עבור לתוכן

בעיה מוזרה עעם יוטיוב

Featured Replies

פורסם

שלום,

בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה אחרי שאני רואב ביו טיוב כמה סירטונים ברצף פתאום האינטרנט מפסיק לעבוד או שהסירטון נתקע באמצע או שכשאני בא להיכנס לסירטון הבא הוא לא טוען אותו וזהו אחרי זה האינטרנט לא עובד לא משנה לאיזה אתר אני מנסה להיכנס הדפדפן פשוט לא מפסיק לטעון ולא קורה כלום ורק שאני עושה ריסטארט למחשב זה מסתדר

פעם הבאה שזה יקרה אני ינסה לעבור לפייר פוקס (כרגע אני עם כרום) ולראות מה קורה

למישהו יש מושג מה זה ?

תודה

פורסם

מה זה "אינטרנט לא עובד"? מה בדקת?

תפט בבקשה בשפה טכנית את הנושא - אנחנו פורום מחשבים.

פורסם
  • מחבר

כל אתק שאני מנסה לעלות פשוט נטען בלי סוף ושום דבר לא עולה לא הודעת שגיאה ולא כלום פשוט דפן לבן עם סימון של אתר בטעינה למעלה (העיגול המסתובב)

פורסם

תתקשר לספק התשתית שלך ותבקש שישימו את המודם בבדיקה.

דבר איתם יום אחרי כדי לקבל את התוצאות.

פורסם

"עיגול מסתובב"? ככה אתה מסביר אתה הבעיה מבחינה טכנית? :imwithstupid:

פורסם

^ מה אתה רוצה מימנו?

לא כולם מבינים במושגים טכניים...

פורסם
  • מחבר

הדף נטען בלי סוף איך אתה קורה לעיגול שמסתובב שמסמן שהדף בטעינה כ"אחד שמבין במושגים טכניים"?! אם אתה לא רוצה לעזור אל תעזור זה פורום לכל הקהילה לא רק ל"אנשים שמבינים במושגים טכניים" וחוץ מזה אני מתאר לעצמי שכל בנאדם אחר פה הבין על מה אני מדבר אז אל תתנשא גאון

בקשר להתקשרות לספק אני יבקש מהם מחר מה שכן כשזה קורה עדיין יש אינטרנט כי הps3 שלי היה מחובר לאינטרנט באותו זמן ושם לא קרה כלום ככה שלדעתי זה משהו במחשב

פורסם

נסה לעדכן דריוור לכרטיס רשת.

אם יש לך כרטיס רשת נוסף(פנימי או USB) נסה לעבוד דרכו.

פורסם

לא צריך להיעלב מהתגובה שלי. תנצל את ההזדמנות הזאת כדי ללמוד משהו שיבוא רק לטובתך.

כמו שכבר ציינתי, אנחנו פורום מחשבים ולכן גם ניתן לשמור על רמת דיונים סבירה ואפילו מקצועית.

הידע הזה רק ישרת אותך בעתיד.

תתחיל מלבדוק אם יש בכלל תעבורה כלשהי מהמחשב שלך החוצה (בעזרת netstat/TCPView) והאם אתה מצליח להגיע ל default gateway. אם עד כאן הכל נראה תקין, תבדוק אם מתקיים name resolution תקין (בעזרת nslookup) ושיש לך מענה משרת הDNS הנוכחי.

כל שלב בבחינה יתן לך כיוון לאן אתה יכול להמשיך כדי לאבחן את מקור הבעיה.

אם ציוד אחר באתו LAN מצליח לתקשר החוצה - זה סימון שיש משהו ברמת המחשב עצמו שלא תקין.

אפשר גם לצלול עוד יותר בניתוח המצב ע"י הפעלת packet sniffer כמו Wireshark.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ART תודה אני יעשה את זה

מולטיקור אתה חייב להבין שכמה שהפורום הזה מוגדר כפורום מקצועי בנושא מחשבים לא כולם פה מבינים ברמה גבוהה ובטח לא בפורום תמיכה טכנית (רוב הסיכויים שאם הייתי מבין הייתי מצליח לפתור את הבעיה שלי לבד)

ככה שכשאתה ניגש לנושא שמישהו פתח אתה צריך להפסיק להתנשאות עם מילים גבוהות ולהסביר את עצמך

למשל

בו נגיד שהתקנתי שהתקנתי את אחת התוכנות לבדית תעבורה ובאמת הצלחתי איכשהו להבין מה המספר שמסמן את התעבורה איך אני אמור לנחש עם זה תקין או לא?

איך אני אמור לנחש אם אתה מתכוון לעשות את הבדיקות שהאינטרנט בסדר אחרי שהבעיה קרתה ואין לי אינטרנט?ואיך אני אמור לנסות להגיע לdefult gateway

וכל זה רק במשפט הראשון בתשובה שלך שהוא הפשוט יותר מהשני

ואת זה שאם מכשיר אחר כן מצליח לתקשר זה בעיה במחשב כבר אמרתי קודם לחזור על זה לא ממש עוזר

פורסם
  • מחבר

היום זה שוב קרה וניסיתי להיכנב להינטרנט דרך firefox או ie ושניהם עשו את אותה הבעיה שהדף פשוט ממש להיטען בלי שום תגובה (או שגיאה) ניסיתי גם לעשות update לאנטי וירוס שלי וגם הוא פשוט נתקע על 15% (עם מהירות הורדה של 0 בטים לשניה)בלי להביא איזה שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט או משהו כזה

עשיתי אפדייט לכרטיס רשת לפני שזה קרה ככה שזו לא הבעיה

זה ממש מוזר ומעצבן למישהו יש רעיון לפיתרון?

פורסם

לי היתה בעיה דומה פעם, והאשם היה בכרטיס רשת של הלוח.

עברתי להשתמש בכרטיס הרחבה והבעיה נפתרה.

בגלל זה הצעתי לך לבדוק עם כרטיס אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים