עבור לתוכן

בעיה בכרטיס Gigabyte 7970 OC Windforce 3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, הלוח אם שלו בירוק, אבל גם כך אני לא מעלה מתחים לעולם , הוא כבר על ליבה של 1000 שזה דיי חזק, ראיתי שהוא בערך חזק יותר מה7950 שלי בכ10 FPS יותר , בBB3ראיתי זאת , אני רק מקווה שאין בעית תאימות כרטיס מסך ללוח אם שלי, מה דעתך?

רוני

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה דגם הלוח?

פורסם
  • מחבר

אפשר לבדוק זאת גם לפי האריזה שלו?

פורסם

ברור..גם דרך המחשב.

פורסם
  • מחבר

GV-R7970C-3GD

לזה הכוונה? או שלא.

פורסם

מה שהבאת זה דגם הכרטיס, שאלתי על דגם לוח האם..

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין לצערי, איך אני מוצא זאת?

פורסם
  • מחבר

היי

הבוקר פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס 7 מתקליטור בגירסה אחרת מאתמול.

אז כך: לאחר התקנת הקבצים הראשונים של הווינדוס 7 ובסיום ההתקנה הזו המחשב עשה ריסטרט ראשוני שמתי את הפוסט אבל לא ראיתי כל תמונה על המסך, עשיתי ריסטרט ידני ואז לאחר הפוסט ראיתי שהמחשב ממשיך להתקין בהצלחה את שאר הקבצים עד שנכנס לשולחן העבודה , מה דעתכם על זה , יש בעית תאימות כרטיס מסך ללוח אם? כי לאחר שאני מתקין את כל הדרייורים ומשחק במשחקים כבדים שונים אני לא רואה בנתיים שום נפילות.

רוני

פורסם

השאלה מה קורה בריסטרט,נסה במשך היום לאתחל את המחשב ותבדוק שהוא נותן תצוגה בכל פעם,כשאתה לא על המחשב כבה אותו ובדוק שהוא נדלק בצורה תקינה.

נתקלתי כבר בכרטיס שנתן ביצועים טובים אבל כל עוד המחשב דלוק אבל לאחר ריסטרט נתן תצוגה באופן אקראי פעם מהכרטיס ופעם מהלוח.

פורסם
  • מחבר

יש משהו כזה, התקנתי את כל העדכונים של הווינדוס ולאחר זאת המחשב ביקש ריסטרט ועשיתי זאת וראיתי שלאחר שנכנס לשולחן אז הרזולוציה היתה על 800 על 600, עשיתי הפעלה מחדש ושוב לא רואים כלום על המסך , מה זה אומר?

- - - תגובה אוחדה: - - -

התקנתי ווינדוס 8 מחדש ואני לא ראיתי שום בעיה בהתקנה, לאחר כל ריסטרט של ההתקנה ראיתי את הכיתוב במסך רגיל עד לכניסה לשולחן העבודה, יכול להיות שהכרטיס הזה מתאים רק לווינדוס 8?

- - - תגובה אוחדה: - - -

היי, הסתכלתי על האריזה של הכרטיס מסך וראיתי שרשום עליו: Windows 8.

הסתכלתי באינטרנט על האריזה של הכרטיס, ובאף מקום לא ראיתי שצויין על האריזה " Windows 8".

העלאתי תמונה שתראו את האריזה שלי.

פורסם

לגבי האריזה,

זה שטויות פשוט בשלב מסוים הם עדכנו את האריזה שכביכול תתמוך ב 8 אבל כל התמונות ברשת ישנות

יש לי שתי GTX 660 אחד שהגיע בלי כיתוב של win8 והשני הגיע עם הכיתוב למרות ששתי הכרטיסים בדיוק אותו דגםenu2aha9.jpg

syhe2e7u.jpg

פורסם
  • מחבר

אז בכל זאת איך אתה מסביר את זה שאני לא יכול להתקין אותו בווינדוס 7 אלה רק על ווינדוס 8 בלבד?

פורסם

ניסית להסיר פיזית את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

לאחר כל ההתקנות של הווינדוס 7 לא הוצאתי פיזית את הכרטיס, אני בטוח ב100% שהכל מחובר תקין מאוד, אבל מוזר שעם התקנה של ווינדוס 8 ההתקנה וכל הריסטרטים האוטומטים עובדים חלק עד לכניסה לשולחן העבודה כולל עידכון +התקנת כל הדרייברים .

פורסם

רוני תנסה להוצא את הכרטיס פיזית, כבר היו לי מקרים עם הכרטיסים האלו שעלה מסך שחור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים