פורסם 2013 ביולי 712 שנים שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא
פורסם 2013 ביולי 712 שנים מחבר כן, גם בלי precision זה קורס.וגם בלי קשר לכרטיס.גם מזמן, עם ה-680 זה היה ככה.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים לא הבנתי..עם ה680 עבדה עד שקרסה, ומאז לא,ואז עם ה780 שוב עבדה עד שקרסה?או שפירמטת מאז?ניסית להסיר את התוכנה באופן מלא? (אפילו עם תוכנה כלשהי כמו Revo Uninstaller שאולי תסיר יותר דברים)בדקת אולי זה באג ידוע בתוכנה?אולי משהו מופעל באופן קבוע בתוכנה של הדרייבר וזה מפריע לתוכנה?
פורסם 2013 ביולי 712 שנים מחבר פרמטתי היום.חששתי שזה יקרה שוב.גיגלתי בריפרוף, לא נראה נפוץ.אני אסיר עם רבו ואחזיר תוצאות.עוד הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.