פורסם 2013 ביולי 812 שנים קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK"אירוע חריג שאינו מטופל בישום"מה צריך לעשות ?
פורסם 2013 ביולי 812 שנים זה אומר שיישום dot.NET כלשהו קרס. אתה יודע איזה יישום מדובר? אתה יכול לנסות לצטט את התוכן של "פרטים"?
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר "אירוע חריג שאינו מטופל אירע ביישום"אם תלחץ המשך המערכת תתעלם ........זה בערך כל הנוסח
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר הבעיה שהודעה נעלמה מהמחשב ואולי מחקתי אותה מיקודםאתה יודע איפה אני יכול למצוא אותה שוב ?
פורסם 2013 ביולי 812 שנים אם ההודעה לא חוזרת על עצמה, מה אכפת לך? תמשיך הלאה.אם היא כן חוזרת, אתה מוזמן לבדוק אז.אם זה ממש נוגע לך, מן הסתם תוכל למצוא את ההודעה ב"מציג האירועים" (Event Viewer) של וינדוס.
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר לא אין לי כרטיס של AMD יש לי של אינטלההודעה שוב קפצה על המסך והפעם העתקתי חלק ממנה והדבקתי למטהמה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?************** איתור באגים בשיטת JIT **************כדי להפוך את just-in-time (JIT) debugging לזמין, the .config יש להגדירבקובץ התצורה של היישום או המחשב (machine.config) את הערך system.windows.forms במקטע jitDebugging.כמו כן, יש לבצע ליישום קומפילציה עם jitdebuggingזמין.For לדוגמה:<configuration> <system.windows.forms jitDebugging="true" /></configuration>כאשר JIT debugging זמין, כל חריג שאינו מטופליישלח אל JIT debugger הרשום במחשבבמקום שיטופל על-ידי תיבת דו-שיח זו.
פורסם 2013 ביולי 812 שנים קראת לפחות את המ שהדבקת? איזה תהליך מציג את ההודעה? אתה יכול לבדוק ע"י go to process מתוך task manager.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.