עבור לתוכן

המלצה לאוזניות עם מיקרופון

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה

העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים.

בתודה מראש על ההמלצות.

פורסם

לצערי אני חושב שהתאמת אוזניות עם מיקרופון שמיועד למכשיר אנדרואיד כלשהו היא בעייתי קצת.

ע"פ מה שידוע לי, כל האוזניות שמיוצרות עם מקרופון (ובד"כ גם כפתורים לשליטה על הווליום וכו') מיוצרים במיוחד לאייפון - יעני לiOS. לכן אתה תיאלץ להריץ חיפוש על כל אוזניה ולבדוק תאימות לגבי המכשיר הספציפי שלך - הS3.

בכל אופן, המיקרופון נורא מצמצם לך את האפשרויות, אני ממליץ לך לקנות אוזניות למוזיקה בנפרד (אם זה הצורך העיקרי שלך כמובן) ואוזניות לדיבור בטלפון בנפרד (תחפש פשוט אוזניות חדשות שמיועדות לS3, זה אמור לעלות גרושים).

בתקציב הזה אני חושב שכדאי שתלך על אין איר. יש אפשרות לקנות באינטרנט (ebay וכו')?

פורסם
  • מחבר

כן יש אפשרות לEBAY. מה היית ממליץ?

פורסם

יש לך כמה אופציות לא רעות בכלל בתקציב הזה.

אם תגיד לי לאיזה מוסיקה הן מיועדות אולי אוכל לתת לך הכוונה קצת יותר מדוייקת.

פורסם
  • מחבר

די מגוון רוק, מטאל, קאנטרי, לטיני, פופ ואינדי.

ושכחתי לציין שחשוב שלאוזניות תהיה בקרת ווליום (כזאת שאפשר גם להעביר איתה שירים) עם עדיפות ל IN EAR (אבל לא חובה הדגש הוא על איכות שמע).

שוב תודה אנשים על המענה המהיר.

פורסם

יש לך את אלה:

http://www.ebay.com/itm/New-Original-VSONIC-GR06-High-Fidelity-Professional-Quality-Stereo-Earphones-/140974088227?pt=US_Headphones&hash=item20d2b5e023

אוזניות מעולות, אבל שוב בלי שליטה על הווליום ומיקרופון לשיחות. כמו שכבר אמרתי זה מאוד מצמצם את האפשרויות, ואני באופן אישי לא מכיר אוזניות עם תאימות מיוחדת לאנדרואיד.

שים לב שאוזניות אלה הן Over the ear, כלומר הן in ear שמתלבשות לך מאחורי האוזן ולתוך התעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, רק ששמתי לב שיש גרסת IN EAR לאוזניות הללו. היא טובה באותה מידה?

פורסם

גרסאת אין איר רגילה? לא שידוע לי..אולי אנחנו מדברים פה על גירסה אחרת, שלח לינק

פורסם

בדיוק אותן אוזניות. המבנה שלהן (אם תשים לב החיבור על הבית של הדרייבר עצמו לא בדיוק "ישר") לא מאפשר הרכבה ישרה "רגילה".

בכל מקרה זה לוקח קצת זמן אבל צורה כזאת של הרכבת אוזניות עדיפה, נוחה יותר, מורידה מיקרופוניות ונוחה יותר גם בשימושים כמו ספורט וכו'.

אחלה אוזניות אני ממליץ :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, כנראה שזה מה שאני יקנה ועזרת לי מאוד. :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים