עבור לתוכן

כרטיס מסך נשרף, עזרה בקניה של כרטיס חדש

Featured Replies

פורסם
1. טוב אני אשקול החלפה..נראה איפה אצליח למצוא וכמה זה עולה.

2. אני לא זה שמרחתי את המשחה...זאת פעם ראשונה שאני בכלל נוגע בכרטיס ומוציא אותו מהמארז מאז שקניתי את המחשב. כנראה שככה מרחו אותו במפעל. נפלתי על עובד חדש :(

ולא הבנתי - אמרת מקלון עם מעט אלכוהול יכל להיות סבבה, אם לא הייתה המון משחה. אז כן או לא? השארת אותי קצת מבולבל חח...ואציטון ד"א זה תחליף בסדר לאכוהול? או שמדובר בחומרים שונים גם מבחינת האפק שלהם? פשוט אציטון יש לי זמין בבית אבל אלכוהול נקי לא נראה לי (ובדיוק העלו את המחירים:P)

3. עוד שאלה קטנה לגבי רכיבים (אולי) בעייתיים לאפייה - יש על הכרטיס את החיבור הפלסטיקי שלשם מתחבר הקירור, וגם (אם תסתכלו בצילום מלמעלה) יש קוביה שחורה, שגם מרגישה די פלסטיקית ואין לי מושג מה השימוש שלה, בפינה הימנית העליונה של הכרטיס. גם אותם אין בעיה לאפות?

לפי המדריך צריך לשים את הכרטיס כך שהמעבד הגרפי הוא כלפי מעלה (ז"א הלחמות כלפי מטה)

2. בטח ידע שהוא לקראת פיטורים והחליט לדפוק את בעל הבית :lol:

תנגב/תקלף את כל מה שלא על השבב עצמו באמצעות נייר טואלט, ועם הציפורן מה שצריך לקלף. על השבב- תנגב מה שאפשר לנגב, מה שלא עם מקלון אוזניים ואלכוהול רפואי. אציטון הוא אפשרות, אבל הוא ערס לא קטן ביחס לאלכוהול ויש לו פוטנציאל הרס רב יותר. עדיף להשתמש בו רק במקרים קשים, כמו מדבקות תרמיות מהסוג הרע (היה לי מקרה שכזה בכרטיס). כל עוד אתה לא עושה שטויות אתה יכול להשתמש באציטון, אבל אני פשוט לא יכול להמליץ על זה או לומר שזה "בסדר".

3. הפלסטיקים שעל הלוח שורדים את זה יפה (זה בסופו של דבר פחות או יותר מה שהם עוברים במפעל שיצר אותם). הדומי שמגן על חיבור ה-sli, לעומת זאת, לא. אל תשכח להוריד את זה כמו שקרה לי :Pכמו כן, הייתי שמח לראות מה זה השבב הזהוב מערבית לליבה ודרומית לשבב הזיכרון המערבי ביותר. אפשר תמונת תקריב של זה? :) קבל ביטול, לא מולחם שם שום דבר... מרחוק זה נראה מרשים :(

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, אני אנקה כמה שאוכל, גם את המעבד וגם את הזיכרונות מהשאריות מהפדים התרמיים ואאפה, מקווה שאספיק לעשות זאת מחר. את המדבקות שיש על הכרטיס עם כל המספרים הסיריאליים וכו' (נמצאות בצד השני, של ההלחמות) יש צורך להסיר?

ד"א, בכיסוי גומי לSLI אתה מדבר על הדבר התכלת הזה שמופיע בתמונה הראשונה פה -

http://hwzone.co.il/community/threads/527944-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%90-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%95/page9?p=4746882&viewfull=1#post4746882

כי אצלי אין משהו כזה...

תודה על כל העזרה והתשובות!

- - - תגובה אוחדה: - - -

הדיון הזה מתחיל להלחיץ אותי. במחשב הישן שלי חי כבר 6 שנים 8800GT שמח וטוב לב, מקווה שלא יתפגר בקרוב.

על איזו טמפ' הוא נמצא אצלך במנוחה ובמאמץ? איזה קירור מולבש לך עליו? זה כרטיס טוב מאוד, הבעיה איתו, כמו שמוזכר בכתבת האפייה, היא ה(חוסר) קירור שלו.

פורסם

יותר מגניב לאפות GTS8800 בין שני GTX480 ב-SLI

פורסם

ArielBiMBa

יש עליו קירור פאסיבי גדול (לא זוכר כבר של איזה חברה) שהתקנתי עליו בזמנו. גם הלבשתי על הקירור מאוורר וזה הוריד את הטמפרטורה שלו במאמץ לאיזור ה 60 מעלות. היום אני כבר לא משחק עליו אז הוא יושב עם קירור פאסיבי בלי מאוורר ונמצא ב 55-60 מעלות במנוחה. אז מבחינת חום אין בעיה. הקירור המקורי שבא עם הכרטיס על הפנים. אני זוכר שהכרטיס היה מגיע איתו ל 90 מעלות במאמץ ומרעיש כמו טרקטור.

פורסם

התמונה שהבאת, אריאל, היא של הכרטיס שלי... :cognee: זה פוסט האפייה שלי, אתה מוזמן לעלעל :)

פורסם

ArielBiMBa

יש עליו קירור פאסיבי גדול (לא זוכר כבר של איזה חברה) שהתקנתי עליו בזמנו. גם הלבשתי על הקירור מאוורר וזה הוריד את הטמפרטורה שלו במאמץ לאיזור ה 60 מעלות. היום אני כבר לא משחק עליו אז הוא יושב עם קירור פאסיבי בלי מאוורר ונמצא ב 55-60 מעלות במנוחה. אז מבחינת חום אין בעיה. הקירור המקורי שבא עם הכרטיס על הפנים. אני זוכר שהכרטיס היה מגיע איתו ל 90 מעלות במאמץ ומרעיש כמו טרקטור.

אז אני לא חושב שתהיה לך בעיה איתו (לא מבחינת חום לפחות)

התמונה שהבאת, אריאל, היא של הכרטיס שלי... :cognee: זה פוסט האפייה שלי, אתה מוזמן לעלעל :)

אני יודע, אני לא עד כדי כך קלולס :) ועילעלתי גם עילעלתי

פורסם

אני עוד מסוחרר מהמשחה כל הכרטיס שלך :cheesy: מתי אופים??? אני לא יכול לחכות... ותביא לנו תמונות, אבל בחייאת דינאק, לא מעפנות כמו בפוסט שלי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים