עבור לתוכן

HTC 8X ב999 ש"ח באורנג !!!

Featured Replies

פורסם

התקשרתי לברר באורנג. המבצע לא קיים עוד‚ היה תקף לשלושה ימים בלבד.

פורסם

עשו לך טובה... להוציא אלף שקל על מכשיר windows phone.. נו באמת.

למה אתה חושב שהוא כזה זול יחסית למכשירים אחרים?

פורסם
באתי רק לעזור

גם אני. תתרחקו מ WP. ;)

פורסם

רכשתי את המכשיר הזה ביום ראשון במבצע של ORANGE , בשעה טובה נגמר עידן האיפון 4 אצלי, ואתם יודעים מה אני ללא ספק מבסוט עלו , עכשיו נכון ברור שרכוש את המכשיר הזה ב 2500 שקל לWP שנמצא ב"תהליך" יכול להיות באסה אבל ב 1000 שקל אני מבסוט בהחלט! מחיר מצויין! גם אחריות גם הכול בלי התחיבות כמובן.

אתם עפים על WP כאילו זה וירוס בסה"כ כיף לי איתו מאוד ותכלס כאחד שהפסיק להתעסק עם JB של IPHONE לפני שנה +- זה לא הבדל גדול מה שכן הממשק חדש וזה כפי בסה"כ המסך נהדר המצלמה סבירה בהחלט לא תמצא מכשיר מתקרב לזה במחיר של 1000 שקל

פורסם

טלפון נחמד, אבל עם הפרש של 250 ש"ח בינו לבין Sony Xperia P (מבוסס אנדרואיד), העדפתי ללכת על הסוני:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12910907

המבצע של אורנג' טוב וממצב את שני המכשירים באותו מחיר (וגורם לי למעט הירהורי חרטה), אבל בשורה התחתונה אני עדיין חושב שלמשתמש הממוצע שמתעדף פונקציונליות על פני יכולת טכנולוגית, כדאי לבחור בסוני (הסיבות בקישור).

פורסם

אאוץ', אתה עד כדי כך לא סומך עלינו שאתה הולך ופותח שרשור בפקספ?!... ;)

תתחדש ותהנה, קשה שלא לאהוב את האקספריות.

פורסם

תודה! חלילה, דבר ראשון באתי לזון: http://hwzone.co.il/community/threads/527761-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%9C-500-1000-%D7%A9-%D7%97

כנראה שהייתי צריך לפרסם את השרשור בפורום הזה. אני חושב שזו קניה מוצלחת סה"כ (ובדיוק בגבול העליון של התקציב המקורי!).

פורסם

קשה שלא לאהוב את האקספריות.

דווקא קל, נסה להשתמש בספיקר שלהן :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם כל הכבוד לזלזול בWP8 , ואני מודה שלעצמי לא הייתי רוכש אחד ,אבל מבחינת חומרה הוא לא רע, וזה מכשיר עדכני יחסית , אז במחיר הזה לאנשים שלא עושים הרבה עם הסמארטפון שלהם , לדעתי זה לא קנייה רעה כמו שאתם חושבים .

פורסם

הגזמתם קצת אם הירידות שלכם על הWP8 אולי הוא לא המערכת הכי טוב שקיימת אבל אם התקציב שלי היה 1000 ש"ח

ללא ספק הייתי הולך על הפלאפון הזה המפרט שלו ממש מרשים ומי שלא מכור להפליקציות ומשתמש רק בבסיסיות לא נראה לי

שהיה לו בעיה עם המכשיר הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים