פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר כן, הלוח אם שלו בירוק, אבל גם כך אני לא מעלה מתחים לעולם , הוא כבר על ליבה של 1000 שזה דיי חזק, ראיתי שהוא בערך חזק יותר מה7950 שלי בכ10 FPS יותר , בBB3ראיתי זאת , אני רק מקווה שאין בעית תאימות כרטיס מסך ללוח אם שלי, מה דעתך?רוני נערך 2013 ביולי 1212 שנים על-ידי rony1880r
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר הייהבוקר פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס 7 מתקליטור בגירסה אחרת מאתמול.אז כך: לאחר התקנת הקבצים הראשונים של הווינדוס 7 ובסיום ההתקנה הזו המחשב עשה ריסטרט ראשוני שמתי את הפוסט אבל לא ראיתי כל תמונה על המסך, עשיתי ריסטרט ידני ואז לאחר הפוסט ראיתי שהמחשב ממשיך להתקין בהצלחה את שאר הקבצים עד שנכנס לשולחן העבודה , מה דעתכם על זה , יש בעית תאימות כרטיס מסך ללוח אם? כי לאחר שאני מתקין את כל הדרייורים ומשחק במשחקים כבדים שונים אני לא רואה בנתיים שום נפילות.רוני
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים השאלה מה קורה בריסטרט,נסה במשך היום לאתחל את המחשב ותבדוק שהוא נותן תצוגה בכל פעם,כשאתה לא על המחשב כבה אותו ובדוק שהוא נדלק בצורה תקינה.נתקלתי כבר בכרטיס שנתן ביצועים טובים אבל כל עוד המחשב דלוק אבל לאחר ריסטרט נתן תצוגה באופן אקראי פעם מהכרטיס ופעם מהלוח.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר יש משהו כזה, התקנתי את כל העדכונים של הווינדוס ולאחר זאת המחשב ביקש ריסטרט ועשיתי זאת וראיתי שלאחר שנכנס לשולחן אז הרזולוציה היתה על 800 על 600, עשיתי הפעלה מחדש ושוב לא רואים כלום על המסך , מה זה אומר?- - - תגובה אוחדה: - - -התקנתי ווינדוס 8 מחדש ואני לא ראיתי שום בעיה בהתקנה, לאחר כל ריסטרט של ההתקנה ראיתי את הכיתוב במסך רגיל עד לכניסה לשולחן העבודה, יכול להיות שהכרטיס הזה מתאים רק לווינדוס 8?- - - תגובה אוחדה: - - -היי, הסתכלתי על האריזה של הכרטיס מסך וראיתי שרשום עליו: Windows 8.הסתכלתי באינטרנט על האריזה של הכרטיס, ובאף מקום לא ראיתי שצויין על האריזה " Windows 8".העלאתי תמונה שתראו את האריזה שלי.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים לגבי האריזה, זה שטויות פשוט בשלב מסוים הם עדכנו את האריזה שכביכול תתמוך ב 8 אבל כל התמונות ברשת ישנות יש לי שתי GTX 660 אחד שהגיע בלי כיתוב של win8 והשני הגיע עם הכיתוב למרות ששתי הכרטיסים בדיוק אותו דגם
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר אז בכל זאת איך אתה מסביר את זה שאני לא יכול להתקין אותו בווינדוס 7 אלה רק על ווינדוס 8 בלבד?
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר לאחר כל ההתקנות של הווינדוס 7 לא הוצאתי פיזית את הכרטיס, אני בטוח ב100% שהכל מחובר תקין מאוד, אבל מוזר שעם התקנה של ווינדוס 8 ההתקנה וכל הריסטרטים האוטומטים עובדים חלק עד לכניסה לשולחן העבודה כולל עידכון +התקנת כל הדרייברים .
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים רוני תנסה להוצא את הכרטיס פיזית, כבר היו לי מקרים עם הכרטיסים האלו שעלה מסך שחור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.