עבור לתוכן

הכנסתי בטעות הצעה במכירה פומבית באיביי

Featured Replies

פורסם

נתתי הצעה במכירה פומבית ומיד לאחר מכן ראיתי שזה כולל משלוח של 16$ מה שהופך את העסקה ללא משתלמת בכלל. המוכר לא ענה לי למיילים, ולא הצלחתי למשוך את ההצעה דרך האתר כי הם אומרים שעברה יותר משעה. אם אני מחליט לא לשלם, מה איביי יעשו לי? מה אני יכול לעשות?

פורסם

אם פשוט תתעלם ולא תשלם, המוכר יכול לפתוח נגדך unpaid item case וזה יפגע בסופו של דבר ברקורד שלך בeBay. סביר להניח שלא יסגרו לך את החשבון מיד, אבל ייתכן שבהמשך חלק מהמוכרים לא ירצו למכור לך וכו'. לפי eBay הם יכולים להשעות את החשבון שלך אם יש לך יותר מידי מקרים כאלה (לא ממש מפרטים מה זה "יותר מידי").

http://pages.ebay.com/help/policies/unpaid-item.html

ראשית, אם זו מכירה פומבית שטרם נסגרה, אולי מישהו עוד יעקוף אותך.

אחרי שהמכירה תיסגר, אם במקרה "זכית" והמוכר עוד לא ביטל, תקבל חשבונית. יש לך כמה ימים לשלם לפני שהמוכר יחשוב לפתוח unpaid item. עדיף שפשוט תמשיך לתקשר עם המוכר, ותקווה שיבין אותך וילך לקראתך.

אתה יכול גם לפנות לeBay ולנסות להסביר להם את הסיפור ושלא הייתה כאן כוונה רעה, אבל מבחינת המדיניות, אני לא בטוח שהם יכולים לכפות משהו על המוכר בעניין זה. אתה בעיקר תלוי בו ובטוב ליבו.

פורסם
  • מחבר

לרוע המזל המכירה נסגרה. אתה יודע תוך כמה ימים בדיוק אני צריך לשלם? שלחתי הודעה גם לאיביי. אני מקווה שהמוכר יענה ויבוא לקראתי, אבל אם הוא לא יסכים בסופו של דבר, נראה לי שאני מוכן לספוג פגיעה ברקורד, מה אתה אומר?

ותודה רבה על העזרה!

פורסם

מה המוצר, ומה מחירו לפני משלוח?

פורסם
  • מחבר

אזניות siberia v2. לפני משלוח 20$

פורסם

36$ לאוזניות האלו זה המחיר המקובל שם באיביי.

קח בחשבון שלדעתי מדובר בזיופים (סופר רפליקה אם תצרצה) ולא במוצר המקורי.

פורסם
  • מחבר

מהה??? ולמרות שהם נוקבים בשם של החברה ורושמים brand new?

וראיתי פומביות שהסתיימו מתחת ל30$

נערך על-ידי yoni_h

פורסם

האוזניות האלה נמכרות ב$80 וצפונה בחנויות נורמליות בארה"ב. במחיר הזה זה בהחלט יכול להיות זיוף. יכול להיות גם שלא. יכול להיות שזה אותו המוצר רק בייצור "אפור".

בכל מקרה - לא נראה לי שהמחיר מוגזם. זה טריק מקובל של מוכרים - יש כאלה שמציינים מחיר + משלוח, ויש כאלה שמעלים את המחיר ומציינים משלוח חינם. בסופו של דבר זה יוצא אותו דבר, ו$36 בהחלט לא נשמע לי מחיר "לא משתלם בעליל". זה שיש פומביות שהסתיימו בפחות מ$30 כולל? אז מה. אתה מדבר על הפרש של $10 לפה או לשם.

אני אישית הייתי מעדיף לספוג את העלות הזו ובפעם הבאה לשים יותר לב.

פורסם
  • מחבר

מבאס אותי גם כי רציתי צבע לבן בכלל. סתם נתתי הצעה למכירה הזאת בגלל המחיר הנמוך לכאורה (20$).

פורסם

קודם כל, זה זיוף בוודאות, סיביריה זה אחד הדגמים המזוייפים ביותר שיש בשוק, אחרי הביטס כמובן.

אל תגיד לי- זה מגיע בלי קופסא, ובכותרת כתוב משהו כמו Bulk Price.

זה מגיע בצורה כזאת רק כי זול יותר לייצר את זה ככה, גם אני נפלתי בדבר הזה ולמרות שהאוזניות היו דיי טובות

מהרבה בחינות, הן מזוייפות. ואחרי בערך חודשיים הדרייבר הימני הפסיק לעבוד.

אגב, מניסיון שלי, ממליץ לך לבדוק אם אפשר למדוד אותן איפשהו כי כשאני קיבלתי התבאסתי לגמרי, הן לא התאימו לי

והייתה אטימה חרא, הדרייבר בכלל לא היה צמוד לאוזן וחתיכה הייתה באוויר (בגלל הקשת הנמתחת מלמעלה)

פורסם

רק לי זה מזכיר את הקטע הבא?

פורסם
  • מחבר

קיצור ביאסתם אותי רצח, ועוד יותר מהאפשרות שזה מזוייף. כדאי פשוט לא לשלם ושאיביי ייתן לי אזהרה או משהו?

פורסם
  • מחבר

עדכון: הבעיה נפתרה!

איביי שלחו לי מייל מפורט בו הם אמרו כמעט את כל מה שאתם אמרתם. בקיצור הם אמרו שרק המוכר יכול לבטל את העסקה והכי טוב זה לפנות אליו ישירות ואפילו בטלפון, וגם ציינו את הצעדים שעל המוכר לעשות על מנת לבטל את העסקה.

ניסיתי את מזלי לפנות למוכר בפעם השלישית ואמרתי לו שאני אשמח מאד אם הוא יעזור לי וגם העתקתי את הצעדים הנ"ל. בסוף הוספתי גם שאם הוא לא מתכוון לעזור לי אז הוא לא מותיר לי ברירה אלא לרשום לו פידבק שלילי (כי בעמוד שלו הוא מציין שהוא מוכר חדש והוא רוצה פידבקים טובים). והפלא ופלא, היום בבוקר קיבלתי מייל שהוא ביטל את העסקה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

יצאת בזול. נקווה שההתעסקות שנאלצת לבצע מספיקה כדי ללמדך לקח. :)

פורסם
  • מחבר

בהחלט מספיקה. תודה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים