עבור לתוכן

באג אתם רציניים?..

Featured Replies

פורסם

אין מה להיות מופתעים, הרבה אנשים לא באמת טורחים לעשות סקר שווקים כלשהו והולכים למקום הראשון שהם מוצאים, תוך כדי הנחה שהם קונים מפלצת.

זאת הסיבה היחידה שמחשבים מוכנים אשכרה נמכרים, כי אנשים רצים לזה. גם כן שההבטחות ״מעבד עוצמתי ומשוכלל ומעבד גרפי חזק ברמה גבוהה״ קונה אנשים.

דבר אחד למדתי על המחשבים הללו, אלו קופסאות שאריות. מה שיש במחסן, זה מה שדחפו לתוכם.

לצערי אמא שלי החליטה לקנות מחשב מוכן של HP לפני 5 שנים. איזה תנאים איומים! ראשית אסור לפתוח את המארז אחרת האחריות פגה, וזה למרות שהיא שילמה אחריות ל3 שנים! כמובן שבדקתי מה היה במחשב. החלק היחידי שהיה אמין במחשב הזה זאת העובדה שהמעבד באמת הגיע מאינטל.

פורסם

לא סתם הם מחזיקים 71 סניפים...

פורסם

צריך להתרחק כמו מאש מכל חנות שאוסרת על פתיחת המארז.

בשביל עבודת תחזוקה שוטפת של ניקוי אבק לא צריך לבוא במיוחד למעבדת החנות.

פורסם

עוד דבר ששמתי לב אליו:

מדוע ההיצע של הכרטיסים הגרפיים הוא רק של NV? הרי Gigabyte מייצרת כרטיסים גם וגם,

האם מישהו כופף להם את הידיים ואסר עליהם למכור רכיבים של AMD?

פורסם

שוב קונספירציות...

פורסם

תבדיל בין תיאוריות לשאלות

יש לך הסבר אפשרי למה רק NVIDIA? (שהם מצויינים כשלעצמם אבל לא היחידים בשוק)

אשמח לשמוע הסבר סביר.

פורסם

המיתוג שלהם בשוק הישראלי חזק יותר?

פורסם

צריך להתחיל לעשות חרם צרכנים על חברות כאלה ועדיף להתחיל פה באתר אולי חוץ מהגולשים פה עוד כמה יקבלו שכל

פה עשנו צרכנות טובה למען הקונים בארץ במיוחד בתחום פרוץ בארץ תחום המחשבים שאין חוקים ומחשב שלא יכול להריץ דפדפן עם פלש נורמלי ניקרא מחשב עריכת ודאו בושה שחברה כזאת עושה צחוק לא רק מהצרכן אלה גם מהחוק זה שווה לגנבים ורמאים אין הבדל ביניהם שנהם פועלים באותה דרך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפעמים טוב לקנות ביוקר כדי להנות משרות טוב ,אני אתן לכם דוגמא קניתי אוזניות של steelseries siberia v2 usb לפני כמעט שנה ויום אחד כולם התלוננו ששומעים אותי ממש לא טוב עם המיקרופון , נשאר לי שבוע לסוף האחריות אז כבר לא היה לי מה להפסיד אז שלחתי אותם לבאג והם שלחו את זה לתיקון , אחרי שבוע קיבלתי טלפון מהם שהם מספקים לי רמקולים חדשים בגלל שלא הצליחו לתקן את הישנות , ספק עם הייתי חווה את זה במקום אחר , אז כן אני משלם יותר אבל לפחות אני יודע שאני מקבל שרות כשאני באמת צריך אותם .

פורסם

מכל המקומות שמוכרים מחשבים נפלתם על באג ? נגמרו כל הרמאים שמוכרים ב 5000 מחשב שלא מריץ אופיס ?

פורסם

תראו את כל הקופונים שיש, מחשב ב1300 שקל ובסוף זו קופסה ריקה עם חומרה מלפני 5 שנים או יותר.

פורסם
לפעמים טוב לקנות ביוקר כדי להנות משרות טוב ,אני אתן לכם דוגמא קניתי אוזניות של steelseries siberia v2 usb לפני כמעט שנה ויום אחד כולם התלוננו ששומעים אותי ממש לא טוב עם המיקרופון , נשאר לי שבוע לסוף האחריות אז כבר לא היה לי מה להפסיד אז שלחתי אותם לבאג והם שלחו את זה לתיקון , אחרי שבוע קיבלתי טלפון מהם שהם מספקים לי רמקולים חדשים בגלל שלא הצליחו לתקן את הישנות , ספק עם הייתי חווה את זה במקום אחר , אז כן אני משלם יותר אבל לפחות אני יודע שאני מקבל שרות כשאני באמת צריך אותם .

שטויות. יש כמה וכמה חניות שאין איתם בעיות של מימוש האחריות והן זולות (הרבה) יותר.

פורסם
תראו את כל הקופונים שיש, מחשב ב1300 שקל ובסוף זו קופסה ריקה עם חומרה מלפני 5 שנים או יותר.

לצערי אני רואה את זה לא בקופונים עצמם אלא אצל אנשים שקנו מהקופונים האלה ואחריי תקופה מביאים לי את המחשב לתיקון אם ספק מפוצץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים