עבור לתוכן

רוצה את הצעקה האחרונה ולא רוצה להתחרט תקציב ללא הגבלה

איזה פלאפון אתם ממליצים על סמך מה שפירטתי באשכול 15 הצבעות

1. 1. איזה פלאפון אתם ממליצים על סמך מה שפירטתי באשכול

• גלקסי S4
      6
    • HTC ONE
      6
    • XPERIA Z
      0
    • מכשיר אחר...
      3

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא מזמן הייתה כאן כתבה הנוגעת לקושי הרב הגובל בחוסר יכולת לתקן את הHTC One.

אני לא יודע מה איתך, אבל הייתי חושש לקנות מכשיר ב3000 שקל עם רמת השירות והמעבדות פה בארץ, כאשר תיכננו אותו כמכשיר שלא ניתן לתיקון.

זה היה פוסל אצלי את המכשיר מיידית.

הייתי קונה נקסוס 4.

קודם כול באף תחום לא כדאי לקנות את היקר ביותר.

בלי קשר מדובר במכשיר טוב מאוד שנותן תמורה גבוהה למחיר+עידכונים שוטפים מגוגל.

לא רוה סיבה לקנות משהו אחר למרות שלל המכשירים החדשים שיצאו לאחרונה.

פורסם

באמת , עזוב אותך שטויות קנה אייפון 5, כל כך הרבה יותר טוב. מזה משנה אם המנוע (כוח עיבוד בלה בלה) של המכונית של סמסונג חזק יותר, זה איך המכונית מרגישה. מילה של חקלאי :s0432:

פורסם
לא מזמן הייתה כאן כתבה הנוגעת לקושי הרב הגובל בחוסר יכולת לתקן את הHTC One.

אני לא יודע מה איתך, אבל הייתי חושש לקנות מכשיר ב3000 שקל עם רמת השירות והמעבדות פה בארץ, כאשר תיכננו אותו כמכשיר שלא ניתן לתיקון.

זה היה פוסל אצלי את המכשיר מיידית.

הייתי קונה נקסוס 4.

קודם כול באף תחום לא כדאי לקנות את היקר ביותר.

בלי קשר מדובר במכשיר טוב מאוד שנותן תמורה גבוהה למחיר+עידכונים שוטפים מגוגל.

לא רוה סיבה לקנות משהו אחר למרות שלל המכשירים החדשים שיצאו לאחרונה.

1+

במקום להוציא הרבה כסף על המכשיר "הכי טוב" ואז להתבאס כשהוא מתיישן במהירות, תוציא הרבה פחות על מכשיר טיפה פחות טוב (גם זה תלוי במה) וכך תוכל להתחדש במכשיר חדיש יותר מהר.

הנקסוס 4 ישודרג לאנדרואיד 5 לפני כל השאר. סביר להניח שהרבה לפני.

עוד שנתיים במידה והוא כבר ירגיש מיושן, (אם הוא ירגיש מיושן, גם ה s4 וגם htc1 ירגישו מיושנים) תוכל לקנות מכשיר חדש בלי פגיעה משמעותית בכיס. הנקסוס 4 גרסת ה 16GB עולה כיום 1800 שח בישראל. מאוד יכול להיות שבעוד שנתיים תוכל לקנות גם את הנקסוס 5-6 במחיר דומה, ובעצם לשלם סה"כ רק מעט יותר מששילמת על htc1 אחד כיום. (או אפילו פחות במידה ותמכור את הנקסוס 4 הישן ביד 2)

פורסם
ואני מכיר מישהי (נשבע לך בכל היקר לי שאני לא ממציא את זה סתם לצורך הויכוח) עם גלקסי 4 סטוק לחלוטין (בלי רוט, אפילו בלי הרשאה להתקנה של אפליקציות מחוץ למרקט.. היא בחורה ממוצעת ולא מתעסקת בדברים האלה) שיום בהיר אחד לפני כשבוע הגלקסי 4 שלה פשוט נכנס ל-boot loop אינסופי בלי שום סיבה הגיונית.

אז מה זה אומר?

תשמע היום אף סמארטפון לא בטוח לחלוטין לכול אחד יש את הבעיות המשוגעות שלו אבל אני לא ממש סומך על המכשירים של סוני

יכול להיות שאני טועה וגם המכשירים של סמסונג לא הכי בטוחים פשוט נתקלתי בפחות תקלות של מכשירי סמסונג

פורסם

הנקסוס 4 שלי פועל בצורה חלקה יותר מאשר ה-S4 וה-ONE. לפי השמועות הוא יפעל עוד יותר טוב עם הגרסה הבאה של אנדרואיד (4.3 או 5).

פורסם

אני מעריך שI9505 עם ונילה אמור לפעול בצורה חלקה יותר מהsgs 4 הרגיל מבחינת חלקות.

מוזר לי שמתעלמים מI9505.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים