עבור לתוכן

NOKIA 3100 - על פאנלים והרקעים

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזה

א- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ?

ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי ....

אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !!

(בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)

פורסם

א. זה לא פאנל מיוחד. הנורות נמצאות על הפלאפון, זה בעצם כל החידוש בפלאפון הזה.

ב. אתה יכול להוריד אייקון שקוף (אני חושב שצריך להיות כזה באתר של סלקום). אייקון אמור להחליף את הטקסטים האלה של "סלקום", ואם הוא שקוף, הטקסטים האלה פשוט ייעלמו.

פורסם
  • מחבר

א. זה לא פאנל מיוחד. הנורות נמצאות על הפלאפון, זה בעצם כל החידוש בפלאפון הזה.

ב. אתה יכול להוריד אייקון שקוף (אני חושב שצריך להיות כזה באתר של סלקום). אייקון אמור להחליף את הטקסטים האלה של "סלקום", ואם הוא שקוף, הטקסטים האלה פשוט ייעלמו.

תודה על התשובה המהירה.

א. אז למה זה לא נדלק לי ?! יעני איפה אני עושה את זה ? (כשנאי מפעיל משחק לא נדלק)

ב. הטלפון הזה לא תומך באייקונים - לא להתווכח - הוא תומך בתמונות ואנימציות . (ניסיתי כבר תאייקון השקוף - אבל כאמור הפלא לא תומך)

יש דרך אחרת ?<

פורסם

א. אין לי את הפלאפון הזה, יש את זה לחבר שלי. אני יודע שהפלאפון נדלק כשמצלצלים אליך. אני לא בטוח אם הוא נדלק גם במשחקים. שווה לבדוק בחוברת שלו.

ב. הפלאפון תומך באייקונים. אתה יכול לבדוק גם באתרי היצרניות. וחוץ מזה שגם ראיתי את זה בפלאפון של חבר שלי. 100% תומך אייקונים. ניסית את האייקון השקוף מהאתר של סלקום או בדרך אחרת (חיבור כלשהו למחשב)?

יש לי את ה-6100 שזה בדיוק אותו פלאפון מבחינת הפונקציות שלו (חוץ מאינפרא אדום והנורות, כל התפריטים אותו דבר), וכשניסיתי להעתיק אייקון שקוף מהמחשב זה לא עבד. הדרך היחידה היא להוריד את האייקון השקוף דרך ה-GPRS.

פורסם

פתרונות פתרונות

בקיצור לגבי האייקון השקוף:

כנס לאינטרנט דרך הפלאפון, כנס לאתר

<צונזר>

ובקוד פריט תכניס 800000

ותלחץ המשך - זה ישלח לך חינם לפלאפון אייקון שקוף שעובד כמו שצריך ויעיף את הכיתוב של סלקום.

לגבי הנורות - הרעיון בטלפון זה שהוא עובד עם הנורות האלה - זה דולק אוטומטית עם כל צלצול והכל

אולי שחקת על פרופיל שקט ובגלל זה לא ראית? בכל אופן תעבור בהגדרות ותחפש את זה

לא עובד? לך לסלקום ויבדקו לך

עריכת המנהל: מצטער, אתר לא חוקי.

פורסם
  • מחבר

וואי משום מה האייקון של השקוף עבד לי עכשיו !!! ישששששששששש לא רואים תסלקום החרא הזה !

בקשר לנורות - הבנתי תקטע בשביל הצבעים המיוחדים צריך פאנל מסוים .. פשוט בפאנל הכחול שיש לי האורות נדלקים לפי הקצב שהטלפון מצלצל זה כבר ידעתי ..שורה תחתונה בשביל האורות הצבעוניים צריך תפאנל ...

עוד שאלה : איך אני מאפס את השיאים במשחקים ?

פורסם

בעיקרון, צריכה להיות אפשרות בתפריט של המשחק לאיפוס שיאים. אם אין, אני מניח שמחיקת המשחק והתקנתו בפלאפון מחדש תאפס גם את השיאים.

פורסם
  • מחבר

אההה חפיף...בקטנה .

למה האתר הזה אסור ? יש בו מכל טוב ! רקעים צלצולים הכל . :P

פורסם

בדיוק.

ועל אף אחד מכל הפריטים שם לא מגיעה אגורה ליוצרים. משמע: הפרת זכויות יוצרים.

פורסם

כנראה בגלל שהוא לא חוקי

הפתרון הכי טוב הוא פשוט לקנות כבל תקשרות ולחבר את הפאלפון למחשב

הבעיה שאני לא מוצא כזה בארץ או במקומות שעושים משלוחים לארץ

פורסם
  • מחבר

הבנתי ... אני אחכה שיגיעו הפנאלים היפים יותר ... תודה

פורסם

אני יודע שבחיפה אפשר לקנות את הכבל בגרנד קניון - בחנות של יורוקום שפתחו שם...

ומצטער על פרסום האתר - לא ידעתי שמחשיבים אותו כלא חוקי.

פורסם

אתה אולי יודע כמה הוא עולה שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים