עבור לתוכן

R9800 PRO - מחירים

Featured Replies

פורסם

היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ ,

רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להזמין אותו מארצות הברית זה יצא לך בסביבות ה270דולר כולל מכס ומעמ...

אבל בארץ כבר יש את הכרטיס ב1570שקל , אז תחליט לבד...

פורסם

Stinger מאיפה אפשר להזמין את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

"אבל בארץ כבר יש את הכרטיס ב1570שקל , אז תחליט לבד..."

בכמה חנויות בדקתי , 2000 שקל מינימום , אתה בטח מתכוון ל R9800 SE שהוא סתם קקה :)

פורסם

לא אני לא , Sapphire Atlantis RADEON 9800PRO = 1570NIS

כאן :

www.ksp.co.il

פורסם
  • מחבר

ואללה.. נלך עליו כנראה :]

ישך אולי מושג למה שאר החנויות לא מעדכנות מחירים ?

תודה

פורסם

KSP תמיד דואגים לעדכן מחירים הכי במהירות ולהשיג את הדילים הכי זולים.. אני תוהה על חשבון מה... מלבד השירות זאת אומרת..

פורסם

הכרטיס מסך Sapphire Atlantis RADEON 9800PRO שמוכרים ב- KSP הוא בקופסה Retail?

פורסם

אלוהים רק יודע...

באתר הם בכלל מביאים לינק ל Ultimate, שהוא ריטייל + סינק עצבני ביותר, קשה לי להאמין שזה מה שהם יספקו...

פורסם

מה שהם מוכרים זה לייט ריטייל, הכרטיס עצמו מגיע עם הסינק הרגיל של ATi ולא הסינק המופרסם (והמעולה) של Sapphire...

פורסם

מה שהם מוכרים זה לייט ריטייל, הכרטיס עצמו מגיע עם הסינק הרגיל של ATi ולא הסינק המופרסם (והמעולה) של Sapphire...

אז אתה מתכוון שהכרטיס הוא לא מדגם "Atlantis"? כי כרטיס שהוא מדגם "Atlantis" אמור להמכר עם סינק משופר, זכרונות משופרים, ובכלל, צבעו שחור (במקום האדום הרגיל).

פורסם

KSP תמיד דואגים לעדכן מחירים הכי במהירות ולהשיג את הדילים הכי זולים.. אני תוהה על חשבון מה... מלבד השירות זאת אומרת..

למה אתה משמיץ סתם רן?

אני בניתי כמה מערכות מחשב בשבילי ובשביל חברים מKSP

הפעם היחידה שהייתי צריך שרות הייתה עם המחשב שלי, ותאמין לי, הם נתנו לי להתנחל שעה וחצי בתוך המעבדה שלהם ולשבת לטכנאי על הווריד עד שהוא בדק לי את כל מה שרציתי במחשב. כולל לגרום לו להחליף לי שלוש מאוורררי סטוק של אינטל

פורסם

כן גם איתי הם היו בסדר גמור.

פורסם

אם הם כותבים דגם מסויים, הם חייבים לספק אותו, אחרת זה לא חוקי ואפשר לתבוע אותם.

פורסם

חבר שלי עכשיו קנה את הכרטיס הזה והוא האדום הרגיל של ATI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים