עבור לתוכן

אג"ח של אי.די.בי אחזקות / פיתוח

Featured Replies

פורסם

אהלן ערב טוב לכולם ,

לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות .

כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב .

אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד ..

כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה ..

אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה .

אודה לו .

פורסם

תיראה בעל החברה עשה שטויות לקח כסף של הצבור שהיו בפנסיות החברות נתנו לו בלי ערבות ובלי כלום את הכסף שלנו

תמורת מניות גם הבנקים נתנו לו הרבה הרבה סכומים גדולים תמורת מניות הוא פיזר את הכסף על יותר מדיי חברות

ולקח לעצמו הרבה אחוזים (ועשה חיים משוגעים) מהחברות על חשבון החברות שהרוויחו במקום להעביר אותם לחברות שהפסידו

הוא מסובך יותר מדיי בגלל הקומבינות שלו והם לא יצליח למצוא משקיעה או להחזיר את רוב הכסף המדינה תצטרך לפרק את החברה שלו

לחברות קטנות ולמכור בשביל להחזיר כסף והם גם זה לא יעזור לא יצליח ומכרו את כול הנכסים שיש לו

ואתה האחרון שתקבל כסף רק במקרה שהחברה תשרוד יכול להיות שהמניות אגרות חוב שלך היו שווים קצת יותר בעתיד

אבל אין סיכוי שהחברה תחזור להיות מפלצת ששותה את הכספים של הציבור וסתם מנופחת בזמן שיש לחברה הרבה הרבה יותר מדיי חבות שהציבור לא יודעה כי מסתרים מימנו היא לא יכולה להיות חברת ענק

ששווה הרבה אלה עם היה נס קסם זה לא יקרה בהצלחה

נ.ב

עם יש לך אגרות חוב של החברה כללי קשה יותר לקבל כסף ולא של חברה מסוימת שלו

אז אתה צריך לבדוק מה מצב החברה הספציפית הזאת אולי היא עוד שווה משהוא

במיוחד עם מכרו אותה למשהו אחר ועם לא גם זה לא שווה הרבה

לא אתמול ולא היום ולא מחר אני לא הייתי שם אגורה על החברה של השקרן פשיעה הזה

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

האם היום היית קונה את האג"ח מתוך ציפיה שהוא יעלה?

אם לא - אין שום סיבה להמשיך להחזיק בו, רק בגלל שבעבר עשית השקעה שהתבררה כלא מוצלחת.

אני לא מסכים עם חלק גדול מהדברים שסוכריות אמר.

פורסם

אם מה אתה לא מסכים אתי תגיד או שאין לך מה להגיד אני מכיר את הסיפור של החברה הזאת טוב יותר

ממה ש 90% מהאנשים מכרים יודעים אני לא אומר סתם דברים

פורסם

במקרה אני גם מכיר את הסיפור

אבל להתחיל לטהר את ההודעה שלך ולהבחין בין עובדות לשטויות ישחית את זמני לריק

פורסם

כנראה אין לך משהו נורמלי לתקן אז אתה ממצי תירוצים אם יש לך מה להגיד תגיד אני רוצה לדעת אולי אני לא צודק ואולי אני צודק ולא נעים לשמועה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים