עבור לתוכן

מחפש בנרות מה לעשות אחרי צבא! אשמח לעזרתכם!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ומתלבט מה לעשות... יש כל כך הרבה כיוונים ואני מאוד מבולבל. אני בטוח שפה אקבל רעיונות טובים מסיפורים וחוויות של אנשים. התכנון הוא עבודה+פסיכומטרי-טיול-לימודים, עדיין לא יודע מה ללמוד אבל כל דבר בעתו, זה לא הנושא כרגע :)

אני גר בירושלים. אני לא עצלן בקטע של עבודה ואין לי בעיה להיטחן, הבעיה היחידה היא הברכיים שלי, לא בקטע מפחיד אבל לתת 8 שעות משמרת במלצרות דיי שובר אותי לצערי הרב... חשבתי לעבוד באבטחה במקומות שמשלמים טוב, נגיד גשר אלנבי וכדומה.

בקיצור, אשמח לשמוע מכם המלצות בכל כיוון אפשרי לעבודה אחרי צבא! :hi:

• תגובות 78
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמממ... יש משהו שבא לך במיוחד לעשות?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לעתיד הרחוק? לא יודע, אולי משהו שקשור למחשבים, כרגע לא בכיוון של תיכנות אבל, אולי רשתות וכדומה.

אני מתכוון יותר בעתיד הקרוב - מחפש לשמוע חוויות חיוביות/שליליות על דברים שאנשים עשו אחרי הצבא (מועדפת באילת, אבטחה איפשהו שמשלמים טוב וכדומה) בשביל למצוא את הכיוון הטוב ביותר.

פורסם

שביל ישראל

פורסם
  • מחבר

גם מחשבה שרצה לי בראש. תודה :)

פורסם

משתחרר בנוב' = קרבי\תומך לחימה?

אם אתה בכיוון של אבטחה כמובן שיש עדיפות גבוה שתהיה קרבי מבחינת הרמה של המקומות בהם תוכל לעבוד.

פורסם
שביל ישראל

:xyxthumbs:

אני משתחרר מחר ואני לא יודע מה לעשות....

פורסם

להתחיל לחפש עבודה בחו"ל , שתרוייח נורמלי ..

יש קהילות באירופה , שמחפשות מאבטחים ישראליים , יוצאי יחידות קרביות בצה"ל .

תפתח ידיעות אחרונות של שישי האחרון ..

פורסם
  • מחבר

אני יוצא יחידה קרבית, ככה שלאבטחה אוכל להתקבל לרוב המקומות. באיזה עיתון? 7 ימים?

פורסם

לא הגיע הזמן לעדכן את הביטוי ל"מחפש בפנס"?

מי מחפש עם נרות בימיינו?

אולי החרדים ביום לפני ערב פסח, וגם אז הם עושים זאת לא בגלל שזה יעיל חס וחלילה, אלה בגלל שכך עשו לפני שהמציאו את החשמל(והשכל...).

פורסם

אני ישר עבדתי וטסתי לטייל קצת! היה שווה כל רגע !

בראייה לאחור היה חכם לעשות פסיכומטרי קודם לכן...

פורסם
  • מחבר

אז זהו, היום חזרתי מכנס משתחררים ונרשמתי לקורס בקידום שמתחיל בינואר 14. השאלה היא מה לאחר מכן. יש גם אופציה לעבוד בסביבות הארבעה חודשים לפני הפסיכו, ואז לעשות אותו, זאת אומרת לדחות אותו למועד אחד מאוחר יותר.

פורסם

הכי מתאים ליוצא יחידה קרבית זה להיות באבטחה אבל לא סתם

1 להיות מאבטח של מפורסמים עדיף בחול או בארץ

2להיות מאבטח של פוליטיקאים עדיף בארץ או בחול (אמריקה)

3הכי זה לנסות להתקבל למוסד ולהיות מחסל בשרות המדינה (אמריקה)

4 אם יש לך ידעה במחשבים תוכנה אלקטרוניקה תנסה להתקבל לאחת התעשיות הביטחון בארץ

פורסם

תומס , אני אסתכן עכשיו ואומר לך שאתה עושה טעות ..

תברר את האבטחה הזאת בקהילות יהודי אירופה ..

זאת אחלה עבודה עם שכר מכובד ועם התייחסות טובה מצד המעסיקים .. (מה שקיים בארץ בצורה מועטה או בכלל לא )

אתה אפילו יכול ללמוד (ולטייל) תוך כדי ..

אם אתה לא רוצה , תנסה להתקבל לאבטחה בשגרירות ארה"ב או בריטניה ..

פורסם

יוצא יחידה קרבית לא אומר כלום.

אני יוצא סיירת (אומנם לא יעודית אך עדיין סיירת)ואומנם אני יכול להתקבל לרוב תפקידי האבטחה אך רחוק מלכולם..

- - - תגובה אוחדה: - - -

החלטת מה אתה רוצה ללמוד? לא חייב לעשות ישר פסיכומטרי ואם יש לך ראש על הכתפיים אני ממליץ בחום ללמוד דרך הפתוחה.

מה שהייתי עושה במקומך זה לקחת חברים קרובים, לשנס מותניים ולצאת לשביל ישראל. אין תקופה יותר טובה מאשר עם השחרור כאשר אין עוד דברים לעשות.

תעשה רשיון במידה ואין. אני הייתי מתרחק ממעודפת ומחפש עבודה באבטחה (בין אם בארץ או בחו"ל).

יש לזכור שבמידה ואתה רואה את עצמך עובד באבטחה לכל החיים ובמידה ובאמת יש לך את התנונים אז הייתי מציע להתמיין לימ"מ (בדיוק עכשיו מחפשים) או לשב"כ . הכסף טוב ויש קידום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים