פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אהלן חברהיש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אתה צריך התקן USB שהוא מתאים להיות כונן בוט שאפשר להתקין מימנו מערכת הפעלה וגם ליצרוב את הקובץ כ ISO ועם גם זה לא עוזר צריך לשדרג את הBIOS של המחשב ביתניי שזה אמור לעזור תבדוק באתר היצרן של הלוח נ.בלפי מה שאני יודעה עם יש גרסה של מערכת הפעלה יותר גבוה או מהדורה שונה שפה שונה במחשב אתה לא תוכל להתקין גרסה נמוכה יותר וצריך לעשות פרמוט מלא של הארד דיסק במחשב גם אתה לא תוכל להשתמש ברישיון שיש לך ואז אתה מוחק גרסה חוקית ומתקין גרסה לא חוקית וגם נמוכה יותר אני לא מממליץ ועם שני הגרסאות לא חוקיות בזה אני לא יכול לעזורויכול להיות בגלל שזה לא חוקי אתה לא יכול להתקין מהUSB נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר אתה צריך התקן USB שהוא מתאים להיות כונן בוט שאפשר להתקין מימנו מערכת הפעלה וגם ליצרוב את הקובץ כ ISO ועם גם זה לא עוזר צריך לשדרג את הBIOS של המחשב ביתניי שזה אמור לעזור תבדוק באתר היצרן של הלוח נ.בלפי מה שאני יודעה עם יש גרסה של מערכת הפעלה יותר גבוה או מהדורה שונה שפה שונה במחשב אתה לא תוכל להתקין גרסה נמוכה יותר וצריך לעשות פרמוט מלא של הארד דיסק במחשב גם אתה לא תוכל להשתמש ברישיון שיש לך ואז אתה מוחק גרסה חוקית ומתקין גרסה לא חוקית וגם נמוכה יותר אני לא מממליץ ועם שני הגרסאות לא חוקיות בזה אני לא יכול לעזורויכול להיות בגלל שזה לא חוקי אתה לא יכול להתקין מהUSBאז הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להתקין WIN 8 או ENTERPRISE 64bit ? אני יכול אולי למחוק איכשהו את הכל כולל מערכת הפעלה , כאילו להחזיר את המחשב למצב של אחרי קניה להגדרות יצרן ואז להתקין את הווינדוס ?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים רשמתי לא ממליץ למחוק גרסה חוקית ולהתקין גירה אחרת כל שהיא לא חוקית עדיף שדרוג לגרסה יותר חדשה כמו WIN8 על הגרסה שיש לך ועדיף שגם היא תהיה חוקית כי אחרת הלך לך הרישיון והוא לא שווה כלום נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר רשמתי לא ממליץ למחוק גרסה חוקית ולהתקין גירה אחרת כל שהיא לא חוקית עדיף שדרוג לגרסה יותר חדשה כמו WIN8 על הגרסה שיש לך ועדיף שגם היא תהיה חוקית כי אחרת הלך לך הרישיון והוא לא שווה כלוםאני מתנצל אם גרמתי לטעות כלשהי אבל שכחתי לרשום שגם המערכת שיש לי עכשיו וגם שהורדתי הם פרוצות . זה משנה משהו ?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים פה באתר לא מתעסקים עם תכנות פרוצות פה זה לא פרום FXP ותישקח שמישהו פה יעזור לך יותר מימני
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnToolניסיתי אחי אבל בשלב 2 זה רושם שהתוכנה לא זיהתה USB למרות שהוא מחובר למחשב ואני יכול לפתוח את התייקיה שלו והכל
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים אני לא אח שלך.מה ההודעה המדייקת והאם ניסית פשוט לחפש בגוגל לפי הניסוח שלה?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר אני לא אח שלך.מה ההודעה המדייקת והאם ניסית פשוט לחפש בגוגל לפי הניסוח שלה?לא רוצה את העזרה שלך . תודה ושלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.