פורסם 2013 ביולי 712 שנים היי,איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני?תודה.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים יש תוכנה פשוטה מאוד שאומרת איזה חיבורים היו:http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html#DownloadLinksאני לא חושב שיש תוכנה שתגיד לך היסטוריה לחיבורי USB ישנים מה עשו, יש תוכנות שפועלות ברקע ומבצעות רישום שכזה אבל הן עולות כסף ובדר"כ הרבה
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר לדעתי אפשר לראות ברג'יסטרי...או בקובץ log של windows. רק אני לא יודע איפה...
פורסם 2013 ביולי 812 שנים לדעתי אפשר לראות ברג'יסטרי...או בקובץ log של windows. רק אני לא יודע איפה...מכיר מה אתה מדבר התוכנה שהבאתי הוספת רישומים כאלה לטבלה אחתאם אתה רוצה לדעת מה הועתק/הורד מ USB זה תוכנה נפרדת שעולה כסף ומבצעת מעקב בזמן אמת
פורסם 2013 ביולי 812 שנים אסור לך להתקין על המחשב תוכנות????בכל מקרה למיטב ידיעתי מערכת windows לבדה לא מבצעת רישום של קבצים שהועברו אל/מ דיסק און קי למחשב. (או תיעוד תוכן תעבורה שמתבצעת בחריצי USB...).
פורסם 2013 ביולי 812 שנים התוכנה עובדת בלי התקנה, אם אתה רוצה גם בלי תוכנה יש דרך הרג'יסטרי תיקיה בשם usbstor וכדי לגלות מתי חובר לאחרונה (ללא תוכנה) אתה צריך לעשות יצוא לאותו REG לקובץ TXT ששם רשום מתי שונה לאחרונה (חותמת זמן)התיקיה נמצאת בנתיב הבא:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USBSTORאסור לך להתקין על המחשב תוכנות????בכל מקרה למיטב ידיעתי מערכת windows לבדה לא מבצעת רישום של קבצים שהועברו אל/מ דיסק און קי למחשב. (או תיעוד תוכן תעבורה שמתבצעת בחריצי USB...).קיימת אבל מתחיל מ-25$ בערך לתוכנה הפשוטה ביותר נערך 2013 ביולי 812 שנים על-ידי ralman
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.