פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזהא- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ? ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי ....אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !!(בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים א. זה לא פאנל מיוחד. הנורות נמצאות על הפלאפון, זה בעצם כל החידוש בפלאפון הזה.ב. אתה יכול להוריד אייקון שקוף (אני חושב שצריך להיות כזה באתר של סלקום). אייקון אמור להחליף את הטקסטים האלה של "סלקום", ואם הוא שקוף, הטקסטים האלה פשוט ייעלמו.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים מחבר א. זה לא פאנל מיוחד. הנורות נמצאות על הפלאפון, זה בעצם כל החידוש בפלאפון הזה.ב. אתה יכול להוריד אייקון שקוף (אני חושב שצריך להיות כזה באתר של סלקום). אייקון אמור להחליף את הטקסטים האלה של "סלקום", ואם הוא שקוף, הטקסטים האלה פשוט ייעלמו.תודה על התשובה המהירה.א. אז למה זה לא נדלק לי ?! יעני איפה אני עושה את זה ? (כשנאי מפעיל משחק לא נדלק)ב. הטלפון הזה לא תומך באייקונים - לא להתווכח - הוא תומך בתמונות ואנימציות . (ניסיתי כבר תאייקון השקוף - אבל כאמור הפלא לא תומך)יש דרך אחרת ?<
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים א. אין לי את הפלאפון הזה, יש את זה לחבר שלי. אני יודע שהפלאפון נדלק כשמצלצלים אליך. אני לא בטוח אם הוא נדלק גם במשחקים. שווה לבדוק בחוברת שלו.ב. הפלאפון תומך באייקונים. אתה יכול לבדוק גם באתרי היצרניות. וחוץ מזה שגם ראיתי את זה בפלאפון של חבר שלי. 100% תומך אייקונים. ניסית את האייקון השקוף מהאתר של סלקום או בדרך אחרת (חיבור כלשהו למחשב)?יש לי את ה-6100 שזה בדיוק אותו פלאפון מבחינת הפונקציות שלו (חוץ מאינפרא אדום והנורות, כל התפריטים אותו דבר), וכשניסיתי להעתיק אייקון שקוף מהמחשב זה לא עבד. הדרך היחידה היא להוריד את האייקון השקוף דרך ה-GPRS.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים פתרונות פתרונותבקיצור לגבי האייקון השקוף:כנס לאינטרנט דרך הפלאפון, כנס לאתר<צונזר>ובקוד פריט תכניס 800000ותלחץ המשך - זה ישלח לך חינם לפלאפון אייקון שקוף שעובד כמו שצריך ויעיף את הכיתוב של סלקום.לגבי הנורות - הרעיון בטלפון זה שהוא עובד עם הנורות האלה - זה דולק אוטומטית עם כל צלצול והכלאולי שחקת על פרופיל שקט ובגלל זה לא ראית? בכל אופן תעבור בהגדרות ותחפש את זהלא עובד? לך לסלקום ויבדקו לךעריכת המנהל: מצטער, אתר לא חוקי.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים מחבר וואי משום מה האייקון של השקוף עבד לי עכשיו !!! ישששששששששש לא רואים תסלקום החרא הזה !בקשר לנורות - הבנתי תקטע בשביל הצבעים המיוחדים צריך פאנל מסוים .. פשוט בפאנל הכחול שיש לי האורות נדלקים לפי הקצב שהטלפון מצלצל זה כבר ידעתי ..שורה תחתונה בשביל האורות הצבעוניים צריך תפאנל ...עוד שאלה : איך אני מאפס את השיאים במשחקים ?
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים בעיקרון, צריכה להיות אפשרות בתפריט של המשחק לאיפוס שיאים. אם אין, אני מניח שמחיקת המשחק והתקנתו בפלאפון מחדש תאפס גם את השיאים.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים מחבר אההה חפיף...בקטנה . למה האתר הזה אסור ? יש בו מכל טוב ! רקעים צלצולים הכל .
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים בדיוק.ועל אף אחד מכל הפריטים שם לא מגיעה אגורה ליוצרים. משמע: הפרת זכויות יוצרים.
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים כנראה בגלל שהוא לא חוקיהפתרון הכי טוב הוא פשוט לקנות כבל תקשרות ולחבר את הפאלפון למחשבהבעיה שאני לא מוצא כזה בארץ או במקומות שעושים משלוחים לארץ
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים www.cellpoint.co.ilוכדי לדייק קצת ...http://www.cellpoint.co.il/Product.asp?productid=106
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים אני יודע שבחיפה אפשר לקנות את הכבל בגרנד קניון - בחנות של יורוקום שפתחו שם...ומצטער על פרסום האתר - לא ידעתי שמחשיבים אותו כלא חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.