עבור לתוכן

להיות עם או בלי כיסוי למכשיר?

Featured Replies

פורסם

יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף.

מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה,

אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי?

כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה..

אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.

נערך על-ידי ToMeRv32

פורסם

מבחינה פיזיקאלית??? אהבתי.

פורסם

כיסוי ב 2$ מאיביי, לא יגן בפני נפילות, אולי ממכות שטחיות.

יש כיסויים כדוגמת otterbox שכן יגנו. אבל גם אז, קח אותם בעירבון מוגבל.

פורסם

איך אני אוהב את השאלות האלו.

אם אני אומר לך שעדיף בלי ואז יקרה משהו למכשיר שלך הרי אתה תתחרט שהקשבת לי.

אם אתה מאלו שהמכשיר נופל להם, ומדובר על מכשיר יקר, וודאי שכדאי להלביש לו מגן.

אם אתה מאלו שכבר כמה וכמה שנים יש לו סמארטפונים, ואף פעם(אפילו לא פעם אחת) המכשיר לא נפל לו, אז אולי יש טעם לשקול נוחות מול ביטחון, כי החלק של הביטחון נראה שכבר מכוסה.

פורסם
  • מחבר

אני לא אתחרט שהקשבתי לך כי כרגע אני גם ככה בלי, מטעמי נוחות.

שאלתי מבחינה תיאורטית סתם כדי לדעת.

פורסם

אני מעדיף להיות שקט ולשים מגן נורמלי שעושה עבודה ולא מורגש

המכשירים היום עדינים מאוד במיוחד המכשירים הסינים הזולים

וגם אייפון של אפל שהוא עשויי זכוכית שבירה משני הצדדים גם המיני טאבלט שלהם שביר

(לא זכוכית גורילה דור 3 4 כמו רוב המכשירים היום)

כבר היה פה אחד שקנה מכשיר סיני ושהוציא אתו ובדק נפל לו המכשיר ונשבר המסך והפסיק לעבוד אז כך את זה בחשבון

אני חושב בשביל שקט וכיסויי טוב אפשר להתרגל כי יודעים שהוא מגן אפילו חלקי זה עדיף מכלום

תאורטית אפשר לחיות בלי טלפון יקר או בלי טלפון בכלל ואז לא תתעסק בשאלות כאלה מיותרות

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

היה לי במשך הרבה מאוד זמן כיסוי של otterbox לS3 שלי. commuter אם אני לא טועה.

פשוט תענוג. ברמה שאני לא מפחד שהוא יפול לי. מגן בצורה נפלאה על הפלאפון ונותן לך ראש שקט. אני ממליץ.

תמיד יש לי את התקופות שפתאום מתחשק לי ללכת איתו "ערום", אבל בדרך כלל אני מחזיר מהר מאוד את הכיסוי.

פורסם
אני מעדיף להיות שקט ולשים מגן נורמלי שעושה עבודה

מי אמר לך שהוא "עושה עבודה"?

אני כבר כמה שנים עם סמארטפון בלי שום מגן, והוא כבר נפל לי כמה וכמה פעמים בכל מיני סיטואציות - באחת מהן הוא התרסק מגובה האוזן על רצפת בטון ועשה כמה קפיצות וגילגולים על הרצפה לפני שהוא נעצר. חוץ משיפשוף ממש קל וכמעט בלתי נראה (לא תשים לב אליו אם לא תחפש אותו במיוחד) באחת מהפינות - לא קרה לו שום דבר.

פורסם

יש לי SGS3.

אני עם מגן של OTTHERBOX שאמנם (מעט?) מגושם ולא הכי יפה אבל גם סוגר את הפורטים. לדעתי הדבר חשוב (סבורה שגם עניין סגירת הפורטים) במיוחד במכשירים מהסוג היקר יותר, בטח שבטח באלה שלא ממש מבוטחים.

אמנם אני נוטה לשמור על הדברים שלי אבל עדין מידי פעם דברים עלולים לקרות או כמעט לקרות, והמכשיר עלול להתחלק מהיד מהכיס או מהשולחן. עוזר לדעת שהמכשיר מוגן ולא לקבל מיני התקף לב בכל פעם שמשהו קורה או כמעט קורה - דבר שעלול לקרות בתדירות גדולה יותר אם למשל יש חיות מחמד או ילדים קטנים בבית.

דבר קטן ודי שולי נוסף, למי שזה חשוב נעים לראות שבזכות אותו נרתיק ומגן מסך המכשיר נשאר למעשה במצב חדש וללא שריטה. יתרה מזאת, למי שתמכנן למכור אותו בהמשך, סביר להניח שמצב ללא שריטה זה יקל על המכירה.

ושאלה קטנה למי שבמקרה יודע, האם לבד מקייסים של ottherbox ו-trident יש עוד פירמה המציעה הגנה דו שכבתית טובה, סגירה של הפורטים ו.. מראה לא יותר מידי מפלצתי (עדיף בכלל לא)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים