היתרונות זה שיש לך גב של חברה גדולה שכנראה תיהיה שם גם עוד כמה שנים,

יש לה מגוון רחב של סניפים ככה שאתה לא לגמרי בבעיה אם תרצה לעבור לעיר אחרת,

הכמות חלקים שתראה (בגלל הכמות מחשבים שיעברו דרכך) רחבה וחדשנית, ככה שזה כן נותן איזשהו סיפוק למי שהגיע לשם בשביל המחשבים.

ובסה"כ דיי קל להתקבל לשם, ככה שזה אחלה מקום לצבור ניסיון תעסוקתי כשאף אחד אחר לא מוכן לקבל אותך בלי זה (:

בקשר לשאר התפקידים שטכנאי יכול לעשות ברשתות מהסוג הזה:

מכירות - בדר"כ רק בסניפים ממש קטנים, הם מודעים לזה שטכנאים לא בעלי כושר מכירתי כמו אנשי ריטייל עם ניסיון בתחום, ככה שההכנסות יהיו בהתאם והם יסכימו להתפשר על זה רק בסניפים שלטכנאי יש המון זמן פנוי.

מה גם שמכירות זה אחוזים ואחלה ניסיון לעתיד, ככה שאני אישית לא הייתי נרתע מזה.

מנהל מעבדה - בסניפים עמוסים למנהל המעבדה אין שום נגיעה למחשבים או לחומרה, כל מה שהוא עושה זה נטו שירות לקוחות, וזה משהו שאתה צריך לחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לעשות בישראל (80 אחוז לקוחות עצבניים, 20 אחוז סטלנים מפוצצים).

מחסן - באמת לא כיף, כנ"ל, בדר"כ יקרה רק בסניפים קטנים, ואם אתה זקוק לכסף זאת באמת לא עבודה קשה פיזית, סתם מבאסת למי שמצפה מהיום-יום שלו ליותר.

הרכבות - למי אכפת, אפילו עדיף על להיות טכנאי תיקונים, ככה אתה מתעסק בעיקר עם חלקים חלקים והתקלות הם מינוריות.

נערך על-ידי Vatos-Locos

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים