עבור לתוכן

בעיה בכרטיס Gigabyte 7970 OC Windforce 3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה קצת בעיתי כי התקנתי את הווינדוס 8 ואני חייב לציין שאין לי כל בעיה איתו, אני יבדוק בהמשך איך הוא עובד עם משחקים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בכל מקרה צירפתי תמונה מהאינטרנט שבו יש את הכרטיס שלי, הצד הימני עם פס המתכת כמו שלי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

היי

כרגע אני הרצתי על הגדרות מקסימום 1200P משחק BB3 ואני מקבל כ 70 עד 90 FPS בממוצע בשלב השני שבו יש הרבה בנצים ברשת, מה דעתכם?

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה רוצה לבדוק שהביצועים תקינים תשתמש ב3DMARK11 ותראה שאתה בתוצאות הממוצעות. אל תצפה מעל לזה בגלל ההאזוול כי המעבד שם ממש לא משפיע ...

פורסם
  • מחבר

היי

נראה לי שנפטרה הבעיה בהתקנת הווינדוס 7 , שמתי לב שאני צריך לבדוק איזו גירסה תקליטור יש לה את .NET Framework 4.5

אתמול התקנתי את הווינדוס 7 מגירסת תקליטור אחרת שיש לי והצלחתי להתקין את הכל ללא כל בעיה , אבל שמתי לב שמרגע שהתקנתי את תוכנת ה

.NET Framework 4.5

וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אז לא הצלחתי שוב לראות בהפעלה את המסך וגם לא נשמע הפוסט , הצלחתי בריסטרט ידני להכנס לווינדוס ולהסיר את התוכנה net Framework 4.5 מהווינדוס ופלא פלאים , אני מצליח להפעיל את המחשב באופן תקין , מה דעתכם על הדבר ההזוי הזה שאני לא מבין איך תוכנה שמותקנת על מערכת הפעלה יכולה כך להשפיע על ההיתחול של המחשב?

רוני

נערך על-ידי rony1880r

פורסם

בוא נעזוב רגע את ווינדוס,כבה את המחשב,נתק את ההארד דיסק,תעשה ריסטרט 20 פעם (או יותר)ותבדוק האם בכל הפוסטים קיבלת תצוגה,אחר כך כבה את המחשב ובצע הדלקה 20 פעם זה יראה לך האם הכרטיס יציב.

פורסם
בוא נעזוב רגע את ווינדוס,כבה את המחשב,נתק את ההארד דיסק,תעשה ריסטרט 20 פעם (או יותר)ותבדוק האם בכל הפוסטים קיבלת תצוגה,אחר כך כבה את המחשב ובצע הדלקה 20 פעם זה יראה לך האם הכרטיס יציב.

היית רציני עם התשובה הזו?

בכל אופן רוני, שמח שהצלחת להתגבר על הבעיה, שמעתי בעבר על בעיות של קטליסט עם NET framework אך לא חשבתי שהפעם זה קשור, תודה על השיתוף..

פורסם

אבל להיות ללא NET framework זאת בעיה בתוכנות שמצריכים זאת.

פורסם

אז תנסה להתקין אותה אבל בגרסה נמוכה יותר..

פורסם
  • מחבר

בגירסת הווינדוס שהתקנתי כבר יש את הNET frameworkמובנת נראה ל ,כי הצלחתי להתקין את הדרייבר של קטליסט ולהפעלו בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים