עבור לתוכן

R9800 PRO - מחירים

Featured Replies

פורסם

אמרתי לכם ;D

אבל הוא עדיין שווה, כל עוד לא עושה OC (שגם ככה לא ממש צריך) הוא מעולה, ומה הבאנדל של הלייט ריטייל?

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה משמיץ סתם רן?

אני בניתי כמה מערכות מחשב בשבילי ובשביל חברים מKSP

הפעם היחידה שהייתי צריך שרות הייתה עם המחשב שלי, ותאמין לי, הם נתנו לי להתנחל שעה וחצי בתוך המעבדה שלהם ולשבת לטכנאי על הווריד עד שהוא בדק לי את כל מה שרציתי במחשב. כולל לגרום לו להחליף לי שלוש מאוורררי סטוק של אינטל

אתה, על תמהר לשבח את החנות הזאת כי זה שאיתך הם היו בסדר זה לא אומר שזה אם כולם ככה.

אני שמעתי כול כך הרבה תלונות עליהם שאני יכול כבר לכתוב על זה ספר שלם.

לי אישית הם עשו בעיות אם אחריות , היה לי אם האחריות כזה בלאגן שאני מציע שאף אחד לא יתקל בזה.

עד שאני לא עמדתי על שלי ועשיתי להם את המוות לא רצו להחליף לי כרטיס שנשרף.

אז ככה שכל תשבח אותם יותר מידי.

פורסם

אז ככה שכל תשבח אותם יותר מידי.

אני ממש לא משבח אותם

אבל:

לדעתי לא מגיע להם כזאת קטילה, המחירים שלהם מאוד מעולים, ולי לא קרה שום בעיות איתם

פורסם

המחירים שלהם טובים מאוד זה נכון אבל העניין הוא שמחירים זה לא הכול.

מתי שאתה מזמין מהם ויותר לא מיתעסק אז הכול בסדר אבל , שנהרס לך משהו אתה נידפק איתם ובגדול וכמו שאמרתי מיקודם אני לא הייתי היחיד שעשו לו בעיות.

פורסם

סתם שקרנים במפרט הטכני הם שולחים אותך לגירסת הULTIMATE שכוללת את הheatsink של zalman ובתמונה הם שמים את גירסת ה ATLANTIS שלא כוללת את הheatsink.

אני לא סומך עליהם. :-\

פורסם

גם לגרסא הרגילה המחיר הזה הוא ממש טוב

פורסם
  • מחבר

הנושא הזה הוא לא על השירות ב KSP זה על למה המחירים לא מעודכנים ואם בכלל זה יקרה..

ובקשר לכרטיס שKSP מוכרים ... חוץ מסינק שונה , מה עוד שונה בו ?

פורסם

רגערגערגע

אני מבולבל לאיזה גרסה יש את הסינק המתקדם?

לultimate או kלatlantis?

(והאם לדובים יש אותו?)

עריכה:

איזה כרטיס יותר טוב?

ATI ORIGINAL 9800 PRO 128

או ספיר (הדגם עם הסינק המתקדם יותר)?

פורסם

לאטלנטיס יש את הסינק הרגיל.

לפי מה שאני יודע ספיר כבר לא מוכרת יותר את הדגם עם הסינק המשופר, הם גם החליפו את הקירור של הדגם עם ה256MB (לסינק ענק מגעיל כזה :P).

פורסם

ל-Ultimte יש סניק יותר טוב וגדול אבל בלי מאוורר, הקירור בסופו של דבר לא יותר טוב אלא קירור שקט! זו המטרה. אני דווקא מעדיף את המאוורר.

פורסם

שאלה טיפשית מה זה סניק?

פורסם

סינק זה משהו מאלומיניום/נחושת בד"כ, ש"סופג" את החום מהמעבד ומפזר אותו על שטח פנים גדול יותר (לסינק יש שטח פנים הרבה יותר גדול מזה של המעבד). בד"כ שמים מאורר על ההיטסינק בשביל לקרר אותו. אם רוצים להפטר מהמאורר, צריכים שלסינק יהיה שטח פנים יותר גדול בשביל שהחום יתנדף בצורה יעילה יותר.

פורסם

לא סניק אלא סינק קיצור של היטסינק.

היטסינק זה הדבר הזה שיושב על הליבה(המעבד הגרפי של הכרטיס מסך) של הכרטיס מסך ומקררת אותו יש גם היטסינקים על המעבד של המחשב(למשל פנטיום 4).

פורסם
  • מחבר

חוץ מההיטסינק , שזה ממש ממש לא משנה לי , יש בו עוד שינויים ? זכרונות בns נמוך יותר ? ליבה מוחלשת? דברים כאלה

פורסם

אוקי.. הכרטיס מגיע עם 2 סוגי זכרונות, אחד 2.86NS של סאמסונג והשני 2.86NS של הייניקס, עכשיו:

עם הזכרונות של סאמסונג יש טיפה בעיות והם טיפה טיפה פחות טובים לOC מאשר ההייניקס, ההייניקס מצויינים!! אין ממש תלונה עליהם ואנשים הגיעו איתם לתוצאות מעולות, אם יהי לך מזל, "תיפול" על הייניקס ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים