פורסם 2013 ביולי 612 שנים למומחים שלום רב!ברשותי מערכת עייפה:amd athlon 64 x2 4000 dual coreDDR2 800 4GASROK -NFORCE6109800GT 512WIN8 64נכון להיום אני משחק בסטרקרפט2 בלי בעיה, זה המשחק הראשון לאחר שנתיים שלא התקנתי דבר (אוניברסיטה...)והיום התקנתי Company of Heroes 2 , נראה שהמשחק עובד לא רע ב 1600X1024 אך יש לי מריחות בתמונה.ניסיתי לקחת PRINTSCN אבל משום מה כשאני מדביק יש תמונה שחורה ...זה נראה כאילו הצבעים נמרחים בדמויות ובנוסף לזה התמונה בחלקה מתחלקת למשולשים...אני מניח שהמנוסים בתחום יבינו למה אני מתכוון.מהיכן הבעיה נובעת?... תודה!
פורסם 2013 ביולי 912 שנים המחשב שלך גם ככה חלש מדי למשחק הזה ובקושי עומד בדרישות המינימליות...כרטיסי מסך חזקים בהרבה משלך (וגם מעבדים) מתקשים להריץ אותו.http://www.techspot.com/review/689-company-of-heroes-2-performance/page2.html
פורסם 2013 ביולי 912 שנים המחשב שלך ענתיקה רצינית. אבל זה לא אמור לגרום לתופעה המתוארת.יתכן שכרטיס המסך מתחמם מדי. תנסה לנקות אותו מאבק ולרענן את המשחה התרמית בין המעבד הגרפי לגוף הקירור.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים אני גם חשבתי על זה אבל הבעיות שהוא תיאר+שלא עדכן כלום שנתיים ...העלו בי את המחשבה שאולי הדרייבר לא מעודכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.