עבור לתוכן

יעוץ לפני קנית NOTE 2,האם חשוב יבואן המכשיר ומי המומלץ

Featured Replies

פורסם

יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2.

בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה:

יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה).

אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"?

אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).

פורסם

הצעה שלי שמבוססת על גבי נסיון.

לקנות איפה שהכי זול, פשוט לבדוק שהקופסה סגורה ולא נפתחה מעולם, כל אחריות שתהיה לא באמת תספק לך פיתרון במקרה הצורך, פתאום שום דבר לא כלול באחריות, ואם אתה שואל על סאני גם לא הייתי ממליץ מפני שהמחיר שהם דורשים לא מצדיק את האחריות הזאת.

אני הייתי מציע לרכוש מחול, מhttp://www.handtec.co.uk/ או מclove ,תעשה השוואה בינהם, אין לך יותר מדי מה להתרגש מהזמנה מחו"ל, עם המכס זה יוצא בערך כמו המחיר בארץ, פשוט לדעתי יותר אמין.

פורסם

NOTE 3 יוצא בספטמבר, יגיע לארץ בטח באוקטובר, אם אתה מוכן להתאפק קצת.

לצערי האחריות שנותנות כל החנויות בארץ למכשירים חסרת כל ערך.

תמיד יגידו לך שיש "קורוזיה" או שהפלת את המכשיר, ויסרבו לתקן אותו לפי האחריות - אז תמצא חנות שאמינה מבחינה עסקית (יש גם כאלה שלוקחים כסף ותראה טלפון עוד חודש או בכלל לא) והמחיר זול ותקנה.

פורסם
  • מחבר

תודה ל-2 שהגיבו.

הבעיה היא לקבל את העובדה העצובה הזו שאחריות זה בעצם עבודה בעינים.

לכן צריך לפרסם ולעודד חנויות שכן עומדות מאחורי האחריות שניתנת כי הן ממש בודדות מתוך האלפים שצצו.

זו בדיוק הסיבה ששאלתי על נסיון מידיעה אישית עם חנויות כאלה.

אין לי בעיה לקנות בחו"ל, גם יוצא לי להיות לא מעט, אבל אם זה אותו מחיר, למה לא לפרנס מישהו הוגן והגון בארץ?

אז אני לא לחוץ (גם מתלבט אם בכלל לחכות לאוקטובר למכשיר החדש) ואם יש מישהו שיכול להמליץ - אני כבר מודה לו מראש.

פורסם

עוד לא יצא לי לנסות "לממש" אחריות על מכשיר לי, המקרה היחידי האני מכיר, בדימפון, על תקלה שמיקרופון הפסיק לעבוד , אמרו שכנראה המכשיר נפל וזה לא באחריות, הבעיה שהמכשיר עם מסך שנסדק (הרבה אחרי שהתחילה התקלה במקרופון) ולך תוכיח שהסדק הגיע אחרי התקלה (למרות שביננו - מה הקשר בכלל.....)

פורסם

לדעתי כבר שווה לך לחכות למכשיר החדש NOTE 3.

תראה באיזה גודל מסך יהיה (בטוח ישנו), אם יהיה אותו משקל או פחות (הוא יחסית מאוד כבד)

ואולי שיפורים נוספים.

ואם לא יהיה משהו משמעותי והמחיר יקפוץ, המחיר של NOTE 2 ירד משמעותית תוך חודשיים ואז תוכל לקנות אותו הרבה יותר בזול.

פורסם

,

כתבת לחפש קופסה סגורה שלא נפתחה מעולם. אבל מה קורה אם הולכים לכמה לכמה חניות בארץ ומתברר שלרוב מוכרים בהן מכשירים פתוחים - נניח מתרצים זאת בענייני רישוי וכאלה. האם על זה שווה לפסול קניה?

זאת ועוד, כיצד באמת ניתן לדעת שהקופסה לא נפתחה מעולם, נייילון? הלו ניילון ניתן לעשות מחדש בארץ ללא בעיה בכל מקום שמחזיק מכונה כזו או שעובד עם יבואן המחזיק מכונה כזו.

דבר נוסף, בעבר היו דיונים לגבי אחד המכשירים של סמסונג (איני זוכרת איזו גלקסיה) בעניין מטענים ישראלים השונים מאילו העולמים וגורמים לטעיננה איטית יותר אם איני טועה. האם מישהו יודע אם הדבר עדיין רלוונטי?

מה בקשר לרום? הלא מיבאים מכשירים ממקומות שונים בעולם ולכן לכל אחד יש רום ממדינה אחרת. נניח שהמכשיר הולך למישהו שלפחות בתחילה מעדיף שלא עם החלפת הרום, האם יש חשיבות ל"מדינת הרום" והאם עלולות להיות פלטות כמו באייפון הסעודי בו הורדו תכונות ברמת החומרה?

פורסם

הרוב פותחים את הקופסה כי החליפו למתאם לארץ (הטעינה) או לחילופין כדי לקחת אותו ולהחליף באחר..

בנוסף יש כאלה שפותחים כדי להתקין רום עברי והכל (של אורנג' או סלקום למשל..)

קופסה שלא נפתחה תהיה עם המדבקה שבאה מהמפעל על המכסה והקופסה שאי אפשר לחתוך בלי לפתוח את הקופסה.

פורסם

תודה על התשובה המהירה, d30DK

הוספת מתאם לארץ יכול להועיל. החלפה לא ממש (נזכרת באותם דיונים עתיקים) - זאת במיוחד כאשר סביר שהם לא מציינים זאת אלא בונים על תמימותם (טיפשותם?) שם הקונים.

רום של אחת המפעילות רק להזיק.

כנראה שווה בהחלט לברר לגבי קופסה סגורה לגמרי בתקווה שהדבר יהיה אפשרי. אם לא, מינימום לעשות בדיקה כדי לראות שהכל נמצא ועובד ושאין הפתעות.

אגב, אין לי נסיון עם רומים של המפעילות בארץ. האם רואים זאת מיד במסך הכניסה או שצריך לחפור ואם כן היכן יש לחפש?

מה לגבי מכשירים המיובאים ממדינות שונות? היש חשיבות כלשהי לעניין? או ש(שוב)בניגוד לאייפון תכלס הכל אותו הדבר?

ואם כבר, אם יש חשיבות, כיצד יודעים מבדיקת האריזה מאיזה מדינה/ איזו מגיע המכשיר?

נערך על-ידי ssib

פורסם

אני יודע שיש לסמסונג כל מיני גרסאות בהתאם לאזורים שונים בעולם כמו אירופה, אסיה וכאלה

צריך לבדוק מה אתה קונה שהמפרט זהה.

יש NOTE 2 עם 1GB זיכרון וכאלה עם 2GB זיכרון ראם... תבדוק היטב את המפרט לפני הרכישה.

פורסם

אז אתה אומר שלפי מספר הדגם (אני מעריכה שהדבר תקף הן לnote2 אבל גם יהיה ל-note3 ובאותו אופן לגלקסי השונים) נקבע המפרט ואין שינויים חומרתיים במדינות שונות (שוב בדומה למה שאפל עשו באייפון 5 בסעודיה).

באשר לזכרון ושאר הפרטים בהחלט אבדוק. שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים