עבור לתוכן

מהו הקירור הטוב ביותר ל Ti4200 בצד השפוי של ה 100 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

My advice is dont push your card to his limits.

Besides i dont believe the card was even designes to be OCed, like u did.

For the other dude here is the best cooling i know for VGA cards:

Zalman-ZM80C and u can put your Fan on this, what makes it even better.

the only problem i see, is the cost of it, it costs 157 nis.

Its your Choice whether u want a really good cooler or it will be ok to use some fan uve got.

פורסם
Besides i dont believe the card was even designes to be OCed, like u did

שום דבר לא בנוי ל OC. לשם כך עושים את זה ::)

אני לא מאמין שיהיו לך בעיות בגלל 560MHZ בטווח הקצר (לפחות לי לא היו - leadtek 64MB @ 280/580 24/7), לטווח הארוך - מי יודע :)

פורסם

יש לי את ה TI 4200 128 AGPX8 שלי לידטק והגעתי איתם פעם ל 250:512 @ 350:706 הצלחתי לסיים על מהירות כזאת באנצ'ים וככה עשיתי את השיא של עם המעבד הישן (2.4B) אבל משום מה מאז שהחלפתי מעבד (ראו מפרט) הכרטיס שלי לא עושה אוברקלוק טוב כמו פעם... היום אני לא מצליח להעלות את הליבה מעל 300 ואת הזכרונות מעל 647.. יש לציין שהכרטיס מקורר בצורה מעולה ובמצב מנוחה הוא ב 38 מעלות, ומאמץ 45... מה יכול לגרום לזה?? זה לא שנשארתי הרבה זמן באוברקלוק גבוהה, בכלל לא הייתי משתמש באוברקלוק לפני שהחלפתי מעבד, אז זה לא יכול להיות שטחנתי את הכרטיס... פעם רק כשהייתי מסחק עם הרבה פילטרים הייתי שם את הכרטיס ב 315:645 בלי בעיה בכלל והיום אפילו ככה הוא לא מחזיק לי, יש לציין שלא החלפתי לוח או שום דבר... רק מעבד...

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה TI 4200 128 AGPX8 שלי לידטק והגעתי איתם פעם ל 250:512 @ 350:706 הצלחתי לסיים על מהירות כזאת באנצ'ים וככה עשיתי את השיא של עם המעבד הישן (2.4B) אבל משום מה מאז שהחלפתי מעבד (ראו מפרט) הכרטיס שלי לא עושה אוברקלוק טוב כמו פעם... היום אני לא מצליח להעלות את הליבה מעל 300 ואת הזכרונות מעל 647.. יש לציין שהכרטיס מקורר בצורה מעולה ובמצב מנוחה הוא ב 38 מעלות, ומאמץ 45... מה יכול לגרום לזה?? זה לא שנשארתי הרבה זמן באוברקלוק גבוהה, בכלל לא הייתי משתמש באוברקלוק לפני שהחלפתי מעבד, אז זה לא יכול להיות שטחנתי את הכרטיס... פעם רק כשהייתי מסחק עם הרבה פילטרים הייתי שם את הכרטיס ב 315:645 בלי בעיה בכלל והיום אפילו ככה הוא לא מחזיק לי, יש לציין שלא החלפתי לוח או שום דבר... רק מעבד...

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

הגעת ל 350/706 בלי קירור מים ?!?! עם TI42100 ?!

OMG !

בקשר לפתרון לתעלומה...יכול להיות שמשהו במתחים השתנה ? מבחינת ספק כוח או בלוח ... ?

נ.ב:תעלה תמונה של הכרטיס שלך כיום (תמונה שלו פיזית) בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים