עבור לתוכן

Solo 6c או Solo 7c

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה.

הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי.

את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר...

אז כמה שאלות שעלו לי:

1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ?

2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו')

3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר?

המון תודה

פורסם

1. רצוי שלא להסתפק באונבורד. לא בדקתי כל כרטיס מובנה בעולם, אבל ברוב המחשבים שעברו אצלי התוצאה היתה לא טובה.

2. כל זוג רמקולים (הסולו 7 או כל סוג אחר) רצוי למקם כך שיווצר משולש שווה שוקיים בינם לבין המאזין. על המרחק ביניהם להיות קטן מהמרחק בינם לבין המאזין.

מבחינת גובה- העיקרון הוא טוויטר בגובה האוזניים, כך שיש צורך במעמד מתאים. מעמד צריך שלא להדהד ולהשתתף בצליל של הרמקול, ולכן עליו להיות מעץ כבד או פלדה, ואם מפלדה חלולה- רצוי למלא אותם בחול.

פורסם
  • מחבר

1. יש לך המלצה? הייתי שמח להוציא כמה שפחות :-)

2. זה נכון גם אם המאזין שבקודקוד פונה עם הגב לרמקולים ולא עם הפנים?

3. יש למישהו במקרה המלצה למעמד כזה?

תודה!

פורסם

1. אין לי ניסיון עם כרטיסי קול זולים ממש, אבל כנראה שבכמה מאות בודדות יש אפשרויות שטובות לאין שיעור מאונבורד, לחברות כמו אסוס וקריאייטיב.

2. עקרון המשולש נכון גם כשיושבים עם הגב לרמקולים, אם כי בהחלט רצוי לשבת מולם. אם אין ברירה אז אין ברירה...

3. מעמדים:

http://www.omega-audio.co.il/home/doc.aspx?mCatID=66766&categID=3338

פורסם

כמה עולים המעמדים האלה?

איפה אפשר לקנות?

פורסם

כמעט בכל חנות סטריאו או קולנוע ביתי.

הם עולים כמה מאות לזוג.

פורסם

לגבי מה מהרמקולים לבחור, אני חושב שהביקורת שכתבתי בעבר ומפורסמת כאן באתר עונה על השאלה בהתאם למיקום של הרמקולים.

מבחינת הסטנדים, תתקשר לאומגה-אודיו ישירות.

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים