עבור לתוכן

סוג של בעיה אחרי עדכון ביוס...

Featured Replies

פורסם

אהלן...יש ברשותי לוח מדגם Asus z87 A ראיתי שיצא ביוס חדש שפותר בעיה של DTS עם הדרייבר של הקול לכן החלטתי לעדכן...העדכון פתר את הבעיה אך שמתי לב שעכשיו ה Core Voltage הוא 0.000 ועולה לפעמים בעת מאמץ...כמו כן ראיתי (גם בAi suite 3 וגם בCpuZ) שהתדר של המעבד מתחיל מ3.6 ועולה ל 3.8 לשם השוואה לפני העדכון הוא היה עולה מ3.4 לטורבו של 3.8 והמתח של הליבות היה נע בין 0.8 ל1.2 אבל אף פעם לא ירד ל0.000...האם זה תקין?

פורסם
  • מחבר

משהו יכול לעזור? הרצתי כמה משחקים ראיתי שהמתח מסתדר ועולה בחזרה ל1.2 יש מצב שזה בגלל ה C-states בביוס?

פורסם

עדכנת כדי לפתור בעייה שהייתה?

הכל עובד בסדר?

איפה אתה בודק את ה CORE VOLTAGE יש תוכנות למחשב שלא תומכות 100% במחשבים חדשים ומזייפות

פורסם
  • מחבר

הכל עובד מצויין מקבל אפילו יותר FPS בבאטלפילד 3 המעבד יותר קריר (לא יודע איך,אולי בגלל המתחים) והבעיה של הקול בגללה עדכנתי ביוס נפתרה, אני בודק ב CpuZ,Cpuid ו Asus Ai suite 3 קצת מוזר לי הקטע של המתח מעבדים....לפני זה הם הראו מתח נורמלי והכל היה רגיל....

פורסם

אני חושב שעדיף לך לבדוק VOLTAGE מה BIOS עצמו אם אפשר תוכנות לא תמיד מדייקות

פורסם
  • מחבר

בדקתי בביוס כל הליבות מראות מתח אחיד של 1.072V....משגע אותי האי אחידות הזאת...לא יודע איך לפתור את זה

פורסם
בדקתי בביוס כל הליבות מראות מתח אחיד של 1.072V....משגע אותי האי אחידות הזאת...לא יודע איך לפתור את זה

אז איפה הבעיה?

אם הביוס מראה מתח תקין אין בעיה.. תוכנות יכולות לזייף

פורסם
  • מחבר

טוב מסתבר שבאמת התוכנה של asus זייפה...Cpuz וaida64 מראות מתח אחיד....תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים