עבור לתוכן

ספק ומארז ל GTX770+ 4770K+ GA Z87 OC

Featured Replies

פורסם

אם התקציב שלך לחוץ, כבר עדיף שתוריד כרטיס מסך ל-GTX 760 ותשקיע עוד 100$ בספק נורמלי תקן Platinum.

• תגובות 33
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא יודע אם לצערי או לא לצערי ....אבל כפי שציינתי- הספק נרכש SEASONIC X650

ראשית אני מקווה שזה לא הולך סתם לבזבז מלא חשמל ושזה ספק יעיל כמו לקנות ספק של 500.

דבר שני - בשילוב עם הלוח שלי - האם אני יכול לקנות מארז MID ATX? שתומך בלוח ATX?

יחשבתי על ה fractal design define r4

יחד עם קירור של NOCTUCA החדש ה U14S

אודה לתשובה מהירה (שלא אקנה עוד משהו בטעות:()

פורסם

אין כזה דבר.

ATX זה תקן שלו לוח אם

Mid tower זה גודל של מארז.

ה-R4 הוא מיד-טאוור דיי גדול, גובל בפול טאוור (שזה גדול מאוד) להביא אותו מארה"ב זו בדיחה גרועה. הוא ענק ושוקל 13 ק"ג...

לגבי הקירור, איזה מעבד? מתוכנן OC? באופן עקרוני זה אחלה קירור, יש גם את ה-D14.

פורסם

צפיד אתה מתכנן יותר מדי על OC, לא שמעת על האסוול?

פורסם
יוגב, וואו כמה שאתה מדבר שטויות.

לפני שהוא יקנה מארז MATX ויבכה שלא נכנס, לוח MATX זה לוח 4 סלוטים (קצר יותר) וסדרת N של קולר מאסטר היא רק ללוחות MATX.

לוח ה-OC הוא לוח ATX די מסיבי, 7 סלוטים. בחיים לא ייכנס למארז MATX.

ספק ל-770 יכול להיות סיסוניק S12II בהספק של 620W, למרות ש-520W יהיה בסדר גמור גם כן.

X650 מבורך, ספק מעולה ובנוי טוב. 7 שנות אחריות.

עריכה:

עידן הקדים אותי, כל מילה בסלע.

צפיד, לקנות מארז בחו"ל זה די טיפשי (אם אתה מתכוון להביא אותו), הוא עלול להישבר במטוס, ולהיות גדול מדי וכבד מכדי להינשא איתך ברחבי בית הנתיבות (טרמינל בעברית תקינה). עזוב שפקידי המכס לא מספיק טיפשים כשהם רואים קרטון ענק עם ציור יפה של מחשב...

גם ספק לא כדאי, אלא אם יש דיל מצויין או דגם שאין בארץ.

אדיוט, מי דיבר על לוח אם? הוא שאל אם הספק יכנס. 16 ס"מ עומק נכנס גם במארז mini tower ~ micro atx mobo. עידן, זה שאתה משועמם מספיק לקנות ציוד יקר למדידת וואטים לא אומר שיוצאות מפיך מילים של חוכמה. לא אמרתי מעולם שספקים חלשים לא סוחבים, טענתי ש70% גורר רעש וקיצור אורך חיים. הכי גרוע שאתה בעצמך קנית 860w platinum אבל לכל השאר נותן עצות אחיתופל. הגיוני שאדם הרוכש GTX 770 יקנה ספק platinum.. לא רק מפורעים כמוך עם 3 כרטיסי מסך.

נערך על-ידי yogev_23

פורסם

חבר, אתה הקללות תשאיר ל-FXP.

לא רעש ולא בטיח. ספק 500W טוב יעשה את העבודה, גם סיסוניק ECO.

עידן קנה ספק פלטינום, אבל יש לו שני 7970 רעבים, לוקחים פי 3 חשמל מ-770 יחיד. אז פה באמת צריך ספק שמסוגל להוציא מספיק "מיץ".

לגבי עצות לעבודה, לדעתי הוא עובד.

ערב טוב :)

פורסם

תודה ששמת לב שיש לי אחלה ספק..

הבעיה שלא שמת לב מה הוא מחזיק, תקרא שוב ותראה שיושבים עליו שני 7970 בקרוספייר, אחרת אין הצדקה לספק שכזה.

בקשר לציוד למדידת צריכת חשמל, זה עזר לי להבין ולקבל תמונה טובה יותר לגבי הצריכה.

האמת שגם לפני שהיה לי, לא זרקתי מספרים לאוויר כמוך.

פורסם

אין לך אחלה ספק. הוא תקן platinum, זה מה שאמרתי

פורסם

:lol:

ספק בתקן פלטינום = אחלה ספק

קצת פרגון, זה שסתרנו אותך לא אומר שאתה צריך להיות כזה..

נערך על-ידי Ymac

פורסם

UxyNNTg.png

:lol:

פורסם
פורסם

שני כרטיסי מסך על מהירות מאוורר 100%...זה רק נשמע מרעיש.

רק לידע כללי SEASONIC פלטינום 1000/860Wהוא אחד הספקים הטובים ביותר..לא הייתי קונה אותו אם לא היו לי שני הכרטיסים, מה גם שהוא עם 7 שנות אחריות.

פורסם

ספציפית שלך נשמע דחפור..

גם בnewegg פידבקים פחות אוהדים. קרוב ל-20% נותנים בין כוכב ל-3. single rail ממוצע

פורסם

הספק של עידן קיבל 4-5 כוכבים בניואג..

יש לחבר שלי את ה-1000W (על 680 בודד, סיפור עצוב) והוא חרישי (כי המאוורר שלו לא עובד רוב הזמן)

מה שעושה את הרעש זה שני כרטיסים, עם חמישה מאווררים ביחד רק על הכרטיסים + איזה 7 שיש לו במארז = עסק רועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים