עבור לתוכן

אזהרה לכל מי שקנה רישיון שדרוג לווינ' 8

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש.

מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס.

מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?!

לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.

פורסם

אם אתה רוצה התקנה נקיה ויפה, ההיגיון אומר שלא תקנה גרסת שידרוג.

חוץ מזה, למיטב זכרוני ממה שנאמר בזמנו, לא צריך להתקין בצורת שדרוג דווקא אלא גם התקנה נקיה תהיה מאוקטבת כראוי - כל עוד ההתקנה זיהתה שהיתה על המחיצה קודם גרסה ישנה יותר של windows, גם אם במהלך ההתקנה ביצעת פירמוט למחיצה למשל. זו אכן טירחה נוספת להתקין win7 קודם, אבל זה חלק מהמחיר של בחירה בגרסת שדרוג.

באשר לקראקרים הקרימינלים, שום דבר לא מכריח אותם להשתמש באותו ISO כמו שלך עם גירסת שדרוג. הם פשוט משתמשים בגרסה שונה שבשבילה כן יש פריצה עובדת.

פורסם
  • מחבר

בזמנו, שידרתי מ-7.

אבל עברו מאז הרבה מים בירדן, ונוצרו לי בעיות.

עד לכדי חוסר אפשרות לעשות בוט.

היום רציתי פשוט להתקין מחדש, אתה רואה את זה הגיוני שאני צריך לגרד דיסק של 7, להתקין אותו, לפרמט אותו ואז להתקין 8?!

פורסם

אם קנית גרסת שידרוג, כן למה לא ?

פורסם
  • מחבר

בוא נדגים תרחיש, אולי לא הכי הגיוני, אבל אפשרי בהחלט.

לפני 12 שנה קניתי רישיון ל-xp.

מאז, שידרגתי לוויסטה, 7 ולבסוף 8.

התגלעה בעיה, ואולצתי להתקין מחדש.

האם, כדי להתקין מחדש ווינדוס אני עכשיו אצטרך לשמור בקנאות דיסקים של גרסאות קודמות ולהתקינן אחת על השנייה?

לדעתי מוזר. למרות שקניתי גרסאת שדרוג.

פורסם

מוזר או לא זה מה יש... פעם הם אפשרו שידרוג ללא התקנה כנראה שב8 לא....

פורסם

יש דרך להתקין את גרסת השדרוג באופן נקי ולאקטב, עשיתי זאת בעבר, תעשה חיפוש בגוגל ותמצא...

נערך על-ידי LazyCat

פורסם
  • מחבר

איזה גרסאת עדכון?

מה לחפש בגוגל?

פורסם

חפש ב TL

פורסם

יש שם גרסאות שעובדות.

אופס דבאל בטעות

פורסם

לא התכוונתי למשהו לא חוקי. מי שקנה את גרסת השדרוג מ- 7 ל- 8 יש דרך להתקין ולאקטב אותה על דיסק קשיח ריק. אני אשתדל לחפש מאוחר יותר את ההוראות ואני אעדכן עם הלינק.

נערך על-ידי LazyCat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים