פורסם 2013 ביולי 1612 שנים לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב חדש, ומאז ה FPS כמעט בכל משחק נמוך ביחס ליכולת של המחשב.כרטיס מסך: GeForce GTX 660.מעבד: Intel Core i5אשמח אם תאמרו לי איפה הבעיה הבעיה נמצאת ואיך לפתור אותה...תודה לעוזרים.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים מחבר מפרט מלא?מה FPS שאתה מקבל בדר"כ ובאילו משחקים? VSYNC פועל בהם? מפרט:Intel Core i5G.Skill Ares 2x4GBGigabyte GA-H77-DS3HZotac GTX 660Western Digital Caviar Blue 500GBSeaSonic ECO-600 600Wאני לא יודע את ה FPS המדויק, אבל אני בטוח שהוא לא ברמה שהוא אמור להיות.יש לי FPS נמוך אפילו בהאקסבול(משחק דפדפן) וזה לא לאגים(במחשבים אחרים בבית שמחוברים לאותו ראוטר אין לאגים וה FPS גבוה).אני לא חושב שVSync פועל בהם.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים לא ציינת באיזה משחקים למשל, מה ההגדרות, מה רמת הפילטרים?..כמו כן תבדוק ניצול של המעבד וטמפ׳ של כרטיס המסך.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים מחבר לא ציינת באיזה משחקים למשל, מה ההגדרות, מה רמת הפילטרים?..כמו כן תבדוק ניצול של המעבד וטמפ׳ של כרטיס המסך. אמרתי שאפילו במשחקי דפדפן יש לי FPS נמוך, ובנוסף גם משחקים כמו COD ופיפא שגם שם מידי פעם יורד ה FPS. בהגדרות של פיפא אני משחק על מקסימום, אבל במשחקי דפדפן וב COD אני משחק כמו שזה בא (רק את הרזולוציה אני מתאים למסך). אין לי מושג מה זה אומר רמת פילטרים, אז אם זה יעזור תגיד לי איך לבדוק... תמונה של ניצול המעבד והטמפרטורה(התכונה היא HWMonitor): http://up388.siz.co.il/up1/0zmminrtlvmm.png' alt='0zmminrtlvmm.png'>
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים לא רואים את כל הטמפ" של הליבות, זו גרסת ניסיון של התוכנה..חוץ מזה אני לא רואה את ניצול המעבד, תוכל להוריד את התוכנה MSI AB, באמצע משחק פשוט לצאת והעלות צילום של שימוש הליבה של כרטיס מסך..
פורסם 2013 ביולי 2012 שנים מחבר לא רואים את כל הטמפ" של הליבות, זו גרסת ניסיון של התוכנה..חוץ מזה אני לא רואה את ניצול המעבד, תוכל להוריד את התוכנה MSI AB, באמצע משחק פשוט לצאת והעלות צילום של שימוש הליבה של כרטיס מסך.. הנה מה שיצא בתוכנה ש Call Of Duty MW2 באמצע משחק רץ ברקע: התקנת את כל הדרייברים? התקנתי את כל הדרייברים העדכניים. חיברת את המסך לכרטיס מסך החיצוני או לכרטיס מסך המובנה? לכרטיס מסך חיצוני.
פורסם 2013 ביולי 2012 שנים מחבר תגיד לי התקנת את MSI AB עכשיו לצורך הבדיקה או לפני כן ושיחקת איתה?התקנתי עכשיו...למה?
פורסם 2013 ביולי 2012 שנים פשוט חשבתי ששיחקת שם עם תדרי הליבה והזכרונות..בכל אופן תלחץ על RESET בתחתית התוכנה.
פורסם 2013 ביולי 2012 שנים מחבר פשוט חשבתי ששיחקת שם עם תדרי הליבה והזכרונות..בכל אופן תלחץ על RESET בתחתית התוכנה. יש מצב שנגעתי ששיחקתי עם זה אחרי שהורדתי את זה בניסיון להבין מה זה עושה. בכל מקרה זה המצב אחרי ה reset: ד"א, גם התמונות האלו אחרי שמזערתי באמצע משחק MW2. נערך 2013 ביולי 2012 שנים על-ידי Elad276
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.