פורסם 2013 ביולי 812 שנים מדובר במחשב נייד של LG דגם R510.יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית.מה עושים?!זה מחרפן!זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון...תודה לעוזרים!
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר אוקיי,איך אני מסיר ואיך אני מתקין?סורי, אבל אני לא מבין בזה..מדובר במחשב נייד של LG דגם R510.WIN 7 UNLIMITED בעברית.
פורסם 2013 ביולי 812 שנים כנס ללוח הבקרה ->הוספה והסרה -> חפש משו בסגנון intel graphic driver ותסיר אותוכנס לאתר של LG http://www.lg.com/in/laptopsחפש את הדגם של המחשב שלך ותוריד שוב את הדריבר של הכרטיס מסך
פורסם 2013 ביולי 812 שנים זה בעיה בכרטיס המובנה של אנטל עם הסרה התקנה מחדש של הדרייברים לא עוזר עדכון המחשב דרך מערכת הפעלה זה בעיה בשבב המובנה של אנטל במיוחד דגם ישן מזמן XP או ויסטה שעושה בעיות עם ויסטה שהי גם בעייתית מאוד אפילו יכול להיות בעיה בלוח עצמו זה בעיה ידועה בניידים של LG וצריך לפנות למעבדה שלהם גם בשבבים של נוודיה בדגמים מסוימים יש את הבעיה הזאת בLG גם LG לא נחשב ליצרן מוביל מוצלח בניידים חפש בגוגל את הבעיה לפי הדגם של המחשב בטוח תמצא הרבה אנשים עם אותה בעיה נערך 2013 ביולי 812 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.