עבור לתוכן

התלבטות קניית כרטיס חדש או מעבד

Featured Replies

פורסם

היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) :angryfire: ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7

שאר המפרט בצד תודה לעוזרים

עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB

נערך על-ידי idan oren

פורסם

המפרט לא מופיע בצד..

פורסם
  • מחבר

אוי סליחה לא שמתי לב

אז זה המפרט

i5 3570k@4.3Ghz

Gigabyte Z77x UD3H

MSi R7850

Corsair TX750 750W

8GB Ram

פורסם

שידרוג מעבד לא ייתן לך כלום.

לא ראיתי שום ביקורת מעבדים שבהם היה ל - I7 יתרון על I5 מודרני (אפילו 3470 בסטוק לא מגביל שום כרטיס מסך).

גם על CF לא הייתי ממליץ, עדיף כבר להחליף לכרטיס אחר שיהיה חזק יותר, כרגע GTX 760 שניתן למצוא ב - 1280 ש"ח הוא המשתלם ביותר (חזק מה - GTX 660 TI ו - HD7950) וזול בהרבה מ - GTX 670/680 ו - HD7970 שנותנים מעט יותר ביצועים ממנו ועולים הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

לפני שאני מוציא כסף יש שיטה שבה אני יכול לעשות אוברקלוק בצורה שלא פוגעת בENB ובמשחק?

וחוץ מזה מה יהיה השיפור לעומת עכשיו?

פורסם

יש מדריכי OC שונים, פה באתר יש כמה כאלה.

הנה אחד מהם - http://hwzone.co.il/community/threads/526907-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-AMD-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA-MSI-Afterburner

קשה להגיד מה יהיה השיפור בדיוק כי זה לא כמו משחק רגיל שיש תוצאות שלו ברשת שאפשר להשוות, אוסף מודים זה עניין אחר.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון עשיתי אובר קלוק של 1200 לכרטיס מסך אבל המוד ENB לא מצליח לעבוד עם התוכנה של האוברקלוק (ניסיתי עם trixx ו AB ) והמשחק קרס אז יש איזו שהיא שיטה לעשות אוברקלוק מבלי להעזר בתוכנת צד שלישי?

פורסם

בלי תכנה צד שלישי מה לדעתך יבצע את ה - OC ?

יש את כל עניין צריבת הביוס (עם מהירויות שעון גבוהות יותר) אבל זה עסק שיכול להיות מסוכן ולא הייתי ממליץ עליו למי שלא מנוסה בעניין הזה ומתמצא בתחום.

פורסם
גם על CF לא הייתי ממליץ, עדיף כבר להחליף לכרטיס אחר שיהיה חזק יותר, כרגע GTX 760 שניתן למצוא ב - 1280 ש"ח הוא המשתלם ביותר

אני חייב לשאול, איפה ראית אותו במחיר הזה?

בTMS יש אותו עם הקירור windforce x3 באזור ה 1500, וב zigzag2000 ראיתי גרסת OC בערך באותו המחיר

ואם כבר, זה שווה להשקיע עוד 200 שקל על קירור או OC (או במקרה של זיגזג גם קירור וגם OC :P)?

פורסם

כמו שאמר דניס, עדיף כרטיס יחיד חזק מאשר שניים כאלו חלשים, מערך כרטיסים מלווה המון פעמים באי תאימות, פליטת חום גבוהה ועוד..

שלא נדבר על הערכות מראש למערך.

תוכל לעבוד לפי המדריך שדניס הביא, לא סתם כתבתי אותו והוא יכול לתת לך שיפור קטן.

אם עשית OC והכרטיס קרס, זאת אומרת חוסר יציבות, לא מבצעים המהרה סתם כך בלי לדעת את הדברים הבסיסיים.

פורסם
אני חייב לשאול, איפה ראית אותו במחיר הזה?

בTMS יש אותו עם הקירור windforce x3 באזור ה 1500, וב zigzag2000 ראיתי גרסת OC בערך באותו המחיר

ואם כבר, זה שווה להשקיע עוד 200 שקל על קירור או OC (או במקרה של זיגזג גם קירור וגם OC :P)?

הנה - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3002

לדעתי לא שווה להוסיף 200 ש"ח, מילא להוסיף 100 ש"ח אבל 200 זה כבר לא משתלם לדעתי בשביל קירור (ה - OC די קטן גם ככה).

פורסם

הבנתי, תודה :)

פורסם
  • מחבר

idanmal

כמו שאמר דניס, עדיף כרטיס יחיד חזק מאשר שניים כאלו חלשים, מערך כרטיסים מלווה המון פעמים באי תאימות, פליטת חום גבוהה ועוד..

שלא נדבר על הערכות מראש למערך.

תוכל לעבוד לפי המדריך שדניס הביא, לא סתם כתבתי אותו והוא יכול לתת לך שיפור קטן.

אם עשית OC והכרטיס קרס, זאת אומרת חוסר יציבות, לא מבצעים המהרה סתם כך בלי לדעת את הדברים הבסיסיים.

דבר ראשון הכרטיס לא קורס אלא המשחק קורס

דבר שני הOC היה יציב כי במשחקים אחרים ובבדיקה בOCCT הרצה של חצי שעה ללא שום שגיאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים