עבור לתוכן

בעיה בחימום יתר של מעבד .

Featured Replies

פורסם

זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה.

טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה.

בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות..

ניסיתי:

-לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים)

-להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים)

-להדק את המאוורר הראשי

החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית?

המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים):

AMD Athlon 64 X2 dual core 4400+

פועל על 2.31 GHZ

2 ג'יגה ראם

כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 430לוח אם MS-7309

מערכת הפעלה: WIN 7 32 Bits

נ.ב אני לא מוכן להשקיע יותר מדי במחשב אני אשמח אם יהיה פיתרון זמני במחיר של 150 שקל או פחות.. אני קונה מחשב חדש בקרוב ממילא.

נערך על-ידי Ilan15

פורסם

יכול להיות שהגוף קירור לא יושב טוב על המעבד אני ממליץ לך לבדוק שוב פעם עם זכוכית מגדלת ואז תראה אים המאורר יושב כמו שצריך

פורסם
  • מחבר
יכול להיות שהגוף קירור לא יושב טוב על המעבד אני ממליץ לך לבדוק שוב פעם עם זכוכית מגדלת ואז תראה אים המאורר יושב כמו שצריך

זה ייתכן? כבר הוצאתי והכנסתי את המאוורר מספר פעמים וזה לא הסתדר.. זה מוברג ללוח כמו שזה היה תמיד.

התקלה שאני מדבר עליה התחילה פתאום לקרות בלי שום דבר שעשיתי מקודם..

איך אני בודק אם זה יושב טוב? זה מוברג וזה לא זז.. לנסות להבריג הפוך?

אה וניזכרתי פעם שעברה זה לא היה המשחה התרמית זה היה שהוצאתי את המכסה של המחשב.. כנראה שזה היה חנוק שם וזה פעל פיקס חודשיים עד לפני שבוע..

נערך על-ידי Ilan15

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים