עבור לתוכן

מהו הקירור הטוב ביותר ל Ti4200 בצד השפוי של ה 100 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

הי,

המאוורר המקורי על כרטיס המסך הקודם הפסיק לעבוד, אז הלכתי ל KSP לממש את האחריות,

והם החליפו לי את כל הכרטיס לחדש לחלוטין בשבוע שעבר.

ומאחר שאני לא מצליח למכור אותו אני מתכנן OC לכרטיס מסך החדש, ואני רוצה להערך בהתאם.

קירור לזיכרון אני אוסיף אח"כ.

עם הקודם הגעתי מ 250/512 למהירות 275/575 - עלוב לכל הדעות.

אז לפני שאני בכלל מתחיל הפעם ...

פורסם

המממ .... זה יכול לעלות לך הרבה פחות

סינק של פנטיום 4 עם איזה מאוורר ג'נרי

פורסם

דבר ראשון תנסה לעשות אוברקלוק עם הכרטיס החדש ותראה לכמה אתה מגיע ותעדכן אותנו

אם זה גם לא יהיה משהו עצבני אני הייתי ממליץ לך להשים סינק של מעבד ישן זה הכי זול והכי אפקטיבי...

פורסם
  • מחבר

וואללה, וואללה ... יש לי וולקנו 9 שאני לא צריך (כי קיבלתי מתנת יום הולדת Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040)

ואולי אני אקנה איזה מאוורר TMD ואשים אותו לא, אני אשתמש בסמארט פאן 2 שהגיע איתו, במקום שיקרר את ההארד דיסק שלי.

אבל אין לי איך לחבר אותו לכרטיס...

PAVEL, איך חיברת ? שחרר עוד קצת תמונות בבקשה :nixweiss:

פורסם

אז תחבר את המאוורר למולקס...

פורסם
  • מחבר

אז תחבר את המאוורר למולקס...

;) התכוונתי את הוולקנו אין לי איך לחבר ... ;)

פורסם

הוא חובר עם ברגים דרך החורים של הכרטיס ....

אבל .... ויש אבל גדול , תזהר שלא תקצר ולא תהרוג את הכרטיס .

פורסם

הוא עם האח הקטן

פורסם
  • מחבר

הוא חובר עם ברגים דרך החורים של הכרטיס ....

אבל .... ויש אבל גדול , תזהר שלא תקצר ולא תהרוג את הכרטיס .

סבבה.

יש טיפים מקצועיים להעביר לדור הבא, כדי שבאמת לא אקצר ואהרוג אותו ?

(ובבקשה, אל תחסוך באותיות במילים או משפטים...כמה שיותר מפורט וברור = יותר טוב :) )

פורסם

Here's something I did with my GeForce 4 Ti4200 - You'll get the point by the pictures...

i'm easily up to 300/500, but i don't know what counts good so i'll shut up about that :P

http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/

פורסם
  • מחבר

Here's something I did with my GeForce 4 Ti4200 - You'll get the point by the pictures...

i'm easily up to 300/500, but i don't know what counts good so i'll shut up about that :P

http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/

אוקיי, בוא נראה אם הבנתי:

# הכרטיס שלך הוא 128 מגה 250/444 סטוק.

# הוספת סינקים לזיכרונות (אני אוסיף מאוחר יותר)

# השתמשת בסינק המקורי (?) או שלקחת סינק של משהו אחר, זה לא ממש ברור מהתמונות

# לקחת מאוורר 80 מ"מ (SF2 ?) וחיברת עם אזיקונים לסינק ולכרטיס עצמו.

# הגעת ל 300/500 באובר קלוק.

נראה טוב, ונראה לי שמיצית את הפוטנציאל של הליבה, אבל עם קירור נוסף לזיכרונות תוכל להגיע רחוק יותר,

למרות שראיתי שיש מאוורר נוסף על הדלת שמעיף לשם אוויר.

אצלי הסטוק הוא 250/513

עם הכרטיס הקודם הגעתי ל 275/575 בלי שום קירור נוסף ובמארז עם איוורור בעייתי באותה העת.

אני רוצה להגיע ל 300/600 לפחות.

אז אם אני לא אצליח להיפטר מנו בקרוב, אני אתחיל להתעלל בו, ולהרכיב עליו את הוולקנו 9 המיותר שיש לי ואולי אבקש ממישהו לעזור לי עם VDD מוד ...(בייטר Hint Hint)

פורסם

לא מדובר בVDD אבל בכל מקרה זה אפשרי.

פורסם

אוקיי, בוא נראה אם הבנתי:

# הכרטיס שלך הוא 128 מגה 250/444 סטוק.

# הוספת סינקים לזיכרונות (אני אוסיף מאוחר יותר)

# השתמשת בסינק המקורי (?) או שלקחת סינק של משהו אחר, זה לא ממש ברור מהתמונות

# לקחת מאוורר 80 מ"מ (SF2 ?) וחיברת עם אזיקונים לסינק ולכרטיס עצמו.

# הגעת ל 300/500 באובר קלוק.

נראה טוב, ונראה לי שמיצית את הפוטנציאל של הליבה, אבל עם קירור נוסף לזיכרונות תוכל להגיע רחוק יותר,

למרות שראיתי שיש מאוורר נוסף על הדלת שמעיף לשם אוויר.

אצלי הסטוק הוא 250/513

עם הכרטיס הקודם הגעתי ל 275/575 בלי שום קירור נוסף ובמארז עם איוורור בעייתי באותה העת.

אני רוצה להגיע ל 300/600 לפחות.

אז אם אני לא אצליח להיפטר מנו בקרוב, אני אתחיל להתעלל בו, ולהרכיב עליו את הוולקנו 9 המיותר שיש לי ואולי אבקש ממישהו לעזור לי עם VDD מוד ...(בייטר Hint Hint)

Let me review your post now :P

1. Yes it's a 128MB 250/444

2. The sinks are from my ICEBERQ 4 kit... very useful :)

3. The sink is the stock sink that came with the card - My first plan was to replace it with the ICEBERQ 4 but I didn't manage to remove it.. the glue was too strong.

4. The 80mm fan i put on top is a generic fan painted in UV reactive color, avner gave it to me as a sign of good will :P or just to get rid of it :P (and no it's not a SF or anything like that)

5. Correction: i'm at 300/560 now ;D (no artifacts / no excess heat felt in the case)

Another good advice is to place the memory sinks in a way that the air coming out of the core's sink goes through them and doesn't get blocked...

There's quite an amazing airflow in those memory sinks, which gives me great cooling.

Try to do the same, by what RivaTuner says: I can't overclock any further without damaging the hardware :P

פורסם

יש לי LEADTEK G4 4200 128DDR VIVO סטוק 244/446 לאחר כמה ניסיונות הגעתי ל 315/620 אבל הכרטיס היה לא יציב בטרוף אני נאשרתי ב 295/595 למרות שהוא עבד בסדר על 300/600 ליתר ביטחון ורציתי לישאול האם זה טוב? ואני אשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול להוסיף מאוורר לזיכרונות ליתר קרור לפחות סתם...

בתוכנה של הOC הזיכרון ממש קרוב לאדום!...לאומת המעבד שבמרכז הצהוב אבל לא עובר ת300 ביציבות,אולי אני יכול לשים מאוורר יותר חזק או שלא ממש כדאי להיתעסק?(אין לי כסף הכל מחלקים ואני לא ממש רוצה להיסתכן...) תודה לעונים

פורסם

I wanna add a question of my own:

If RivaTuner says the highest recommended overclocking speed for my RAM is 560, should I listen to RivaTuner or keep going? :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים