פורסם 2013 ביולי 712 שנים שלום,היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש.מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס.מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?!לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים אם אתה רוצה התקנה נקיה ויפה, ההיגיון אומר שלא תקנה גרסת שידרוג.חוץ מזה, למיטב זכרוני ממה שנאמר בזמנו, לא צריך להתקין בצורת שדרוג דווקא אלא גם התקנה נקיה תהיה מאוקטבת כראוי - כל עוד ההתקנה זיהתה שהיתה על המחיצה קודם גרסה ישנה יותר של windows, גם אם במהלך ההתקנה ביצעת פירמוט למחיצה למשל. זו אכן טירחה נוספת להתקין win7 קודם, אבל זה חלק מהמחיר של בחירה בגרסת שדרוג.באשר לקראקרים הקרימינלים, שום דבר לא מכריח אותם להשתמש באותו ISO כמו שלך עם גירסת שדרוג. הם פשוט משתמשים בגרסה שונה שבשבילה כן יש פריצה עובדת.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים מחבר בזמנו, שידרתי מ-7.אבל עברו מאז הרבה מים בירדן, ונוצרו לי בעיות.עד לכדי חוסר אפשרות לעשות בוט.היום רציתי פשוט להתקין מחדש, אתה רואה את זה הגיוני שאני צריך לגרד דיסק של 7, להתקין אותו, לפרמט אותו ואז להתקין 8?!
פורסם 2013 ביולי 712 שנים מחבר בוא נדגים תרחיש, אולי לא הכי הגיוני, אבל אפשרי בהחלט.לפני 12 שנה קניתי רישיון ל-xp.מאז, שידרגתי לוויסטה, 7 ולבסוף 8.התגלעה בעיה, ואולצתי להתקין מחדש.האם, כדי להתקין מחדש ווינדוס אני עכשיו אצטרך לשמור בקנאות דיסקים של גרסאות קודמות ולהתקינן אחת על השנייה?לדעתי מוזר. למרות שקניתי גרסאת שדרוג.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים יש דרך להתקין את גרסת השדרוג באופן נקי ולאקטב, עשיתי זאת בעבר, תעשה חיפוש בגוגל ותמצא... נערך 2013 ביולי 712 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 ביולי 712 שנים לא התכוונתי למשהו לא חוקי. מי שקנה את גרסת השדרוג מ- 7 ל- 8 יש דרך להתקין ולאקטב אותה על דיסק קשיח ריק. אני אשתדל לחפש מאוחר יותר את ההוראות ואני אעדכן עם הלינק. נערך 2013 ביולי 712 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 ביולי 712 שנים כשהרצתי את החיפוש לביטוי:how to properly activate win 8 upgrade on clean installקיבלתי את התוצאה הבאה (מיני רבות)- תבדוק אם זה עובד לך לפי המדריך...http://lifehacker.com/5984278/how-to-do-a-clean-install-of-windows-8-with-an-upgrade-disc
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.