עבור לתוכן

ספק ומארז ל GTX770+ 4770K+ GA Z87 OC

Featured Replies

פורסם

היי הכותרת די מסכמת ,

מעבד 4770K

לוח ATX של GA Z87 OC ,

כרטיס מסך (טרם נרכש) GTX770.

ספק : שקט ,איכותי

תקציב: 80 -90 דולר בארה"ב

מארז: איכותי מאוורר כניסות USB3 נוחות ולא שבירות ,

לא גדול מדי - לא נראה לי צורך בSLI.

אם הוא לא גדול מדי אז גם אקנה בארה"ב.

• תגובות 33
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

אחי, אתה קונה חומרה כזאת יקרה ואז מתקמצן על ספק.. נו באמת.

מארז mid tower לא גדול מידי ואיכותי אני ממליץ fractal core 3000 usb 3.0 (היציאות יציבות! גם אני שונא כשלא), אבל אסייג שהברגים הזהובים ללוח אם שמגיעים איתו (וגם השחורים שמתלבשים עליהם) על הפנים. יש גם תלונות בחו"ל, קרה משהו עם הbatch הראשון של הייצור שלהם. אם כבר ארה"ב, הייתי קונה במקומם plastic standoffs של startech (אמזון למשל). אחלה פטנט. המארז יחסית קומפקטי ל-midi וקל מאוד לנשיאה, רגליות גבוהות. שני המאווררים הקדמיים מוחזקים בלי ברגים.. תכלס למעט הstandoffs שבאים איתו (ואפשר לוותר) - פגז. נמכר בארץ, לא שווה לייבא.

אם מתחשק לך לטעום משהו שאין פה (עדיין), יש לcooler master סדרת N חדשה. למשל N400 נראה סבבה וקומפקטי (היה מענין אותי לנסות אותו), קרא ביקורות ותראה.

נערך על-ידי yogev_23

פורסם
  • מחבר
אחי, אתה קונה חומרה כזאת יקרה ואז מתקמצן על ספק.. נו באמת.

מארז mid tower לא גדול מידי ואיכותי אני ממליץ fractal core 3000 usb 3.0 (היציאות יציבות! גם אני שונא כשלא), אבל אסייג שהברגים הזהובים ללוח אם שמגיעים איתו (וגם השחורים שמתלבשים עליהם) על הפנים. יש גם תלונות בחו"ל, קרה משהו עם הbatch הראשון של הייצור שלהם. אם כבר ארה"ב, הייתי קונה במקומם plastic standoffs של startech (אמזון למשל). אחלה פטנט. המארז יחסית קומפקטי ל-midi וקל מאוד לנשיאה, רגליות גבוהות. שני המאווררים הקדמיים מוחזקים בלי ברגים.. תכלס למעט הstandoffs שבאים איתו (ואפשר לוותר) - פגז. נמכר בארץ, לא שווה לייבא.

אם מתחשק לך לטעום משהו שאין פה (עדיין), יש לcooler master סדרת N חדשה. למשל N400 נראה סבבה וקומפקטי (היה מענין אותי לנסות אותו), קרא ביקורות ותראה.

התקציב לספק הוא על סמך דברים שקראתי שיש ספקים מעולים בטווח מחירים של 100$ (ארהב)

מישהו יכול להמליץ על ספק שיתאים למערכת ?

לגבי מארז אני אבדוק את אלו שהמלצת

פורסם

SeaSonic G-series 650w זה מינימום, אבל ממש..

בארה"ב מחירי ספקים לא הרבה יותר זולים (15%-20%). בהתחשב במשקל שלהם והמע"מ, היבוא יותר יקר מלקנות בארץ.

אם התקציב שלך לחוץ, כבר עדיף שתוריד כרטיס מסך ל-GTX 760 ותשקיע עוד 100$ בספק נורמלי תקן Platinum. לא חכמה לקנות ספק שקונסיסטנטית יעבוד על יותר מ-50% load, גם תהיה מערכת רועשת וגם חייו יתקצרו. GTX 770 עם ספק ב-90$ זה מתכון לצרות, אפילו חלק מדווחים על בעיות "driver stopped working" עם ספק בינוני, בהעלאת משחקים.

* נ.ב.

בקשר למארז N400, אני עכשיו קולט שיש בשרשור הזה פרסומת בעברית לסדרת N של CoolerMaster. לא מצאתי אף חנות שמוכרת אותם כרגע, כנראה רק הגיע המלאי ליבואן וחנויות בארץ עוד לא עדכנו באינטרנט.

נערך על-ידי yogev_23

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את ה G SERIES אז קניתי את

SeaSonic X Series X650 Gold

בדקתי שהוא עובד עם HASWELL

רציתי לשאול אם הוא נכנס למארז MINI ATX רגיל?

פורסם

נכנס

פורסם

יוגב זו לא פעם ראשונה שאתה טועה ומטעה כאן אנשים..

אם בא לך לבזבז כסף של אחרים, אתה יכול להצטרף לילדים המושפעים ב-FXP.

אומר לך את זה שוב..ספק של חברה אמינה ומוכרת של 450W יעשה את העבודה.

אתה כנראה לא מבין באמת כמה הכרטיס הזה צורך, מה שרושמים בדרישות הוא כדי לכסות גם אנשים שקנו ספקים ג'נריים, שלא מסוגלים לספק על מסילת ה12v את מה שמוצהר על המדבקה.

פורסם

יוגב, וואו כמה שאתה מדבר שטויות.

לפני שהוא יקנה מארז MATX ויבכה שלא נכנס, לוח MATX זה לוח 4 סלוטים (קצר יותר) וסדרת N של קולר מאסטר היא רק ללוחות MATX.

לוח ה-OC הוא לוח ATX די מסיבי, 7 סלוטים. בחיים לא ייכנס למארז MATX.

ספק ל-770 יכול להיות סיסוניק S12II בהספק של 620W, למרות ש-520W יהיה בסדר גמור גם כן.

X650 מבורך, ספק מעולה ובנוי טוב. 7 שנות אחריות.

עריכה:

עידן הקדים אותי, כל מילה בסלע.

צפיד, לקנות מארז בחו"ל זה די טיפשי (אם אתה מתכוון להביא אותו), הוא עלול להישבר במטוס, ולהיות גדול מדי וכבד מכדי להינשא איתך ברחבי בית הנתיבות (טרמינל בעברית תקינה). עזוב שפקידי המכס לא מספיק טיפשים כשהם רואים קרטון ענק עם ציור יפה של מחשב...

גם ספק לא כדאי, אלא אם יש דיל מצויין או דגם שאין בארץ.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

יואב 520W זה ניחא... אבל הבחור שלח אותו לקנות פלטינום.

יוגב רק כדי להוריד אותך מהעץ:

http://www.legionhardware.com/articles_pages/gainward_geforce_gtx_770_phantom,10.html

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/62065-gigabyte-gtx-770-windforce-3x-oc-review-7.html

http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=831&pagenumber=14

http://www.eteknix.com/gigabyte-geforce-gtx-770-oc-windforce-2gb-graphics-card-review/14/

בממוצע הכרטיס צורך 350W, מערכת ב-OC סביבות ה-100W...הגענו ל-450W בפיק...

רק שתדע שספק של סיסוניק מספק גם יותר ממה שהוא מוצהר, M12 520W סיפק באחת הבדיקות 580W .....

פורסם

אני אף פעם לא אמליץ משהו על הקצה. 520W זה עם מרווח ביטחון מספיק.

620W זה בשביל השקט הנפשי, לא באמת צריך, אבל בתוספת המחיר הלא ממש משמעותית, למה לא?

סדרה G היא גולד. היא מעין הכלאה בין סדרת M12II לסדרת X, ספקים חצי מודולריים עם יעילות מקסימלית ותג מחיר הגיוני. וכמצופה מסיסוניק, גם בנויים ברמה.

פורסם

אמרתי שספק של 450W יספיק לצורך העניין, הנתונים בגרפים שהבאתי הם בשיא הצריכה תחת באנצ'ים.

בפועל הצריכה נמוכה יותר, נכון שעדיף מרווח בטחון ...אבל פלטינום?

פורסם

שנינו מסכימים שהוא הגזים :D לא אמרתי אחרת

פורסם

מילא היה רושם משהו הגיוני כמו 7 שנות אחריות...:xyxthumbs:

פורסם

איזה פלטינום? הוא לקח X650, זה ספק גולד.

שאגב, יכול להוציא כמעט 800W בפיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים