עבור לתוכן

פרמוט והתקנה של מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה

יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

פורסם

אתה צריך התקן USB שהוא מתאים להיות כונן בוט שאפשר להתקין מימנו מערכת הפעלה וגם ליצרוב את הקובץ כ ISO

ועם גם זה לא עוזר צריך לשדרג את הBIOS של המחשב ביתניי שזה אמור לעזור תבדוק באתר היצרן של הלוח

נ.ב

לפי מה שאני יודעה עם יש גרסה של מערכת הפעלה יותר גבוה או מהדורה שונה שפה שונה במחשב אתה לא תוכל להתקין גרסה נמוכה יותר

וצריך לעשות פרמוט מלא של הארד דיסק במחשב

גם אתה לא תוכל להשתמש ברישיון שיש לך ואז אתה מוחק גרסה חוקית ומתקין גרסה לא חוקית וגם נמוכה יותר

אני לא מממליץ ועם שני הגרסאות לא חוקיות בזה אני לא יכול לעזור

ויכול להיות בגלל שזה לא חוקי אתה לא יכול להתקין מהUSB

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם
  • מחבר
אתה צריך התקן USB שהוא מתאים להיות כונן בוט שאפשר להתקין מימנו מערכת הפעלה וגם ליצרוב את הקובץ כ ISO

ועם גם זה לא עוזר צריך לשדרג את הBIOS של המחשב ביתניי שזה אמור לעזור תבדוק באתר היצרן של הלוח

נ.ב

לפי מה שאני יודעה עם יש גרסה של מערכת הפעלה יותר גבוה או מהדורה שונה שפה שונה במחשב אתה לא תוכל להתקין גרסה נמוכה יותר

וצריך לעשות פרמוט מלא של הארד דיסק במחשב

גם אתה לא תוכל להשתמש ברישיון שיש לך ואז אתה מוחק גרסה חוקית ומתקין גרסה לא חוקית וגם נמוכה יותר

אני לא מממליץ ועם שני הגרסאות לא חוקיות בזה אני לא יכול לעזור

ויכול להיות בגלל שזה לא חוקי אתה לא יכול להתקין מהUSB

אז הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להתקין WIN 8 או ENTERPRISE 64bit ?

אני יכול אולי למחוק איכשהו את הכל כולל מערכת הפעלה , כאילו להחזיר את המחשב למצב של אחרי קניה להגדרות יצרן ואז להתקין את הווינדוס

?

פורסם

רשמתי לא ממליץ למחוק גרסה חוקית ולהתקין גירה אחרת כל שהיא לא חוקית עדיף שדרוג לגרסה יותר חדשה כמו WIN8 על הגרסה שיש לך ועדיף שגם היא תהיה חוקית כי אחרת הלך לך הרישיון והוא לא שווה כלום

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם
  • מחבר
רשמתי לא ממליץ למחוק גרסה חוקית ולהתקין גירה אחרת כל שהיא לא חוקית עדיף שדרוג לגרסה יותר חדשה כמו WIN8 על הגרסה שיש לך ועדיף שגם היא תהיה חוקית כי אחרת הלך לך הרישיון והוא לא שווה כלום

אני מתנצל אם גרמתי לטעות כלשהי אבל שכחתי לרשום שגם המערכת שיש לי עכשיו וגם שהורדתי הם פרוצות . זה משנה משהו ?

פורסם
:facepalm:פה באתר לא מתעסקים עם תכנות פרוצות פה זה לא פרום FXP ותישקח שמישהו פה יעזור לך יותר מימני :facepalm:
פורסם

אני לא אח שלך.

מה ההודעה המדייקת והאם ניסית פשוט לחפש בגוגל לפי הניסוח שלה?

פורסם
  • מחבר
אני לא אח שלך.

מה ההודעה המדייקת והאם ניסית פשוט לחפש בגוגל לפי הניסוח שלה?

לא רוצה את העזרה שלך . תודה ושלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים