עבור לתוכן

בעיה בכרטיס Gigabyte 7970 OC Windforce 3

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בעיה מוזרה במחשב עם הכרטיס הזה, החליפו לי במסגרת האחריות ל7970 מחברת gigabyte , הבעיה היא כזו: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 , לאחר ההתקנה הראשונית של הווינדוס ברגע שהמחשב עושה ריסטט ומנסה להמשיך את התקנת הווינדוס אז אני שומע את הביפ אבל אין שום תגובה על המסך , אני שומע את המחשב עובד והמסך גם עובד , אבל פשוט לא רואים כלום ,ניסיתי להחליף גם מסך אחר וגם אין תמונה , זאת לאחר שכבר ניסיתי כמה גירסאות של ווינדוס 7 , בהתקנה של ווינדוס 8 זה לא קורה ביכלל , הדבר שאני ניסיתי הוא לנתק את כרטיס המסך פיזית ולהתקין מחדש את הווינדוס 7 ללא כרטיס מסך וזה הצליח ב100% עד שראיתי את שולחן העבודה,לאחר זאת הרכבתי את כרטיס המסך 7970 ללוח אם והפעלתי את הווינדוס 7 רגיל עם כל התקנות הדרייברים , הרצתי 3DMARK11 וקיבלתי תוצאה של כ9000 נקודות. אני חייב לציין שעשיתי עדכון ביוס ללוח אם לגירסת הבטא האחרונה באתר ללוחות GIGABYT וגם בחברה אמרו לי שהם עשו עידכון ביוס לכרטיס מסך.

יש לי כרטיס ישן יותר 6850 ו9800GTX ואני חייב לציין שעם שניי הכרטיסים האלו אני לא נתקלתי לעולם בבעיה כזו, מה דעתכם על הכרטיס מסך 7970 שקיבלתי במסגרת האחריות , יכול להיות שיש בעית אי התאמה ללוח אם?

אבקש את עזרתכם המקצועית , כי אני בכזה מיקרה מוזר לא נתקלתי מעולם .

רוני

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת אומרת שבהתחלת ההתקנה איפה שאתה מסדר פרטיציות וכו' הכרטיס עובד בסדר, אבל אחרי הריסטרט אין יותר כלום במסך ?

תראה קודם כל בביוס שהIGPU (המובנה) מכובה ושהדיפולט זה PEG/PCIE ובCSM SUPPORT תנהס לשנות בVGA או איך שהם קוראים לכרטיס הגרפי, לLEGACY FIRST, או UEFI FIRST, ההפך ממה שהיה קודם פשוט .

אם זה לא עוזר אז אולי תנסה לחבר למחשב אחר ולעדכן ביוס לכרטיס מסך.

בהתקנה יכול להיות שאתה מתקין איכשהו את הווינדוס 7 כUEFI ? כי אז ביוס חדש לכ.מסך אמור לעזור. כדי לדעת את זה, כשאתה מתקין, ההתקנה מוסיפה לך כונן אחד של 100 מגה, או איזה 3-4 כוננים של 50-100 מגה ?

פורסם
  • מחבר

כן בהתקנה של הפרטיציות וכו" אני רואה תקין הכל, אבל אחריי הריסטט הראשוני לא רואה כלום, בהתקנה אני לא מתקין את הווינדוס כUEFI אלה כIDEA .בחנות אמרו שהתקינו ביס חדש לכרטיס מסך, אני יבדוק בביוס של לוח האם מה רשום.

פורסם

אם לא ביקשת מהם במיוחד, מבטיח לך שהם לא עדכנו ביוס של הכרטיס מסך ...

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעדכן ביוס לכרטיס?

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הביוס של הכרטיס מסך והוא באמת מעודכן לביוס האחרון ,

פורסם

אה .. שמע אני לא יודע אם זה ממש אפשרי אבל יש אפשרות בהתחלה שאתה מתקין את הווינדוס להטעין דרייברים ... תפתח את ההתקנה של הדרייבר עם WINRAR במחשב אחר ותשים את זה אצלך עם דיסק און קי , ותנסה לכוון אותו לאחת התיקיות שם (לפי הווינדוס 7 , 32/64 , סדרה של כרטיס מסך וכל מה שתמצא שם בתיקיות...)

זה אמור להיות תיקייה עם קבצי INF אני חושב.

אם לא עוזר תנסה אולי לשים דווקא את הביוס הישן יותר על הכרטיס.

פורסם

אם אתה מקבל תצוגה מהאונבורד גם כאשר הכרטיס מחובר רוב הסיכויים שמדובר באי תאימות ,זה לא משהו נדיר עם ati ולדעתי כדאי לגשת כמה שיותר מהר לחנות ולבקש כרטיס אחר,תסביר שאתה לא רוצה להתחיל להתעסק עם כרטיס שעושה בעיות כבר מההתחלה.

פורסם
  • מחבר

היי

ניסיתי גם להתקין את הווינדוס עם ביוס ישן יותר ולא הצלחתי, השאלה אם יסכימו בחנות באמת להחליף לי לחברה אחרת?

פורסם

מאיפה קנית ? ואולי תנסה ווינדוס 8 עם UEFI (תכבה CSM SUPPORT) ?

פורסם

שמישהו יסביר לי איך זה קשור לווינדוס כשהמחשב עושה פוסט אחרי ריסטרט ואין תצוגה מהכרטיס מסך אני אשמח לדעת.

פורסם

עובדה שהוא עובד לפני ההתקנה ? ולפי מה שאני מבין אין תצוגה רק בחלק שהווינדוס נכנס , אבל הוא עדיין יכול להכנס לביוס למשל.

פורסם

תתפלא באילו בעיות מוזרות נתקלתי עם הכרטיסים הללו..

רוני נסה שוב להוציא את הכרטיס, לוודא שמחובר לו חשמל כמו שצריך, תוודא שאכן אתה מספק לו 250W, כמו שאמרו תבטל בביוס את המובנה.

גם לי קרה שאחרי הפעלה מחדש ראיתי מסך שחור, עם קצת משחק יש לזה פתרון, משהו פשוט לא הוגדר כהלכה לדעתי..

דרך אגב זו הגרסה של ה1000Mhz ?

פורסם
  • מחבר

היי idanmal זו גירסה של ה1000 , ואני מאמין שהכרטיס כן מקבל את המתח שהוא זקוק לו כי עובדה שאני מקבל FPS וניקוד טוב בבנצמרקים , הכרטיס 7950 שלי הראה בעיות שונות ובחנות שידרגו לי עם תוספת כסף ל7970 , מה שמוזר שאם אני מתקין איתו את הווינדוס 8 אז זה לא עושה בעיות בהתקנה , ביטלתי בביוס את המובנה, אני יבדוק בקרוב אם אני יכול כך להתקין ווינדוס 7 ללא בעיות.

פורסם

אתה יודע שהכרטיס שקיבלת נעול להעלאת מתחים, אם זה בכלל מעניין אותך..

יש לו PCB ירוק נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים