עבור לתוכן

הבדל בין יצרנים.

Featured Replies

פורסם

שלום. מחפש לעצמי כ.מסך.

החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB

חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי.

יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא?

לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE

למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי?

במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק

1. 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP
  2. לא כתוב יצרן :(

פורסם

הגרסאות היקרות עולות כמעט כמו GTX 660 אז אין מה להתייחס אליהן.

הגרסה היחידה עם תמורה סבירה למחיר היא ה - ZOTAC שעולה 840 ש"ח.

פורסם

בחלק מהמרקים מספיק שתסתכל על תמונות של 2 הכרטיסים אחד לייד השני ותראה בעצמך. בהרבה כרטיים חותכים עלויות על כל המעגל של ייצוב מתח (קבלים, סלילים, כמות וסוג מוספטים, כניסות מתח מהספק.....), קירור (ולידיעתך : גוף קירור פסיבי גדול עולה יותר מגוף קירור קטן אם מאוורר - רוב העלות היא לא המאוורר), קירור של הזכרונות וכן הלאה

אחריי זה יש שאלות למה יש כרטיסים שמתחילים לתת ארטיפקטים וצריך לאפות בטוסטר ואחרים שעובדים ללא תקלות.....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אל ההסבר!

אני רק רוצה לוודא שאני מבין נכון.

הבפנים של כל הכרטיסים אותו דבר, ומה ששונה זה פתרון הנדסי של איך לחבר את הכל לכרטיס? ז"א בתאוריה הביצועים בסדר גודל זהה פלוס מינוס אחוזים בודדים לפה ולשם בזכות בניית הכרטיס? אם זה כך אז ZOTAC יש לו בנייה טובה או לא? האם GIGABYTE שווה הבדל של 7% במחיר?

פשוט לא נראה לי שמחיר ואיכות הולכים ביחד בארץ..

מודה מראש על התשובה

פורסם
תודה רבה אל ההסבר!

אני רק רוצה לוודא שאני מבין נכון.

הבפנים של כל הכרטיסים אותו דבר, ומה ששונה זה פתרון הנדסי של איך לחבר את הכל לכרטיס? כן

ז"א בתאוריה הביצועים בסדר גודל זהה פלוס מינוס אחוזים בודדים לפה ולשם בזכות בניית הכרטיס? אם זה כך אז ZOTAC יש לו בנייה טובה או לא? האם GIGABYTE שווה הבדל של 7% במחיר? למעט גרסאות OC, אין שום הבדלים בביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תשובה מהירה!

פורסם

גם כרטיסים זולים יותר הקירור פחות טוב גם האחריות פחות במקום 3 שנים נותנים רק 2 שנים אחריות גם כרטיס של חברה יצרן יותר חדש עולה פחות מאשר כרטיס של חברה יצרן מוכר ותיק יותר ועוד אחד שיש לו שם טוב יכול לבקש מחיר יותר יקר לא תמיד זה מצדיק הכול תלויי עם הדגם מוצלח או לא

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

חוץ ממקרים מיוחדים הביצועים נקבעים לפי המעבד והזיכרון. אם יש שם מעבד X במהירות X, זיכרון Y במהירות Y הביצועים אמורים להיות דומים בין כל הכרטיסים אם הנתונים האלה

המקרים המיוחדים הם גרסאות ה OC מצד אחד, וגרסאות תקולות שעשו להן underclock מצד שני (כלומר אם ליצרן היה פאק בתכנון של הכרטיס ואחריי שהכרטיס כבר בייצור המוני מתגלה שהוא לא יציב, עושים לו עדכון firmware כדיי להוריד קצת את המהירות)

ההבדל אם כן בין כרטיסים שיש להם אותם נתונים יבשים הוא בדיוק ב "פתרון ההנדסי" - ובראש כל מה שקשור לקירור וייצוב מתחים

פורסם

לרוב ההבדלים בין כרטיס טוב ללא טוב זה הקירור שעל הכרטיס כמה הוא מקריר טוב ושקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים