עבור לתוכן

מחשב נייד שנרטב במים,עובר פוסט אבל נתקע בשלב הטעינה של הווינדוס

Featured Replies

פורסם

היי.

אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה.

לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה.

הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו.

ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה.

ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר.

הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו.

הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא?

מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע?

שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,והוא רוצה עוד 150 בשביל לשלוח אותו לניקוי יבש,זה יכול לעזור במשהו או לוותר כבר?

פורסם

ה"ניקוי יבש" כולל גיהוץ וריחן?

לא מכיר את הפעולה הזו, יכולים להיות מגוון גורמים שתוקעים את המחשב מלעלות.

ניסית נניח עם Live CD להפעיל את המחשב? ייתכן והוא מזהה רכיב שלא פועל בעת הפעלת המחשב ואז התהליך נתקע.

פורסם
  • מחבר

קבלו משהו הזוי,כנראה תרגיל עוקץ שלפעמים הולך להם ולפעמים לא.

יום שלישי שעבר הייתי אצלם הוא אמר לי שהם לא הצליחו לעשות עם זה כלום ואמרו לי לבוא ולראות.

באתי הם הראו לי את הקרוזיה,

אמרו לי רוצה תשאיר לנו את המחשב ולא תשלם לנו את ה100 שקל בדיקה,אמרתי לא ושיביאו לי את הנייד בכל מקרה,אמר שהוא צריך להרכיב אותו(הוא היה מפורק),ואמר שהם יצרו איתי קשר שאני יבוא לקחת אותו,אמרתי בסדר.

היום הם מתקשרים אליי,אומרים לי שפתאום ''המחשב עובד'',שאלתי איך עובד?,אמרו לי שהם שלחו את זה למעבדה והם ניקו את הקרוזיה.

סך הכל יצא לי 150 שקל תיקון,מחר אני ילך לקחת ויבדוק אם הוא באמת עובד והכל בסדר איתו.

יש לכם מושג מה הם עשו בשביל שהוא יעבוד?,יש דבר כזה לנקות קורוזיה?!@#!@

פורסם

בעיקרון יש, אבל צריך לראות "לפני" ו-"אחרי".

תבקש מהם אחריות לכמה חודשים על העבודה למקרה שפתאום אחרי כמה ימים המחשב יחליט לא לעבוד.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
בעיקרון יש, אבל צריך לראות "לפני" ו-"אחרי".

תבקש מהם אחריות לכמה חודשים על העבודה למקרה שפתאום אחרי כמה ימים המחשב יחליט לא לעבוד.

פאק אני לא מאמין,אחרי שהגבתי פה שכחתי להכנס לפה וחבל.

עוד פעם המקרה חוזר לי,והפעם לא נפל ''שום נוזל בתוך המחשב''..

המחשב עבד הכל טוב ויפה,פתאום הוא ריסט את עצמו ונכנס מעצמו לשחזור הנתונים הזה של הווינדוס.

אחרי זה הוא עוד פעם קופא בתהליך של הטעינה של הווינדוס,ניסיתי SAFE MOD וניסיתי לפרמט וגם את זה אני לא מצליח.

חיברתי את הקשיח של הנייד למחשב הנייח בבית והווינדוס בHD עובד מצוין.

אני מתחיל לחשוב שזה אולי קשור לסוללה של המחשב יכול להיות?

הסוללה שלו מתה ממזמן והמחשב תמיד ועבד עם חיבור לחשמל,יש סיכוי שזה בגלל זה דווקא?

ואיך יודעים איזה סוללה אמורים לקנות אני רוצה להביא מEBAY.

פורסם

בוקר טוב.

אם יש תקלה במחשב - זה לא משנה אם הוא מחובר לחשמל או עובד עם סוללה, זה אומר שיש בעיה במחשב, בעיה כשלהי.

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות לעצמך סוללה "שתהיה", אז תרשום פה את הדגם של המחשב ונביא לך קישור לקניה מאיביי.

פורסם

הקורוזיה תחרפן אותך, יכול להיות שתחליף סוללה וזה לא יעזור.

פורסם

איך אתה בענין של לפרק אותו ולהסתכל בעצמך מה קרה שם ואיפה ?

ניתן לנקות קורוזיה אם מברשת ואלכוהול, לא משהוא מיוחד - אם זה הבעיה

ככלל מעבדות עושת הרבה פעמים "עוקץ" לכן תמיד רצוי לסמן את החומרה שלך ולראות שלא החליפו לך, שלא הראו לך שם לוח שהיה בכלל ממחשב אחר, להשוות סריאל מול מה שמופיע ב BIOS (לפניי ואחריי) וכו

פורסם
  • מחבר

אחרי שפיניתי לי קצת זמן מהצבא,אתמול יצא לי להגיע אליהם,הבחור שמה אומר שאין כבר מה לעשות עם המחשב,שגם אם עוד פעם אני יתן לו לעשות ניקוי קורוזיה זה יקרה עוד פעם.

מה אפשר תכלס לעשות עם מחשב נייד מקולקל?,חוץ מחלקים.

פורסם

לאורך כל הדיון לא רשמת את הדגם של המחשב, כלום. אז מה הדגם?

פורסם

יצא לי לנקות כמה לוחו מקורוזיה, יש כאלה ש "מחזיקים" ולא נהרסים שוב (לפעמים אחריי פעם שניה). אתה לא חייב לשלם למישהוא לעשות את זה, קח אלכוהול ומברשת ותתחיל לעבוד....

פורסם

תסביר מהזה "לא מצליח לפרמט" .

פורסם
  • מחבר

דגם-toshiba satellite p300-133

''לא מצליח לפרמט''-הכוונה היא שאני משנה את סדר הכוננים בביוס,זה טוען לי את המסך בהתחלה רק של הW7,ומשמה זה כבר נתקע.

כמובן שהדיסק קשיח של הנייד עובד פיקס על המחשב האישי שלי ועולה בו הווינדוס.

Chevy-איך מנקים קורוזיה בכלל?,מה צריך לנקות?,לפתוח את המחשב לגמרי ועם מה לנקות?

פורסם

בתור התחלה תפרק את הלוח מתוך המחשב ותצלם את המקום שיש בו קורוזיה שנבין איפה וכמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים