עבור לתוכן

שאלה לגבי רדיו דיסק לרכב וקריאת דיסקים

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי את הפורום המתאים, אני מאמין שזה הכי מתאים..

יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק יחסית ישן, מעצבן, שהורס את הדיסקים תוך כמה ימים. אין לו חיבור AUX או USB, רק דיסקים.

האמת שאיכשהוא שומעים ברכב ממש טוב, עם הרמקולים המובנים שלו (Isuzu Rodeo שנת 2004.. תכנון אמריקאי.. הם יודעים את העבודה). כהקובץ בדיסק הוא קובץ באיכות סטודיו טובה, שומעים ממש ממש טוב גם בווליום יחסית גבוה, אני ניהנה).

שתי שאלות:

1. האם רדיו דיסק חדיש שאני ארכוש ישפר אפילו עוד יותר את איכות השמע?

2. כרגע אני יכול לצרוב דיסקים רק בפורמט AUDIO, ככה שנכנסים לי רק 20 שירים בדיסק, עד 80 דקות אם אני לא טועה. אצל חברים שלי, הם צורבים דיסק בפורמט DATA ובעצם מכניסים מאות שירים, אצלי הדיסקים האלה פשוט לא נקראים.

האם רדיו דיסק חדש יפתור את הבעיה ופשוט יקרא את הדיסקים?

תודה רבה!

פורסם

1. מה שאחראי על איכות ועוצמת הקול זה המגבר והרמקולים של המערכת. החלפת נגן יכולה לשנות רק את הממשק.

2. מן הסתם שאם המערכת יודעת לפענח MP3 אז תוכל לנגן MP3 מתוך CD.

פורסם

אם אין לך מגבר חיצוני, אז יש לכל רדיו דיסק מגבר פנימי. ודאי שיש טובים יותר וטובים פחות אבל שום דבר כזה לא יתחרה עם מגבר ייעודי.

פורסם
  • מחבר

אז בילבלת אותי.

כרגע אני יכול לקרוא MP3, האם רדיו דיסק חדש לפי המלצתכם יאפשר קריאת דיסק שנצרב בפורמט DATA עם מאות שירים, או שזה לא קשור לרדיו דיסק?

פורסם

מה שאתה צריך הוא רדיו דיסק שקורא mp3 ואז יכולים להכנס לך גם 180 שירים בגודל ממוצע או אפילו DVD ואז תוכל לצרוב דיסקים של 4 או אפילו 8GB ותוכל להכניס אלפי שירים בדיסק.

כן יש הבדלים באיכות בין רדיו דיסק אחד לאחר שתלויים במגבר הפנימי, באיכות החיבורים ועוד..

לצורך העניין לי יש מסך DVD עם חיבורי זהב איכותיים ביותר..

ממליץ לך כרגע על רדיו דיסק MP3 ממוצע עם חיבור USB.

אני לא מזלזל בפורום המעולה שלנו אך בנושאי סטריאו לרכב אני ממליץ לך על קארספורום.

פורסם
אז בילבלת אותי.

כרגע אני יכול לקרוא MP3, האם רדיו דיסק חדש לפי המלצתכם יאפשר קריאת דיסק שנצרב בפורמט DATA עם מאות שירים, או שזה לא קשור לרדיו דיסק?

אם הרדיו דיסק קורא MP3 זה אומר שהוא קורא DATA.

פורסם

מה שאומר שבמקום לצרוב audio cd אתה צריך לסמן data cd בתוכנת הצריבה, כל זה במידה והרדיו דיסק תומך MP3

פורסם
  • מחבר

הבנתי. הבלבול היה שחשבתי שקריאת MP3 זה מה שיש לי עכשיו!

תודה!

יש לכם המלצה לרדיו דיסק ממוצע עם חיבור USB וAUX שקורא MP3?

פורסם

כל אחד של חברה איכותית יהיה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים