עבור לתוכן

הרבה שאלות על 9600 xt

Featured Replies

פורסם

לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית.

דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת.

דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים

פורסם

1. 128 זה המינימום בשביל להפעיל את הXP.. אז המחשב בכלל לא משתמש באם במשחקים, הוא משתמש בהרד דיסק שהוא מאודדדד איטי יחסית לRAM והביצועים יורדים בהתאם, 256 ישפרו לך, אבל למשחקים, ובשביל לנצל את הR9600XT אתה צריך לפחות 512MB, תוסיף לפחות עוד 384 (+128 שכבר יש לך) אם אתה יכול.

2. מכפילים כפול 2 בגלל שהזכרונות של הכרטיס הם DDR.

3. לא לכל הכרטיסים יש OD, החברות מורידיות את הצ'יפ שאחראי למדדית הטמפרטורה בשביל להפחית עלויות, כנראה שלך אין את הצ'יפ.

4. HL2 ישתמש בהמון שיידרים, בכרטיסים של ATi טובים בהרבה מהכרטיסים של אנווידיה בשיידרים (למרות שאנווידיה שיפרה קצת את הליבה בחישוב שיידרים ב5950 וב5700), לכן אצל ATi המשחקים יעבוד יותר טוב.

5. הFX5900XT חזק מהR9600XT בדיי הרבה, אבל בבנצ'ים של שיידרים, הוא לפעמים קורס (כאילו פחות מ0FPS) בעוד שהR9600XT פועל ללא בעיה וחלק, למרות שבמשחקים הGFFX5900XT מהיר הרבה יותר מהR9600XT, אומרים שבעתיד המשחקים ישתמשו ביותר שיידרים, אז יכול להיות שהR9600XT יקח את הFX..

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה רבה על ההסבר,עכשיו אני קונה 256 מגה זיכרון ופלוס ה 128 שיש לי,פשוט יש לי rdram וזה עולה פול כסף,זה יספיק?

פורסם

כאליו שיצא לך 384 RDR? כן, זה יספיק בערך... אבל אם אתה יכול לגרד עוד קצת.. ככה ל512.. יהיה יותר טוב :)

פורסם

אחי , אל תשקיע במחשב כזה , לא שווה להשקיע בו , תחסוך עוד קצת כסף ותקנה שילוש קדוש חדש בעוד כמה זמן...(מבוסס AMD).

פורסם

4. HL2 ישתמש בהמון שיידרים, בכרטיסים של ATi טובים בהרבה מהכרטיסים של אנווידיה בשיידרים (למרות שאנווידיה שיפרה קצת את הליבה בחישוב שיידרים ב5950 וב5700), לכן אצל ATi המשחקים יעבוד יותר טוב.

5. הFX5900XT חזק מהR9600XT בדיי הרבה, אבל בבנצ'ים של שיידרים, הוא לפעמים קורס (כאילו פחות מ0FPS) בעוד שהR9600XT פועל ללא בעיה וחלק, למרות שבמשחקים הGFFX5900XT מהיר הרבה יותר מהR9600XT, אומרים שבעתיד המשחקים ישתמשו ביותר שיידרים, אז יכול להיות שהR9600XT יקח את הFX..

הוא יקבור את ה9600 גם בhl-2 אתה תראה כול מה שמפיצים באינטרנט זה זיבולים שהם יפעלו טוב בhl-2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים