עבור לתוכן

Windows 8 - בעיה אחריי התקנת דרייבר.

Featured Replies

פורסם

התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק,

irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע.

לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות?

בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב.

בכל מקרה תודה רבה.

פורסם

תעשה תיקון מדיסק ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וזה לא הלך, אני אנסה שוב.

פורסם

הוצאת את הכרטיס עצמו ? ניסית עם LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION (זה אף פעם לא עובד....)

אתה צריך למצא דרך להעיף את הדרייבר הזה מהמחשב..... (אולי עם מ"ה חיצונית, למחוק את הקובץ עצמו)

פורסם

הבעייה היא חומרתית. משהוא לא מסתדר. צריך לנסות לשנות מיקום כרטיס. לשים אותו על PCIE שלא משותף אם יש לך כזה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות שוב פעם תיקון מדיסק ההתקנה ושוב הוא אומר את אותו הבולשיט, לא ניתן להשתמש באפשרות זו כי המערכת לא מתאימה או בולשיט כזה.

כאילו שהאופציה לא קיימת במערכת ההפעלה הזו.

אני בטוח במאה אחוז שהבעיה היא בכלל לא חומרה, זה רק הדרייבר הזה ספציפית. אין לי גם איך למחוק אותו אז כנראה שאצטרך לפרמט את המחשב... אם לא תהיה ברירה הכל ימחק.

פורסם

תקלה כזו היא לא בעיה בחומרה תקולה. אלה חוסר איזון חשמלי בלוח או משהוא כזה. תשנה מיקום. תאפס ביוס. ונסה שוב.

פורסם

אפשר להיכנס לSAFE MODE בוינדוס 8.

כשאתה מגיע לRECOVERY יש לך אופציה להיכנס לCMD, שם אפשר להריץ אופציה שתבטל את הQUICKBOOT.

לא זוכר בדיוק, אבל אתה יכול למצוא בגוגל.

ואז אם תעלה ותלחץ המון פעמים מהר SHIFT F8 לפני שהוינדוס מתחיל לעלות זה אמור לתפוס.

אם לא עבד, נסה שוב.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא הייתה לי את האופציה לעשות תיקון מהדיסק בגלל שאני לא Administrator.

Art חיפשתי ולא מצאתי.

הופיע לי Safe Mode אבל זה מהדיסק כשעשיתי boot ופתאום עלתה ההתקנה של ה-Windows, לא הבנתי אפילו מה הקטע...

להתקין את Windows ב-Safe Mode זה היה ככה שזה בכלל לא קשור ואין לי דרך להפעיל את המערכת דרך Safe Mode.

ניסיתי מלא פעמים להכנס ולא הצלחתי...

פורסם

http://www.howtogeek.com/107511/how-to-boot-into-safe-mode-on-windows-8-the-easy-way/

https://www.youtube.com/watch?v=TKifTQHJboQ/

1. With Command Prompt open, execute the correct bcdedit command as shown below based on which Safe Mode option you'd like to start:
    Safe Mode: bcdedit /set {default} safeboot minimal
    Safe Mode with Networking: bcdedit /set {default} safeboot network
    Safe Mode with Command Prompt: bcdedit /set {default} safeboot minimal
    bcdedit /set {default} safebootalternateshell yes
    Tips: Be sure to type whatever command you choose exactly as shown and then execute it using the Enter key. Spaces are very important! The { and } brackets are the ones above the [ and ] keys on your keyboard. Two separate commands are required to start Safe Mode with Command Prompt so be sure to execute them both.
  2. A properly executed bcdedit command should return a "The operation completed successfully" message.
    If you see "The parameter is incorrect", or "The set command specified is not valid", or "...is not recognized as an internal or external command...", or a similar message, check Step 3 again and make sure you executed the command properly.
  3. Close the Command Prompt window.
  4. In Windows 8, tap or click on Continue.
    In Windows 7 and Vista, click the Restart button.
  5. Wait while your computer or device restarts.
  6. Once Windows starts, log in as you normally do and use Safe Mode however you were planning.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

Art תודה רבה, אחריי שרשמתי את ההודעה האחרונה שלי מצאתי.

תודה רבה לכולם, Problem Solved.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים