עבור לתוכן

TMS VS IQPC

Featured Replies

פורסם

האם הם אמינים?

פורסם

השאלה שלך לא במקום...

גם אם אתה מעוניין לקנות כרטיס מסך מאחת החנויות האלה ואתה רוצה לדעת האם הן נחשבות אמינות אז יש באתר פורום צרכנות (לדוגמא).

בכל מקרה שתי החנויות נחשבות כאן לאמינות ולא חסר דיונים על שתיהן (כולל הרבה חוות דעת חיוביות על שירות).

אקדים ואומר שיש גם מקרים בהם חוות הדעת פחות טובות אבל ברוב רובם של המקרים, הדברים נפתרו מול החנות (שוב, במידה והיו בעיות ובדר"כ אין).

מהתנסות אישית שלי עם שתי החנויות, שתיהן טובות מאוד.

פורסם

ממליץ על שתיהן..רכשתי גם מזו וגם מזו והשירות היה סופר מהיר כמו כן גם ההסברים בטלפון ..כן ירבו חנויות כאלו.

פורסם

ובכן אני עדיין עם כרטיס מסך חלופי מIQPC (והמחשב עצמו כבר מזמן מת). וזה לא עניין של מזל. בזמנו (לא יודע אם גם עכשיו) היתה מנהלת החנות אמא של יאיר (הטכנאי שעובד שם) ופשוט או שהיתה מסננת אותי או צועקת עלי בטלפון שאני מעז להתקשר פעם בשבוע כדי לברר מה עם הכרטיס מסך שלי (שנשלח ליבואן בפעם השישית וכשמגיע נשרף במקום במעבדה לפני שעוד יוצא מהחנות אלי הביתה).

(המחשב מזמן מת כי מדובר על מקרה שנמשך כשנה וחצי ב2009-2010), אבל כן, הכרטיס החלופי שהם נתנו לי (לאחר שישבתי להם על הווריד) עדיין אצלי בלי שזכיתי בכלל לקבל את הכרטיס מהיבואן שאמורים היו לתקן לי בסופו של דבר :|

פורסם

עכשיו אתה נזכר בזה?

פורסם

מה זה משנה אם השירות ניתן אתמול, לפני חודש או לפני מספר שנים? נפגעתי כצרכן בחנות הספציפית הזו וכל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום, אביא את הדוגמא שלי לכל צרכן פוטנציאלי שחושב לפתוח את ארנקו בפני החנות הנל.

פורסם

אין לי בעיה בכלל וכל הכבוד שאתה אומר את זה, אני פשוט אומר לך בלי שום קשר לדיון, איך לא עשית מזה רעש עד עכשיו?

פורסם

קח את החנות שקרובה אליך יותר

תמיד יש אפשרות לתקלות לכן חשוב שגם לך יהיה נוח לחזור אליהם

פורסם

תאמינו לי חבל ש-TMS לא פותחים סניף באיזור הצפון קריות/חיפה..זה היה מעולה.

פורסם
ובכן אני עדיין עם כרטיס מסך חלופי מIQPC (והמחשב עצמו כבר מזמן מת). וזה לא עניין של מזל. בזמנו (לא יודע אם גם עכשיו) היתה מנהלת החנות אמא של יאיר (הטכנאי שעובד שם) ופשוט או שהיתה מסננת אותי או צועקת עלי בטלפון שאני מעז להתקשר פעם בשבוע כדי לברר מה עם הכרטיס מסך שלי (שנשלח ליבואן בפעם השישית וכשמגיע נשרף במקום במעבדה לפני שעוד יוצא מהחנות אלי הביתה).

(המחשב מזמן מת כי מדובר על מקרה שנמשך כשנה וחצי ב2009-2010), אבל כן, הכרטיס החלופי שהם נתנו לי (לאחר שישבתי להם על הווריד) עדיין אצלי בלי שזכיתי בכלל לקבל את הכרטיס מהיבואן שאמורים היו לתקן לי בסופו של דבר :|

אני רק אציין שזו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בהערה כזו לגבי IQPC (שנוגעת לצורת הניהול של אמא של יאיר), כבר שמעתי בעבר משהו על זה ויכול להיות שהיה על זה משהו פה בפורום ובסוף זה נפתר ע"י יאיר עצמו.

בנוגע לזה, כבר תקופה ארוכה שהיא לא שם ויאיר מנהל את החנות (לא שזה משנה משהו למקרה שלך ספציפית).

חשוב לציין שבשתי החנויות יש אנשים שרק רוצים לתת שירות טוב בין אם זה יאיר או קיריל או כל אחד מאנשי המעבדות של שתי החנויות.

שתיהן טובות, לשתיהן חוות דעת חיוביות ברוב רובם של המקרים ושתיהן יחסית אטרקטיביות במחיר (כשמסתכלים על מכלול של מחשב ולא על חלקים באופן פרטני).

פורסם

לפני כמה חודשים במהלך הרכישה הקבוצתית של הdual x 7970 דיברתי עם יאיר מ-iqpc ושאלתי אם אפשרי לחלק את התשלום, חצי באשראי וחצי במזומן, הוא אמר שיעביר אותי למנהלת שתראה מה אפשר לעשות.

אני לא יודע אם זו היא דיברה איתי אבל קיבלתי הסבר נעים ונחמד לגבי צורת התשלום, השירות היה מהיר והמשלוח יותר, אפילו נאמר לי במילים הללו אני מסובב את השליח למרות שהוא כבר יצא שיבא לאסוף את ההזמנה שלך כדי שהכרטיס יהיה אצלך מחר בבוקר.

אחרי כחודש חיפשתי למכור את הכרטיס(לא משנה עכשיו למה).

בחור אחד פנה אלי כדי לקנות את הכרטיס והיתה לו בעיה לבא אלי כדי לקחת אותו, בסוף מכרתי והבחור קצת התבאס, אמר שאין לו בעיה לקנות חדש אך המכירה הקבוצתית עם הבאנדל של המשחקים נגמרה.

התקשרתי ל-iqpc והם עשו את כל המאמצים כדי למצוא לו כזה כרטיס עם חבילת המשחקים.

פורסם

יש לי ניסיון מעולה עם שתי החנויות.

פורסם

היה להם סניף לפני כמה שנים שנסגר...

ממה שאני מבין יש להם משלוח עד הבית לכל הזמנה ואם המוצר באחריות אז גם המשלוח עליהם, זה נראה לך בעיה ?

פורסם

לקוחות שאינם גרים בקרבת מעבדת שירות ונעזרים במשלוחים לצורך אחריות : יש לשמור את קרטון מארז המחשב, כולל קלקרים, מינימום לשנה הראשונה, ע"מ למנוע בעית אריזה בזמן שינוי למימוש אחריות.

אין ביטוח על מוצרים שלא נשלחו באריזה מקורית.

פורסם

היה אבל נסגר הסניף בצפון היה הסניף המקורי של TMS ובקשר לנושא הדיון עדיף TMS היה לי נסיון לא משהו עם IQPC .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים