עבור לתוכן

מחפש בנרות מה לעשות אחרי צבא! אשמח לעזרתכם!

Featured Replies

פורסם
זה החלק המעצבן, שבמדעי המחשב אני מבין למה צריך מתמטיקה, אבל בכלכלה זה חלק הרבה פחות משמעותי (אני מדבר תכלס על העבודה, עזוב לימודים).

אמממ... לא. כל התיאוריה שבבסיס לימודי הכלכלה היום מבוססים על מודלים מתמטיים מאוד ספציפיים. מתמטיקה היא חלק אינטגרלי מלימודי כלכלה, ומן הסתם בלימודי חשבונאות (מתמטיקה אפילו מובנית בשם של זה, כאילו, באמת :rolleyes: ).

• תגובות 78
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני חייב להיות חזק במתמטיקה בשביל ללמוד את הנושאים הנל?

+ אם אני חלש במתמטיקה, לדלג? כמה מהעבודה תכלס שממש בחישובים אשכרה?

פורסם

דווקא בתכנות לא באמת צריך את זה לעבודה, חוץ מבכמה נישות תכנותיות שלא רלוונטיות למי שמפתח דברים מודרניים כמו אפליקציות או WEB או מערכות ניהוליות. אבל בתואר של זה יש מתמטיקה.

פורסם
  • מחבר

בכלכלה ובמדעי המחשב יש אותה רמה של מתמטיקה בלימודים?

פורסם

המתמטיקה של כלכלה יותר קלה.

אבל ואבל גדול וזה למה ההודעה הקודמת שלי, אתה צריך להבין מתמטיקה.

נכון שבפועל, בעבודה המתמטיקה תהיה יותר זניחה אבל אתה תשתמש בה.

אני בכלל לא יודע מה חשבת לעצמך כאשר אמרת שעבודה בתחום הכלכלה לא מבוססת על מתמטיקה.

באחת ההודעות הקודמות, לב27, פנה כנגד עבודות סטודנט. אני לא מסכים איתו. אדם צריך להרוויח כסף ובאבטחה המובחרת, הכסף הוא גדול. הצעתי לך כבר ללכת למיונים, אמרת שיש לך בעיות ברגל. אופציה אחרת זה אבטחה במעברי הגבול, הכסף פחות טוב אבל זה מתאים ללוחמים פחות מובחרים..

נ.ב.

יש לי רק שני אחים. שניהם, היו איתי בגדס"ר.

אתה לא אחד מהם אז אל תקרא לי אחי

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי

פורסם
זאת אומרת שאני חייב להיות חזק במתמטיקה בשביל ללמוד את הנושאים הנל?

+ אם אני חלש במתמטיקה, לדלג? כמה מהעבודה תכלס שממש בחישובים אשכרה?

אתה מדבר כמו ילד קטן.

אם אתה רוצה להרוויח משכורת סבירה בתור שכיר, אתה צריך ללמוד מקצוע מבוקש (מדעי המחשב / הנדסת חשמל). כן, זה אומר שיש גם מתמטיקה בדרך.

אם אתה לא רוצה להתאמץ, לך תהיה עו"ד ותרוויח 5,000 שקל בגיל 30.

פורסם

עו"ד זה גם מאמץ, גם אם אינו מתמטי.

אם כבר מקצוע שאינו תלוי ביכולת מתמטית, תחשוב על פסיכולוג. אבל! זה רק בתנאי שאתה חושב שאתה מתאים לזה.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להתאמץ מאוד בכל מקצוע, הבעיה היא שאני מת מפחד ממתמטיקה. אף פעם לא הייתי חזק. כן, אולי זה דיבור של ילד קצת, אבל אני יודע מאיפה זה נובע, תאמין לי.

חשבתי גם על פסיכולוגיה, זה נשמע ממש מעניין, אני צריך לברר עוד על הנושא.

פורסם

האמת היא, שכאיש אקדמיה אפשר לחיות יפה וגם לעסוק בדברים מעניינים מאוד, רק צריך לדעת מה למצוא...

בכל מקרה, אתה לא צריך בהכרח לחפש כיוון בחיים. פשוט תזרום איתם, מאוד יכול להיות שתמצא את הכיוון בדרך. אבל אל תסחף יותר מדי! תעצור היכן שטוב לך :)

פורסם
סבבה אחי

אחותי, מקווה בשבילך שלעולם לא תגיעי לקבוצה אותה אני מתרגל.

שאלת שאלות וקיבלת ממני תשובות עוד בעמוד הראשון.

בקשה קטנה ואינך מסוגלת לעמוד בה?

אתה מדבר כמו ילד קטן.

אם אתה רוצה להרוויח משכורת סבירה בתור שכיר, אתה צריך ללמוד מקצוע מבוקש (מדעי המחשב / הנדסת חשמל). כן, זה אומר שיש גם מתמטיקה בדרך.

אם אתה לא רוצה להתאמץ, לך תהיה עו"ד ותרוויח 5,000 שקל בגיל 30.

לא כולם נועדו לה יות אנשי חשמל ולא רק שם נמצא הכסף. אני מסכים איתך שלעומת מקצועות אחרים, ה סיכוי לקבל משכורת הוא יחסי גדול יותר אך הוא רק יחסי.

אני מכיר אישית מצטיינים מהטכניון שנשארו מובטלים, גם אחרי רקורד ציונים ועבודה מכובדת בחברות ענק.

אולי אם הייתי צעיר יותר בכמה שנים, הייתי מנסה בעצמי תואר ממחשבים

להגיד שאני לא רועד מפחד מהאפשרות שלא אמצא לעצמי תעסוקה הולמת בעתיד אני לא יכול.

מה שכן, אם לא אמצא תעסוקה, לא אאשים את התואר אלא את היכולות שלי (גם בתחום שלי, הממשכורות מאוד מכובדות, למי שכמובן מוצא עבודה)

פורסם

לך ללמוד ביניין, זה מקצוע עם דרישה רצינית כמו שהבנתי

אומנם עבודה "שחורה", אבל הקידום יחסית מהיר והמשכורת כמו של הייטקיסט עם ניסיון של כמה שנים

לחברות הבנייה בארץ ניגמר כוח האדם המקומי לאט לאט, ומסיבות ברורות מאילו יעדיפו למנות מנהל עבודה מקומי מאשר מהגר עבודה זר.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ללמוד בניין? להתחיל מפועל בניין ולהתקדם אתה מתכוון?

פורסם

זה תחום נירחב, יש לך רתחות, ריצוף, פרזול, סלילה, ושלל תת מקצועות

תתעניין, אתה יכול לבדוק משכורות של עובדים ישראלים בשוק הביניין-

רתך או רצף עם כמה שנות ניסיון מקבל כמו עובד נמל

פורסם

תוך כמה שנים תקודם למחזיק שפכטל וזורק שליכטות ראשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים